Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 552 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart
MilesQuaritch

Ralpha lubię a nawet uwielbiam, bo jest genialnym aktorem, ma świetny głos i zniewalające spojrzenie, jest idealny w każdej roli, nawet jeśli film jest słaby to jego gra przebija wszystko. Ma wielki talent

gabi123

Dla mnie Fiennes jest taki zmanierowany i sztywny. Fajnie zagrał tego Niemca w "Liście Schindlera" i mordercę w "Czerwonym Smoku".Ale reszta ról mi nie pasi.

MilesQuaritch

Ralph był genialny w : Księżna. ;) . Listę Schindlera muszę obejrzeć...

malinowapokusa

Malinko Listę Schindlera musisz obowiązkowo obejrzeć, a z innych filmów z Ralphem polecam Wichrowe Wzgórza i Angielski Pacjent jeśli nie oglądałaś, te filmy to takie bardziej dla kobiet. Księżna tez dobry film. Widzisz zamiast się kłócić można normalnie porozmawiać o filmach:)

gabi123

Gabi mam pytanko. Czy film "Wierny ogrodnik" w którym gra Ralph jest warty obejrzenia?

Dark666Lady

Też dobry film mi się podobał, chociaż bardziej Angielski pacjent, ale to już rzecz gustu

MilesQuaritch

Ja się z tym nie zgodzę, że jest zmanierowany, dla mnie jest idealny w każdej roli. Np Wichrowe Wzgórza świetna książka, a film strasznie okrojony, ale Ralph jako Heathcliff świetny, taki prawdziwy jakby wyszedł z książki i tylko dla tego ten film mi się podobał. A w Liście Schindlera to chyba najlepsza jego rola.

gabi123

Już lepiej gra jego brat-Joseph.

MilesQuaritch

Ja nie mogę ich porównać, bo z Josephem może z 2 albo 3 filmy obejrzałam Wróg u bram, Zakochany Szekspir i chyba Elizabeth i to już dawno

gabi123

Wlaśnie we Wrogu mi sie podobał. Świetnie politruka zagrał. A ten Ralph to taka przygwiezdżona zmanierowana brytolska gwiazda. nie to, żebym Cię prowokował, ale ja naprawdę gościa nie trawię. Są aktorzy, którzy mi działają na nerwy swoim takim chłodem- oprócz Fiennesa jest to także Richard Gere czy Keanu Reeves.

No i ta jego facjata. jak u jakiegoś psychola-zboka Józia z osiedla.

MilesQuaritch

Oj widzę, że rzeczywiście nie przepadasz za tym aktorem, ja tam lubię ten jego chłodny uśmiech i buźkę psychola, z tym zbokiem to już nie przesadzaj. Zresztą jakoś lubię takich zimnych drani jak byliśmy z klasą w kinie na " Ogniem i mieczem" to wszystkie koleżanki sikały na widok Skrzetuskiego, a tylko mi podobał się Bohun, pamiętam ten jego szalony wzrok, chciałam być wtedy na miejscu Heleny ;).Tak samo jest z Ralphem, może gdybyś był kobietą to inaczej patrzyłbyś na tego pana. Ja ma do niego słabość, też dlatego bo jest Brytyjczykiem a ja uwielbiam brytyjski akcent.

gabi123

Też wolę Bohuna, Skrzetuski tak nijaki był.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
malinowapokusa

tiaaa a świstak siedzi...

użytkownik usunięty
keshia21

Świstak by z nią nie wysiedział...:P

keshia21

Niezbyt mądre to z waszej strony,ale cóż... już się przyzwyczaiłam,ze gadam z niezbyt inteligentnymi... :)

użytkownik usunięty
malinowapokusa

My się tylko z Ciebie wyśmiewamy. My nie oczekujemy, że będziesz się śmiała razem z nami. Ty już udowodniłaś siłę swojej psychiki przez ostatnie kilka miesięcy. Więc daj nam więcej powodów by nie zakończyć Twojego tematu;)

Wy tylko nudzicie. Tak,to wszystko jest z nudów. Ale będę wyrozumiała... jeszcze nie dojrzałyście do poważnej dyskusji. :) Cya,cukierki.

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
malinowapokusa

W tej chwili chciałabym się zebrać ze wszystkimi znajomymi z forum. Tylko po to by zrobić falę. Trzymam Cię za słowo.

GetUp usunęła konto. ;> zmądrzała....

użytkownik usunięty
malinowapokusa

To zmądrzej i ty. Pousuwaj wszystkie dwadzieścia, co?;>

użytkownik usunięty
malinowapokusa

Niech Ci Bóg w dziecku wynagrodzi za każdym razem jak wymienisz mój nick!:D C'mon beybe

Asiek, jesteś popularna! Jak Ci z tym?

użytkownik usunięty
keshia21

Będę u Wojewódzkiego! Łiiiii szał macicy na ulicy:D

Weźmiesz mnie ze sobą? Proszę...<kwili>

użytkownik usunięty
keshia21

Wezmę... Tylko najpierw muszę zabić jednego potężnego pająka, która wlaśnie przeszedł się po moim pokoju! AAAAAAa!!!! Madafaka. Die!!!! Die, you son of a bitch! <rambo>

Asiek lepiej uważaj z tą popularnością bo jeszcze cię do tańca z gwiazdami wezmą :)

użytkownik usunięty
Dark666Lady

To odmówię... Nie lubię Gęgora...:P Ja chce do Wojewódzkiego;-)

Szkoda, ciekawie jak by ci cza-cza wyszła :)

użytkownik usunięty
Dark666Lady

Ja mam dwie lewe nogi do tańca. Co innego jak nick-nie-pamietam-kolejnej-nazwy-a-nie-chce-mi-sie-sprawdzac-wyzej. Za pewne jest piękną uroczą brunetką o zielonych oczach z falujących odbytem o imieniu Natalia...

Co????

użytkownik usunięty
Dark666Lady

Ehh, ta panna, z którą się kłócę. Ma szabanascie tysiecy nickow i juz ich spamiętać nie mogę. Poza tym z poprzednich profili pisala, ze jest piekna brunetka o zielonych oczach. Z innych pisala ze jest piekna blondynka o niebieskich oczach. No i na stałe, że ma na imię Natalia. Chcesz to ci przesle jej profil z naszej klasy.

malinowapokusa

O rany,a bo to jedna dziewczyna na świecie to Natalia. :-) hahaha.

użytkownik usunięty
malinowapokusa

Jakbym była taką rozpustnicą jak ty to mogłabyś być moją córką;) Dziecko:D

Ojjj,nie chciałabym mieć takiej matki jak ty.

użytkownik usunięty
malinowapokusa

Ja taką córeczkę bym przez balkon wyrzuciła i doniosła na sąsiada:P

Oh,co z ciebie za podła osoba. Na matkę się nie nadajesz...

użytkownik usunięty
malinowapokusa

Och (tak to się pisze, polonistko od siedmiu boleści), osoba ze mnie jest dobra... Tylko nie pokazuję tego osobom, które nie zasługują na moją dobroć.

I nie. Kiedyś pisałam,ze jestem szatynka.

malinowapokusa

Chyba cie pamięć zawodzi.

użytkownik usunięty
malinowapokusa

Tak w ogóle. Jesteś brzydka:-)

Nie odpowiem na ta tania zaczepkę. :-)

użytkownik usunięty
malinowapokusa

Sama się nią posługiwałaś. Pisałaś, że wolisz być dziwką nisz palić papieroski. Tania to widocznie ty jesteś;)

Pająki są fajne, jak są z dala ode mnie, ale chciałabym Cię zobaczyć w akcji ;]

użytkownik usunięty
keshia21

Właśnie odsuwam kanapę by dorwać szkodnika. Ale potężny jest...

Podziwiam, ja bym z krzykiem z pokoju zwiała, nic mnie tak nie przeraża jak te małe skurczybyki.

użytkownik usunięty