Nie wiem, czy tylko ja, ale widzę pewną zależność między antyfanami Stewart, a ich gustami filmowymi...
Yh,co ja będę dyskutować z osobami,które twierdza ze to Stewart to najlepsza aktorka na świecie....
Ranking filmu Sissi mówi sam za siebie. Cudowny film.
Litości... Ty nadal z tym wyjeżdżasz?
A jestem ciekawa dlaczego tego nie powiesz do fanek Zmierzchu,gdy dają owemu filmowi 10/10? To jest dla mnie z lekka śmieszne.
Ach,musisz mieć przegrane życie. Dziewczę drogie,nie przesadzaj z ta agresja. A pisalas jednej dziewczynie,żeby uważała,ze jej żyłka pęknie. :) uważaj,bo tobie zaraz pęknie...
Po pierwsze,nie przeklinaj,bo zablokują ci komentarz. O,zaraz to zgłoszę. Nie masz prawa mnie obrażać w ten sposób.
To zgłoś jak Cię to bardzo boli. Jestem Sukkubem i robię co chcę:P Ja nie przesadzam z agresją. Ja tutaj jeszcze jestem spokojna. Widać, że mnie nie znasz:-) I raczej nie chciej poznać z tej gorszej strony.
Usuną komentarz. A czego się spodziewałaś?:P Najazdu na chatę, przywiązanie do kaloryfera i kopania w kostkę?;>
Mnie nie interesuje, kto jak ocenia film/aktora. Ale jak non stop pisze jedno i to samo w kółko, zakłada cały czas takie same tematy, to robi się to z lekka, hmm...irytujące.
Tej dziewczynie prawdopodobnie kład przejechał po głowie. Nie bądź dla niej zbyt surowa...:P
Grozisz mi? Sam oddaj pieniądze!:P I nie używaj "o ja cierpie dolę", bo to ja wprowadziłam ten tekst na forum. Nie dałam pozwolenia na przetwarzanie tego wyrażenia. Ja mogę cię zgłosić, ale do sądu. Dajesz Myszko dalej:D
Po prostu nie masz prawa mnie obrażać. To nie groźba.
Ty tego tekstu nie wymyśliłaś. ;) Usłyszałam to od koleżanki i mi się spodobało...
Usłyszałaś to ode mnie z innego nicku. Przestań wciskać kit kłamczucho. Mam prawo Cię obrażać, skoro ty masz prawo mnie kłamać.
Nie mam w zwyczaju klamac. Musze cie zmartwic,ale oryginalna nie jestes...
http://www.kawal.pl/dowcip/6756/ja-cierpie-dole
Muszę Cię zmartwić, ale oryginalna nie jesteś http://gotowanie.onet.pl/3542,0,1,malinowa_pokusa_czyli_smakowita_rolada_na_lato ,ksiazka_przepis.html
Ach,przykro mi,ze masz takie zdanie o filmie którego nawet nie obejrzałaś... wierz mi,serce mi się kraja od tego momentu,jak przeczytałam twój komentarz.
To film historyczny,oparty na faktach. ;) Naprawdę nigdy nie słyszałaś o Elżbiecie Bawarskiej? Sissi? Żałuj,moja droga Asiek.
I Step Up 3D itp.
A zobacz profil rumienesłowa i malinowejpokusy... 100% zgodności. Woow
Nie wspomnę o niezmiennym dwuczłonowym nicku...
Kurwa, czy ta pojebana szmaciara da sobie w końcu spokój?:/
Wybacz za przeklenstwa, jestem wkurzona dzisiaj troche....
Nie sądzę, będzie tu cały czas niezmiennie trollować. Jeszcze wcześniej się pilnowała, ale teraz to wtopa całkowita...
Nie, kochana. Jeszcze jest 15 innych, np. ChocolateyPops_ :) Powinnaś ustawić na nim chociaż inny avek... A nie tak iść na łatwiznę.
Na bank to ta sama osoba, ta podwójna nazwa nicku, te same filmy i aktorzy, sposób w jaki się wypowiada. Nawet nie patrze na nick i już wiem że to ona. Była na forum Titanica jako rumianesłowa jako madein teraz jako słodkiporanek, wiem bo często tam zaglądam. Oj słaby masz kamuflaż dziecinko, wymyśl coś lepszego
Czy ja twierdzę, że Stewart to najlepsza aktorka na świecie? bo chyba o czymś nie wiem, mnie po prostu wkur.... jak ktoś ciągle się powtarza, a jak coś tylko napisze się w obronie tej aktorki to Ty zaraz skaczesz. Myślisz, że jesteś nie wiadomo jaką znawczynią, bo uważasz jak większoś, że ona jest beznadziejna. Myślę że jeśli byłoby na odwrót i większość chwaliłaby Stewart to Ty na stówę poszłabyś za większością.
Tak na naprawdę gówno się znasz na filmach, Sissi to fajny film, a raczej bajka (oglądam go zawsze jak jest w tv od dziecka) ,ale zupełnie niezgodna z rzeczywistością, więc jakie to niby arcydzieło jak nie pokazuje całej prawdy
chyba mnie nie zrozumiałaś, Sissi to film historyczny, a historia cesarzowej jest zupełnie inaczej przedstawiona (wiem bo czytałam jej biografie) o to mi chodzi, a ty mi tu ze Zmierzchem wyjeżdżasz że nie ma nic z rzeczywistością wspólnego, jaka ty jesteś głupia ha ha