Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 552 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart
użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
blekitnooka

Też nie lubię tej aktorki... szczególnie przez tą jej otwartą japę... ;p

Hikaru_Oyama

ileż można czytać o tej japie???,już mi się niedobrze od tego robi

gabi123

To nie czytaj. A co do tematu,popieram Was dziewczyny.

użytkownik usunięty
malinowapokusa

Dzięki Misiek. Kristen Stewart jest najlepszą aktorką wszech czasów!!!

Nie wiem, czy tylko ja, ale widzę pewną zależność między antyfanami Stewart, a ich gustami filmowymi...

użytkownik usunięty
keshia21

Ja również. Wszyscy antyfani Kristen kochają Fox Sissi i Doriana Gray

użytkownik usunięty

Sissi to oglądałam z mamą jak miałam 10 lat...

keshia21

To jest arcydzieło. Nie dla fanów komerchy,niestety. ;)

malinowapokusa

Yh,co ja będę dyskutować z osobami,które twierdza ze to Stewart to najlepsza aktorka na świecie....
Ranking filmu Sissi mówi sam za siebie. Cudowny film.

malinowapokusa

Sissi to stary, całkiem dobry dobry film, ale nie arcydzieło, Made...

keshia21

Litości... Ty nadal z tym wyjeżdżasz?
A jestem ciekawa dlaczego tego nie powiesz do fanek Zmierzchu,gdy dają owemu filmowi 10/10? To jest dla mnie z lekka śmieszne.

użytkownik usunięty

Ach,musisz mieć przegrane życie. Dziewczę drogie,nie przesadzaj z ta agresja. A pisalas jednej dziewczynie,żeby uważała,ze jej żyłka pęknie. :) uważaj,bo tobie zaraz pęknie...
Po pierwsze,nie przeklinaj,bo zablokują ci komentarz. O,zaraz to zgłoszę. Nie masz prawa mnie obrażać w ten sposób.

użytkownik usunięty
malinowapokusa

To zgłoś jak Cię to bardzo boli. Jestem Sukkubem i robię co chcę:P Ja nie przesadzam z agresją. Ja tutaj jeszcze jestem spokojna. Widać, że mnie nie znasz:-) I raczej nie chciej poznać z tej gorszej strony.

A to dobre. Co możesz mi zrobić? ;-)
Zgłosiłam,mam nadzieje,ze coś z tym zrobią...

użytkownik usunięty
malinowapokusa

Usuną komentarz. A czego się spodziewałaś?:P Najazdu na chatę, przywiązanie do kaloryfera i kopania w kostkę?;>

W kostkę? Buu,liczyłam,ze będzie ostrzej...

użytkownik usunięty
malinowapokusa

Ja najchętniej bym cię smyrała po pięcie. Najgorsze tortury jakie mogą być:P

Co ty nie powiesz,serio?

użytkownik usunięty

A spróbuj ściągnąć ode mnie ten tekst kleptomanko.

Hmmm. Nie jesteś oryginalna.

malinowapokusa

Mnie nie interesuje, kto jak ocenia film/aktora. Ale jak non stop pisze jedno i to samo w kółko, zakłada cały czas takie same tematy, to robi się to z lekka, hmm...irytujące.

użytkownik usunięty
keshia21

Tej dziewczynie prawdopodobnie kład przejechał po głowie. Nie bądź dla niej zbyt surowa...:P

keshia21

kuzwa,ja napisałam,ze się z nimi zgadzam. Nie założyłam tego tematu.

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
malinowapokusa

Grozisz mi? Sam oddaj pieniądze!:P I nie używaj "o ja cierpie dolę", bo to ja wprowadziłam ten tekst na forum. Nie dałam pozwolenia na przetwarzanie tego wyrażenia. Ja mogę cię zgłosić, ale do sądu. Dajesz Myszko dalej:D

Po prostu nie masz prawa mnie obrażać. To nie groźba.

Ty tego tekstu nie wymyśliłaś. ;) Usłyszałam to od koleżanki i mi się spodobało...

użytkownik usunięty
malinowapokusa

Usłyszałaś to ode mnie z innego nicku. Przestań wciskać kit kłamczucho. Mam prawo Cię obrażać, skoro ty masz prawo mnie kłamać.

Nie mam w zwyczaju klamac. Musze cie zmartwic,ale oryginalna nie jestes...
http://www.kawal.pl/dowcip/6756/ja-cierpie-dole

użytkownik usunięty
malinowapokusa

Muszę Cię zmartwić, ale oryginalna nie jesteś http://gotowanie.onet.pl/3542,0,1,malinowa_pokusa_czyli_smakowita_rolada_na_lato ,ksiazka_przepis.html

Tak,właśnie stad wziął się mój nick. Yh,marne,bo twój nick tez nie jest zbyt oryginalny. ;)

Ach,przykro mi,ze masz takie zdanie o filmie którego nawet nie obejrzałaś... wierz mi,serce mi się kraja od tego momentu,jak przeczytałam twój komentarz.
To film historyczny,oparty na faktach. ;) Naprawdę nigdy nie słyszałaś o Elżbiecie Bawarskiej? Sissi? Żałuj,moja droga Asiek.

użytkownik usunięty
malinowapokusa

Zrobiłam brzydką kupę na forum Twojej idolki. Broń żołnierzyku! Broń!:P

I Step Up 3D itp.
A zobacz profil rumienesłowa i malinowejpokusy... 100% zgodności. Woow
Nie wspomnę o niezmiennym dwuczłonowym nicku...

użytkownik usunięty
keshia21

madeinjapan tez pisala na forum Sissi

użytkownik usunięty

Kurwa, czy ta pojebana szmaciara da sobie w końcu spokój?:/
Wybacz za przeklenstwa, jestem wkurzona dzisiaj troche....

Nie sądzę, będzie tu cały czas niezmiennie trollować. Jeszcze wcześniej się pilnowała, ale teraz to wtopa całkowita...

malinowapokusa

? Tak,rumianeslowa to moje konto. To jest drugie.

malinowapokusa

Nie, kochana. Jeszcze jest 15 innych, np. ChocolateyPops_ :) Powinnaś ustawić na nim chociaż inny avek... A nie tak iść na łatwiznę.

Nie wszyscy !

keshia21

Na bank to ta sama osoba, ta podwójna nazwa nicku, te same filmy i aktorzy, sposób w jaki się wypowiada. Nawet nie patrze na nick i już wiem że to ona. Była na forum Titanica jako rumianesłowa jako madein teraz jako słodkiporanek, wiem bo często tam zaglądam. Oj słaby masz kamuflaż dziecinko, wymyśl coś lepszego

gabi123

Woow,odkryłaś Amerykę.

malinowapokusa

Czy ja twierdzę, że Stewart to najlepsza aktorka na świecie? bo chyba o czymś nie wiem, mnie po prostu wkur.... jak ktoś ciągle się powtarza, a jak coś tylko napisze się w obronie tej aktorki to Ty zaraz skaczesz. Myślisz, że jesteś nie wiadomo jaką znawczynią, bo uważasz jak większoś, że ona jest beznadziejna. Myślę że jeśli byłoby na odwrót i większość chwaliłaby Stewart to Ty na stówę poszłabyś za większością.
Tak na naprawdę gówno się znasz na filmach, Sissi to fajny film, a raczej bajka (oglądam go zawsze jak jest w tv od dziecka) ,ale zupełnie niezgodna z rzeczywistością, więc jakie to niby arcydzieło jak nie pokazuje całej prawdy

gabi123

Cóż Zmierzch też niewiele ma z rzeczywistością wspólnego.

Dark666Lady

chyba mnie nie zrozumiałaś, Sissi to film historyczny, a historia cesarzowej jest zupełnie inaczej przedstawiona (wiem bo czytałam jej biografie) o to mi chodzi, a ty mi tu ze Zmierzchem wyjeżdżasz że nie ma nic z rzeczywistością wspólnego, jaka ty jesteś głupia ha ha

gabi123

A za co lubisz Ralpha Fiennesa?