Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 555 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

nie, nie mam kompleksów;)owszem za często otwiera usta i miny strzela, ale chyba nie jest złą aktorką. najbardziej podobała mi się z azylu i w co jest grane?..

marta_s3

Zgadzam się z Wami, ale czasami jak patrzę jak te 13,14-letnie dziewczyny wstawiają pół nagie zdjęcia, na różne portale, i mówią na siebie per "suka", to się włos jeży na głowie. Zero szacunku do siebie.

Camilla3

lepiej nie będzie niestety,
to przykre
:(

Rudolfik

Czas na mnie
do następnego razu
dobrej nocy

marta_s3

Niestety nie, ale prawda taka, że takie osoby jak Doda, Jola Rutowicz, wpływają na dziewczyny. I potem są takie skutki. A tutaj wielce jest najazd na skromną Kristen, denerwuje mnie takie coś. :(

Camilla3

gdzie tam ona skromna.Nie zauważyłam.

marta_s3

Dobranoc, dobranoc :)

marta_s3

znam wiele osób które lubia zmierzch i nie sa dzieciakami nie ma ograniczeń,a Harrego Pottera tylko dzieci czytają? eh a Kristen jest skromna osoba, chociaz jak ten szał nie przeminie to trudno jej bedzie nie zmieniać sie...

sonnenEW

No to chyba są takie puste jak Ty. :)

HP? Nie podzielam tego,by dorośli czytali takie gnioty.
Ale niech sobie czytają.

Dla mnie Kristen i tak jest przyćpaną szmatą,która wkurwia wszystkich swoją miną. ;]

marta_s3

Ale nie ma co się tutaj rozpisywać, bo do niej nic nie dociera. Ma problem z sobą, jakieś wewnętrzne frustracje, i po prostu musi się gdzieś wyżyć. Dlatego lepiej to olewać, niż wchodzić w tematy. I tak żałuję, że wczoraj straciłam tyle czasu, na 'rozmowę' z tą dziecinką. :)

Camilla3

Biedulko,chyba Ty masz. :<
Przykre,naprawdę.

użytkownik usunięty
czekoladoweserce

panna czekoladowe serce ewidentnie sie wkopała. Rudolfik pisała ze ma syna ale kiedy ona byla na koncie czekoladoweserce i to bylo kilka dni temu a teraz chciała jej ublizyc i z innego konta (iloveit) napisała żeby zajęła sie swoim synkiem a nie siadziała na forum.
Rudolfik nie wsominała dziewczynie o profilu iloveit że ma syna wiec skad ta mogla wiedziec.
wiec wszystko jasne. kolejny profil czekoladowego serca który ma stworzyc pozory wielkiej ilosci antyfanow Kristen. co za żal.

Chyba iloveit pisała,że od kilku dni czytała tą całą kłótnię.Chyba czytać nie umiesz ze zrozumieniem [?].

marta_s3

Czekolada znowu zaczyna ten swój nędzny bełkot.

Camilla3

A Ty obejrzałaś dzisiaj serialik ze swoją Brendą? :<
Przedszkolaku?

czekoladoweserce

O. Ale fajnie :D. Kristen spadła z miejsca TOP 248 na 249. ;d

użytkownik usunięty
czekoladoweserce

ileż można. masz zawsze jakas wymówke. moge tylko pogratulowac pomysłów.!

Do Kościoła niewierne dusze, a nie mi tutaj.
Zapomniał, woda święcona, światło dzienne, strzygi też padają

użytkownik usunięty
sarimatian

nie byłam w kościele od kilku lat. nie mam zamiaru wracac :]

Z kim ja tutaj piszę. nieczysta osobo ;D

sarimatian

Czekoladowa Cię chyba posłuchała. Nie ma jak siła perswazji...
Amen.

keshia21

Nie. ^^

sarimatian

Amen.

sarimatian

Amen.

sarimatian

Dzisiaj nie byłam,bo chora jestem. Mam anginę.

czekoladoweserce

o kurde jednak nie...Sorry nie lubię się powtarzać, mi FW świruje

czekoladoweserce

Jak jesteś chora, to musisz swą duszę oczyścić, Pan Ci w tym pomoże, posłuchaj jego słów, a poczujesz się uzdrowiona.

sarimatian

gadasz naprawdę w dziwnym języku . ;o

czekoladoweserce

Ale nie czuję się aż tak źle. ;)

użytkownik usunięty
czekoladoweserce

to jest język Biblii kochana. powinnaś to wiedziec skoro chodzisz do kościoła który zwie sie (nie wiadomo z jakiego powodu) domem bożym. a język Biblii jest naprawde zdrowo szurnięty!

Dla mnie nie.

Ale on naprawdę gada w dziwacznym języku.W ogóle.

Bóg ma wiele domów, nie zatrzymuje się tylko w jednym, zagubiona owieczko. Język Biblii jest zdrowo szurnięty? No cóż, zawarte w nim teksty mają prawie 2000 lat, elektronizacji jeszcze wtedy nie było, Skryba nie wiedział, co to znaczy xD.

sarimatian

Ja nie powiedziałam,że jest zdrowo szurnięty.
Tylko trochę chyba nawiedzony jesteś.

użytkownik usunięty
sarimatian

spodobało mi się stwierdzenie 'zagubiona owieczka' :] domyślam się że Ty się nie zagubiłaś. gratuluje i szczerze podziwiam. (to nie jest sarkazm-tak dla jasności) bo niektórzy moga nie zczaic.

sarimatian to facet.

użytkownik usunięty
czekoladoweserce

przepraszam najmocniej! nie bij!

gosh.

Ja się zagubiłem, szukam swego miejsce w świecie, szukam swego miejsca u boku Pana mego, któremu służę. W całej naszej wspólnocie, w naszym stadzie, znajdzie się zawsze jakaś zagubiona owieczka i ja nią jestem...

Niezły ubaw:]

użytkownik usunięty
sarimatian

Ale Biblia jest zdrowo szurnięta, przynajmniej ST, no kto to widział? Święta księga chrześcijan z córka kładzie się obok ojca i jest w ciąż po pijanemu z nim. Świetny przykład!
Kurka, też bym chętnie nie chodziła do kościoła, ale zaś w domu by była afera:/ Pewnie odbiłoby się to na mojej kasce więc trudno... zagryzam zęby i słucham tych bredni.
Ale w Boga wierzę, w kościoł jednak nie.

czekoladoweserce

Polskim? no tak dla niektórych to dziwny język...

keshia21

Komu rosołu??? Pyszny. Z kury...

użytkownik usunięty
keshia21

hahaha. dziewczyna ist nicht get it. :]

keshia21

Z kury? A dlaczego nie z koguta?
Z kury najlepszy, sam wczoraj zabijałem. Najpierw skubana zaczęła uciekać, ale w końcu ją złapałem, chociaż łbem szarpała, to siekierka na pieńku w jej szyję weszła jak w masełko. Jeszcze trochę potrzepała skrzydłami, wiadomo, nerwy działają, ale potem już padła i można było patroszyć i skubać.

sarimatian

A z kury, z kury. Biorąc pod uwagę, że na jednego koguta przypada 20kur, to pana kura szkoda by mi było.
Ja na szczęście nie zabijam, mam od tego ludzi...

marta_s3

Aaaa, sarimatian, normalnie strach się bać!

Camilla3

Czego się bać? Człowiek został stworzony do polowania na zwierzynę, zwłaszcza łatwiej mu to przychodzi, jeśli zwierzyna jest słabsza.
Nie sztuką jest zabić, sztuką jest zrobić to tak, aby zbytnio nie poczuć śmierci. Ostatnio kunę musiałem zabić młotem 5 kilowym, twardy łeb miała skubana, trochę poczuła.

sarimatian

Biedna duszyczka. :(

użytkownik usunięty
sarimatian

może znajdziesz ukojenie w zabijaniu?! wtedy odnajdziesz swoje miejsce jednak czy u boku Pana naszego? śmię wątpic. choc obicano nam raj mimo wszystko.

użytkownik usunięty
sarimatian

wegetarianizm górą! Nie zabijać zwierząt!!!!!!!

marta_s3

pusta to jestes ty czekoladko, i jezeli masz zamiar wyzywac od szmat to moze przezuc sie na inne forum nawet nie umiesz sie ukryc pod innymi profilami dzieciaku

sonnenEW

uważaj sobie do kogo mówisz.:)
Nawet w połowie nie jesteś tak inteligentna jak ja. ;)
czarna rozpacz.

marta_s3

swoja droga to ciekawe bo i czekolad... i made...ciagle sie powtarzaja i pisza ze camilla3 jest Fankę Brendzi itd