Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 555 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

nie, nie mam kompleksów;)owszem za często otwiera usta i miny strzela, ale chyba nie jest złą aktorką. najbardziej podobała mi się z azylu i w co jest grane?..

czekoladoweserce

Czekoladowa, radzę sprawdzić w słowniku słowo ironia ^^

Laylala

Tak . Sprawdziłam dużo wcześniej . ;)

czekoladoweserce

czyli jakąś godzinę temu :D, wujek google pomaga.

Laylala

Nie kochana.

Jakieś 3 lata temu :<.

marta_s3

Ale przecież on nic nie pisze o Twilight, wnioskujesz to tylko po tym, że nie jest zachwycony Twoim głupim zachowaniem?

Camilla3

najwidoczniej, nie miała się do czego odnieść

Camilla3

Nie. :)
Wczesniej pisał,że Twilight to gówno i Stewart także.

czekoladoweserce

Pewnie jako 13 latka biegle posługiwałaś się także towarzyszami cynizmem i sarkazmem :D

Laylala

O tak. :)

Trudno.Można ze mną żyć,albo i nie. :)

czekoladoweserce

Szczerze w to wątpię, jakby to zgrabnie ująć, mentalność 13 latków pozostawia wiele do życzenia ^^

Laylala

Wcale nie. Mam mnóstwo przyjaciół ;).

marta_s3

No dobra, ale on teraz nic nie pisze o Twilight, i Stewart, więc skąd wniosek, że zmienił zdanie?

Camilla3

Skoro się czepia mojego zachowania,a sam wcześniej tyrał Twilight,to ej.

czekoladoweserce

Twoje zachowanie jest tak samo głupie dla fanów i antyfanów czegokolwiek...
Co ma do rzeczy czy ktoś lubi Stewart czy tez nie do tego, że piszesz bez sensu i nie rozumiesz słów jakie używasz?

keshia21

Używam słów na które znam wyjaśnienie. ;)

marta_s3

A, więc jednak o zachowanie chodzi. No trudno się nie czepiać Twojego zachowania, skoro zaczęło już całkiem odbiegać od Twilight. Ty po prostu nie masz za grosz szacunku do ludzi, i tutaj nie chodzi o Twilight i Kristen.

Camilla3

Pojęcie szacunku do ludzi, czekoladowej jest obce, za to przeważa bezczelność, arogancja, nie chciałabym używać dosadniejszych słów ^^

Laylala

Cięty język to podstawa. :)

Camilla3

A Ty taka dobra jesteś? :< żałosne niewiniątko.

czekoladoweserce

To do mnie? W czym dobra? Jest granica między ciętym językiem, a zwyczajnym chamstwem, ale najwidoczniej, ktoś tak wspaniały i inteligentny jak ty tego nie dostrzega i nie wie <---droga dziecko, to jest właśnie ironia ^^

Laylala

Nie,to było do Camilli.

A teraz do Ciebie: najlepiej mówić,że nauczyciel powinien mówić: eee :d
hahahaha

czekoladoweserce

Haha, to jest śmieszne, gdyż nie napisałam, że nauczyciel powinien mówić "eee?", czytanie ze zrozumiem siada, jak widzę.
Twoja błyskotliwość mnie powala ^^

Laylala

Tak zrozumiałam. :)

A może sama mówisz: eee.
Współczuję,doprawdy. :<

czekoladoweserce

Ideałem nie jestem ^^
Ja współczuję tobie, gdy braknie ci logicznych argumentów, uciekasz się go zwykłego chamstwa, co jest przejawem zwykłego gówniarswta :).

Twoje komentarze nie robią na mnie wrażenia.

Laylala

Cieszę się. :)

Jeszcze coś?

czekoladoweserce

Nie, nie będę się rozpisywać, i tak, moja droga, nie zrozumiesz :), a wtedy uraczysz mnie jakimś niewybrednym określeniem, albo stwierdzisz, że mi się nudzi.

Laylala

Bo widocznie Ci się nudzi. :)

czekoladoweserce

I kto to mówi. Żałosne :)
.........................

Laylala

Och,nie. Mi się na pewno nie nudzi. :)
żałosne= mówisz o sobie,mała flądro?

marta_s3

Wiesz co, rozbrajasz mnie, Twoje zachowanie przypomina mi takie 10-letnie dziecko, które myśli, że pozjadało wszystkie rozumy, a w gruncie rzeczy ma jeszcze mleko pod nosem.
I ja osobiście nie widziałam, żeby pisał coś o Twilight.

Camilla3

Ty jeszcze nie otarłaś mleka matki z dzióbka. :<

Ja widziałam,że pisał.

marta_s3

Ja mam mamusię, może Ty masz matkę. Zresztą nie poruszajmy naszych mam tutaj, chyba możesz się do tego zmusić, czy aż takim chamem jesteś? I kto Cię nauczył tego ciętego języka, może Doda?

Camilla3

Owszem,mam i bardzo ją kocham i szanuję. :)
Dobrze,kochanie.

Kto? O. Nie wiem. Taka już jestem.

O,znalazłam wypowiedź Pana nawiedzonego:
Ja się mogę poonanizować.
Kobieta popełnia samogwałt.
Ciekawe, jak Kristen się zaspokaja i czy Edwardzik zamoczył.

wcześniej napisał jeszcze,że Kristen to gówno i ironizował,że powinna dostać Oscara za Jumpera.

użytkownik usunięty
czekoladoweserce

to że nie znosi Kristen i Twilight nie oznacza że bedzie tolerował takie zachowianie jakim jest twoje.. macie podobne zdanie ale to nie jest rónoważne temu że ktoś Ci badzie pochlebiał i robił z Ciebie królewne którą jak zapewne uważasz jesteś!

Jestem królewną,ale on nie musi ze mnie jej robić,bo już mam swojego księcia,którego bardzo kocham. :)

czekoladoweserce

A ty tej ironii oczywiście nie zrozumiałaś...
Tym też się pochwal!

marta_s3

No, ale to nie są pochlebne opinie, a znajdź mi te pochlebne, które stwierdzały by, że zmienił zdanie.
Aaa tak, czytałam to o tym gównie, i Oscarze, nie mogłaś skumać ironii w tym :)

Camilla3

Nie. Bo pisze hieroglifami. :)
Ciekawe,czy Ty się skapłaś,do tego momentu,aż napisał,że to ironia.

Nie wiem,czy zmienił zdanie.
Już mnie to nie obchodzi.

czekoladoweserce

Jeśli Cię nie obchodzi, to dlaczego nadal ze mną polemizujesz? Dalej na siłę próbujesz zrobić z siebie nie wiadomo co...
Niezły ubaw:]

Teraz zaczynasz być pokrzywdzona? Piszę co chcę, lubię, co chcę, więc nie dziw się...

sarimatian

Dobrze,dzieciaku.pisz sobie co zapragniesz.

marta_s3

Oczywiście, że się skapłam, każdy, kto choć trochę myśli, to wie, że to była ironia.
No nie wątpię, że Cię to nie obchodzi, bo nagle zabrakło argumentów.

Camilla3

:) A moze Tobie ich zabrakło?
I znów masz Brendzię na avku?

O. Inna była lepsza ;)

użytkownik usunięty
czekoladoweserce

a Ty znowu to samo. dziewczyno opanuj sie wkońcu.

sarimatian - lepiej nie uzywaj takich słów jak polemizować bo biedna czekoladka bedzie musiała zasięgnąc rady googlowskiej. Znowu!

Nie sądzę.

A po co tu wchodzisz? Nudzi się dziecku?

użytkownik usunięty
czekoladoweserce

pytasz po co tu wchodzę? hm. pomyślę..
to forum aktorki Kristen Stewart o ile się nie mylę. Lubię tę aktorkę z czym wiąże sie przebywanie na forum dotyczące tejże osoby. Nie widzę w tym nic niejasnego a w ręcz wydaje się to być oczywisty powód bym tu przebywała. Czy panienka czegoś nie zrozumiałą nasza światła inteligencja?

Ach,lubisz. :)
Ale po co tu wchodzisz? By przeczytać nasze kłótnie?
Bo nic innego tutaj nie ma :<.

Tak trudno się pogodzić,że jej nienawidzę?

użytkownik usunięty
czekoladoweserce

Ty naprawde myślisz że ja wchdze tutaj po to by czytac te przepiekne rzeczy ktore tutaj wypisujesz? oh. przepraszam, że zje**łam Ci światopogląd. Okej poprawie się. Jestem tutaj gdyż jesteś moją muzą!

Nie,po co tu wchodzisz? :)

użytkownik usunięty
czekoladoweserce

bo uważam że takich ludzi jak ty trzeba tępić. jesteś jak wrzód na tyłku starego żula!

Boże. Co za odraza. ;O
Twardzielka.

O geez. Wielkie nieba,czarne i niebieskie!