No błagam... To dziecko jest rozwydrzone, żałosne i brzydkie. Po za tym co mnie obchodzi jakaś tam filmografia, skoro ona grać nie umie! LUDZIE! ona nie umie ruszać twarzą(podejrzewam wstrzyknęty detoks), wogule nie robi min, zero radości z gry. wygląda jakby ktoś ją do tego zmuszal. a po za tym słaba aktoreczka. 1/10. beztalencie i do tego brzydka .......
Uh,..........
Niech ona już nigdy nie będzie na pierwszych stronach moich ulubionych gazet(Bravo, popcorn, funclub) BŁAGAM!!!!!!!!!
POZDRAWIAM KLAUDIA
forum to sens mojego życia, ja tu wszystko biorę na poważnie.
(to był sarkazm dla tych, którzy zamierzali mnie atakować)
`Miłego czytania BRAVO! Sama inteligencja! `
gdyby zrobili rzeź inteligencji jak podczas II WŚ to zapewne byś przeżyła.
Dyskusja na całego nie ma co. Nie widze jednak sensu kontynuacji tegoż tematu, bo co niektórzy i tak nie zmądrzeja.
Dusia15, jesteś taka głupia czy tylko udajesz??
O jej aktorstwie nie mogę zbyt wiele powiedzieć, (trochę żal, ale z jej filmów widziałam tylko zmierzch, gdzie nie grała wcale źle), natomiast moim zdaniem jest naprawdę b.b.b. śliczną dziewczyną.
ale weź wyluzuj niech sobie dziewczyna pisze co chce, a to że pisze w taki sposób to już wiesz... jej sprawa.
Fakt faktem że nie wszystkim się Krsiten Podoba, mnie również się nie podoba.
no, to fakt.. mam dziwny gust, to wiem ( niektórym się podoba, ale nikomu aż tak), ale to ma swoje dobre strony..
Normalnie się z tobą zgadzam!
No kurde jak oglądałam zmierzch to myślałam, że ma tak grać, ale jak zobaczyłam też jej marną rólkę w `co jest grane` to normalnie miałam ochotę znaleźć ją i jej przywalić!
Co za ryj! W ogóle nie umie grać, ja bym lepiej zagrała...
A ona tylko się kurde zapowietrza...
Jaaaa! Normalnie się zbulwersowałam xD
hmm ... ma być szczęśliwa i w ogóle very happy grając zgwałconą dziewczynę? (SPEAK) albo starszą siostrę - raczej zbuntowaną, przerażoną sytuacją? (Zathura) albo grając ciamajdę i wiecznie wyglądającą jak idiotka Bellą? (Zmierzch). Przeczytaj najpierw książkę, a dopiero potem oceniaj.
a i nie piszę się 'wogule'. Ale skoro czytasz 'bravo' 'popcorn' i 'funclub' (który nawiasem mówiąc jest tak inteligentny że z jego Quizu można się dowiedzieć że wampiry ze zmierzchu mają oczy złote kiedy są zakochane) to znaczy że nie jesteś wystarczająco dojrzała żeby oceniać grę Kristen.
Tak więc nie chce być niegrzeczna ... ale zamknij się do chol.ery!
Pozdrawiam ;)
piszesz o kimś że jest taki czy owaki bo czyta te gazetki a tymaczasem piszesz sama o sobie. Widać że świetnie znasz popcorn, bravo i funcluba skoro wiesz nawet jakie są pytanie w quizie :| głupia jestes, i tyle.
czytałam tylko dlatego że było tam coś o zmierzchu.
chociaż książka jest lepsza ... bo film jakiś taki ponury.
Nie za bardzo pojmuję sens całej tej dyskusji i naskakiwania na tą dziewczynę przez rzekomo mądrzejsze i bardziej doświadczone osoby w kwestiach filmu, jak chociażby krytyk filmowy. Jest ona dopiero piętnastolatką, więc ma prawo do czytania takich gazet - taki wiek, z czasem to mija. Sam fakt, że wyłamała się z wszechobecnego Twilightowego fanatyzmu i bezgranicznego uwielbienia dla odtwórców głównych ról, już zasługuje na pochwałę.
Może i jej opinia nic nowego nie wnosi, ale od tego jest Internet, by móc swoje zdanie wygłaszać, jakie by ono nie było.
Wszystkich odpowiedzi nie przeczytałam, bo szkoda mi było czasu, większość tylko przejrzałam. Jednak ich wydźwięk był mniej więcej ten sam. Krytykujecie poziom tej dziewczyny, sami prezentując się niewiele lepiej, jeśli nie gorzej. Rzucanie 'kurwami' i innymi inwektywami w kierunku 15 latki jest niezwykle edukujące i na pewno wpoi w nią wasze poglądy i gusta filmowe.
Nie zapominajmy, że o gustach się nie dyskutuje, a jeśli ktoś już nie może się powstszymać, to z odrobiną kultury i wyrozumiałości.
Pozdrawiam,
Gosia
Nie czepialibyśmy się niej gdyby przestała pisać takie bzdury..... niby z której strony Kristen jest brzydka i załosna? Gdyby tak było nie wzieliby jej do zadnego filmu. To jest jasne przeciez..! Rozumiem Dusia15 ma prawo miec swoje zdanie na temat aktorow,aktorek i filmu ale po co od razu wyskakuje z takimi tekstami ? Mogła to zrobic inaczej.... np Nie podoba mi sie gra Stewart, badz jest dla mnie za sztywna i tyle , a nie kurcze jedzie po niej jak po ostatniej szmacie !Faną filmu i Kristen Stewart to sie nie podoba dlatego na nia naskakuja jak to mowisz.Mam dla niej rade zeby unikneła tych całych wyzwisk na jej temat.. niech sobie znajdzie stronke dla antyfanow całej Sagi Zmierzchu i po sprawie. Moze jakby tak od razu zrobiła to by jej tak nie dopierdalali nie ?
Najbardziej rozwaliła mnie kłótnia madzia15 kontra patta xD
Pewnie podobnie myśli ma całe szanowne grono co się tutaj wypowiada, ale nie mogłam się powstrzymać by się nie dołączyć ;)
Moje skromne zdanie na temat Stewart?
Nie oceniam dziewczyny po udziale w Twilight, który swoją drogą był jedynym filmem jaki z nią widziałam :)) Mam nadzieję, że będę miała okazję zobaczyć jak zamyka usta :)) Nie jestem złośliwa ;) Po prostu nie rozumiem dlaczego pani reżyser nie pozwoliła jej zamknąć tych ust... Ale pomijając ten malutki negatyw, myślę, że Kristen jest całkiem w porządku :)) Jednoznacznej oceny nie wystawię, bo nie zrobię jej tego po oglądnięciu wyłącznie sagi :)) Trzeba jednak przyznać, że zapowiada się nieźle :)
A co do jej urody... Powiedziałabym, że normalna dziewiętnastolatka :)) Nie jest brzydka, jest ładna :) Młoda, ładna o ciekawym stylu ;) Widać, że ma sposób na siebie i nie zamierza kopiować pewnych beznadziejnych wzorców (czytaj Hannah Montana) :)
Zobaczymy jak ta jej kariera się potoczy ;)
Problem w tym, że ten "malutki negatyw" wystepuje w kazdym filmie w ktorym ona gra... (przynajmniej w tych ktore widziałam- czyli ok 9) Co jest niezwykle irytujące i może wreszcie jakiś reżyser zwróciłby jej uwagę by chociaż na 5 minut postarała się oddychać przez nos
Nie dziwię się. W jednym filmie jest to do przełknięcia, ale jeśli robi to w każdym to może to irytować :)) Może reżyserom jednak to nie przeszkadza. BA! Nawet może im się to podobać ;) W końcu przecież jest indywidualistką... styl ma inny, to może z oddychaniem także chciała odstawać od reszty - zamiast nosem to ustami ;) Nigdy nic nie wiadomo ;)
hmm... mam taką prośbę dziecinko, najpierw przeczytaj co napisałaś (najlepiej pare razy, żebyś doszukała się pewnych rzeczy), a następnie dobrze się zastanów, jaka Ty jesteś ;) sądząc po piśmie i ogólnie błędach, masz niewięcej jak 14 lat ^^ pozdrawiam Cię również, Ania
Dziewczyno ty idź się lecz! Może i nie lubisz Kristen, ale opanuj się! Ja też za nią nie przepadam, bo faktycznie nie wydaje się zbyt przyjemną ( jak dla mnie ) osobą, ale talent to ona ma. PS. Taka " brzydka " to ja też by mogła być. ;)
Jeśli ktoś tu jest rozwydrzony to tylko Ty. ;)
Tak, gazetki na poziomie, doprawdy. Widać, że chodzisz co najwyżej do gimnazjum.
I może jest parę osób, których jej nie lubi, ale dziewczyna ma naprawdę talent.
Choćby w Ucieczce w milczenie.
Co, myślisz, że wszystkie młode gwiazdy muszą być uśmiechnięte? Przecież to nie jest kolejna gwiazdeczka Disneya, taka jak Vanessa Hudgens czy Aszli Tisdejl, tylko jest poważną aktorką.
I za to ją uwielbiam.
Dziękuję za uwagę.
ludzie...to już drugi post jaki czytam tej autorki, weźcie sobie darujcie odpisywanie, bo ona chyba satysfakcję z tego czerpie...dziewczyna jest niedojrzała i widac, że mało wie na temat kultury wypowiedzi, jej ulubionych gazet nie będę komentować, kazdy wie o co chodzi ;)
http://www.collegehumor.com/video:1921868 to chyba wszystko, co mogę dodać. A Stewart zniknie za rok albo dwa, więc odrobinę cierpliwości - przetrwaliśmy Beverly Hills 90210, przetrwaliśmy Ich Troje, przetrwamy i Zmierzch :)
Całkowicie się z tobą zgadzam. A odnośnie filmiku- to chyba nikt tej biednej dziewczynie nie powiedział że, jak ma suche usta to powinna używac pomatki a nie je oblizywac.