Taka jets jej gra. Wszędzie gra tak samo. Ma ta sama mine niepotrfi wyrazac innych emocji oprócz miny srajacego kota na pustyni.
Ta dobrze ? niby gdzie? w Zmierzchu w scenie z mikroskopem zachowuje się jakby nie wiedziała co się dzieje. Każda scena z nią wygląda fatalnie.
Ja niewiem po h*a zostałą aktrkką jak mówi ze nienawidzi dostawac nagród, ma dosć fanów itp. Jest niewdzieczna, ja rozumiem ze moze miec dosc ale to fani zmoerchu wynielsio ja na "wyżyny" a ona ma jeszcze o to pretensje
Hmm... nie wiem jakie ona ma tam zdanie na ten temat, ale Caffe_1, nie wierz we wszystko, co przeczytasz na portalach plotkarskich, albo w gazetach.
No ok, wiadomo że niewierze w każdy romans z pattinosnem , laurentem czy kim tam jeszcze no jak sa cytowane jej słowa to to juz jest nieco bardziej wiarygodne. Nieoruzmiem nagrody dla najlepszej młodej aktorki któa otrzymała jest tyle innych o wiele bardziej wszechstronnych młodych aktorek chociażby dakota fanning, mia wasikowska, Niestety ale jededn wyraz twarzy niesprawdzi się na dłuzsza mete, i tak dziwie sie ze ktos ja zatrudnia w innych filmach
Buahahaha xD Ale ładna jest ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ........................................................
Czy ktoś jeszcze zauważył, ze ona ma wiecznie otwartą mordę? Nie cierpię jej, oby jak najszybciej zniknęła ze świata filmowego.
Lubie filmy z Dakota ale nieiwem czy przełamie sie i obejrze ten nowy Runnaways . Poprostu jej nie trawie.
Są całkiem przeciętna.Nawet z wyglądu.
To nie przez reżysera ona tak gra. W każdym filmie robi to samo.
Uważam tak samo, na każdej scenie otwiera usta, robi przestraszone oczy jakby patrzyły chen daleko, daleko i z lekka kręci głową. Chciałam obejrzeć Runaways ze względy na Dakote, ale nie wiem czy ścierpię Kristen już na thrillerze było widać te otwarte usta, brr. Nie jestem fanką Zmierzchu czy Pattisona, że nie lubię Stewart, ale jej po prostu nie da się lubić.
Bella nie była wcale taka nienormalna jak ona!
Bella była krwista,rumiana,miała okrągłą buzię-Stewart wygląda jakby wstała z grobu! ;O
Albo wróciła z imprezy.
Wiecznie podkrążone oczy,zero okazu zdrowia.Nie dziwię się.Jak pali fajki
i pije.
Czy to nie na gali Oscarów,czy na ulicy.
A co do Dakoty Fanning-tak,zgadzam się.Jest młodsza od Stewart,a
już jako mała dziewczynka grała świetnie ;).
W ,,Pajęczyna Charlotty'' czy ,,Siła strachu''. W ,,Księżycu w nowiu''
też zagrała bardzo przekonująco. ;)
Jestem urzeczona je grą aktorską.
Zgadzam sie w 100%.Dakota po mimo swojego wieku zawsze potrafiła dobrze zagrac, nieodstawała od gwiazd z najwyzszje półki jak chociażby denzel washington. (jak bład w nazwizku to wybaczcie) I potwierdzam słowa jedneg z poprzedników-oby jak najszybciej znikneła ze siata filmowego. wogóle co za idiota pozowlił wreczac jej oskary.... To chyba żadna przyjemnosć odebrac tak wazna chyba najwazniejszą w karierze aktora nagrode od takiego beztalencia.
Jak już to Danzel, a nie przesadzajmy, żeby porównywać 15- letnią dziewczynę, do takiego aktora. Zresztą, może i w "Sile strachu", jak na swój wtedy bardzo młody wiek wypadła dobrze, ale ogólnie rzecz biorąc, mało miała do odegrania, więcej milczała. A w "Ksieżycu w Nowiu", nic wielkiego nie pokazała. Czepiacie się tej Kristen, jak nie wiem... Jest o wiele więcej gorszych aktorek, a Wy się jej uczepiliście. Bez przesady, a już nie przeżywaj tak z tymi Oscarami, jest aktorką tak jak mnóstwo innych, oczywiście mówię tutaj o gwiazdach w podobnym wieku jak ona. Pozatym, co tu mówić, skoro biorą ją do filmów, i aby rozdawala Oscary, to znaczy, że się nadaje, i nie Wam to oceniać.
Filmweb jest do oceniania filmów, aktorów wiec nam wszytskim tu WOLNO oceniać. Lubisz ja-ok nie ma sprawy. Ja jej nieznosze, jej obecnosc psuje mi cały film. A co do oskarów-jak sam powiedziałes/as jest całe mnóswo takich aktoreczek jak ona, takie nagrody powinni rozdawac ludzie którzy jakos lepiej zaistnieli w świecie filmowym a nie Kristen, równie dobrze bracia morczek mogliby rozdawac oscary.
No nie wiem. Mnie po prostu jej gra odrzuca. Jestem zniesmaczona po obejrzeniu ,,Księżycu w nowiu''. Pattinson grał całkiem,całkiem.
Ale ona chrzani wszystkie filmy. I na pewno nie ja jedyna tak uważam.
Dakota gra bardzo dobrze. A Stewart jest sztywna.
Radzę jeszcze raz obejrzeć: ,,Siłę strachu''.Zagrała tam niesamowicie.U boku Roberta De Niro.Prawdziwe odczucia. Co z tego,że mało mówiła?
Dostała nagrodę za tą rolę.Ważne,co robiła.
Dało się odczuć jej strach na własnej skórze.
Ok,lub sobie Stewart. Ja naprawdę nie wiem za co.
Ciągle tylko otwiera usta,wzdycha,kręci głową i oblizuje wargi.To już mi się znudziło.W każdym filmie to robi.
Mamy prawo wyrazić swoje zdanie,złotko.Nie oczekuj,że będzie takie same jak Twoje.Bo widzisz...są gusta i guściki. ;)
Szczerze mówiąc nie widziałam gorszej aktorki.Wiem,że ona jest młoda.Ale jej to nie usprawiedliwia.Nie ma talentu aktorskiego. Np.Lindsay Lohan była w jej wieku.I już wtedy umiała grać świetnie,naturalnie. A Dakota jest od niej młodsza. Filmy z Dakotą to perełka.
Ja też nie chciałabym dostać od niej takiej nagrody jak Oscar.
Wolałabym dostać np. od Meryl Streep,Anny Kendrick,Glen Close,Sandy Bullock,Kate Winslet...
Od aktorek,które umieją grać.Które coś w życiu osiągnęły.
Stewart podniecają się tylko małolaty.Które są zakochane w ,,Zmierzchu''.Gdyby nie ,,Zmierzch'' nikt by o niej nie usłyszał.
Batmanowa buahahhahaha zrob cos ze soba a nie siedzisz tylko na filmwebie. hahahahahahahahaahahha
ubfnjabjdbgjSKGLFNLGNJFSHJNGHTsjnfjanfjajgbjbabgaghaha
aha i pytanie do batmanowa:
ogladnelas The runaways. gdzie, jesli moge wiedziec ?
cahgpa -Pozwolisz,że nie skomentuję Twojej wypowiedzi ? Dobrze?
Co? Może mnie jeszcze do sądu pozwiesz,że siedzę na filmweb?
Mam prawo,jak wszyscy. Nigdzie nie napisałam,że oglądałam
The Runaways. Czytaj ze zrozumieniem,dziecinko.Albo wcale,jeśli nie potrafisz.
PRZECZYTAJ JEJ FILMOGRAFIE I DOPIERO WTEDY SIĘ WYMONDRZAJ.DLA TWOJEJ WIADOMOŚCI PRZED ZMIERZCHEM JUŻ ONIEJ SŁYSZAM.
Oczywiście, że każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie, ja nikomu nie zabraniam, ani nie narzucam swojego. Ale ona ma dopiero 20 lat, jeszcze ma mnóstwo czasu, żeby poprawić swoją grę... A co do Lindsay Lohan, to się nie zgodzę, jest beznadziejna, w "Twardej sztuce", "Wrednych dziewczynach", czy innych filmach, nie zachwyciła mnie, wręcz przeciwnie. Ale nie ukrywam, że Kristen, tak jak już wspomniałam kiedyś, nie wyobrażam sobie w komedii, ogólnie mało się śmieje, nie jest wesoła po prostu. A nie wiem, czy wiesz, ale miała na swoim koncie, sporo filmów, zanim zagrała w "Zmierzchu", np. "Ucieczka w milczenie", miała w nim 13 lat, i naprawdę grała dobrze. Może Tobie by się nie podobało mnie tak. A nie jestem jakąś zagorzałą fanką "Zmierzchu", po prostu lubię, jak wiele innych filmów.
Są różne gusta.
Mi Lindsay się bardzo podobała. W ,,Garbie super bryka'',
,,Prawo ciążenia'',,,Zakręcony piątek'', ,,Wredne dziewczyny'' grała
naprawdę świetnie. Oczywiście jak dla mnie.
Sympatycznie i z przyjemnością ogląda się z nią filmy. Nie próbuje być na siłę śmieszna,jest naturalna. I w dodatku piękna.
Tak samo np. Scarlet Johansson.
Wiem,że w młodym wieku zagrała w kilku filmach poważne role. Ale wg mnie
nawet Dakota Fanning umiałaby to zagrać.
Polecam film z nią: ,,Wojna światów''. Grała u boku Toma Cruisa. Rewelacyjnie.
Hmm.. mi np. Lindsay się nie podoba jako aktorka ale nie o tym tu mowa. Co do Scarlet się zgodzę uważam, że jest bardzo dobra. Filmy z nią oglądam z przyjemnością. Może i Kristen jest nieśmiala itp. ale już mam dosyć filmów z jej otwarta buzią i miną zgwałconego dziecka. Mogę zrozumieć, że taka nagła sława mogła ją "przerazić" no ale nie przesadzajmy. Myślę, że każda z nas chciałaby być na jej miejscu. Okey ma te 20 lat jest jeszcze młoda może się jescze czegoś nauczy - szczerze w to wątpie. Poczekamy zobaczymy może w jakimś filmie pokaże co tak naprawdę potrafi. Nie jestem jej fanką o zmierzchu mialam zupełnie inne wyobrażenia niestety jej gra aktorska mi to zepsuła. Poprawiłam się od moich ostatnich wypowiedzi, nabrałam do niej większego dystansu ale nadal twierdzę, że ona mnie nie zachwyca - ani swoją urodą ani graniem. Obejrzałam wiele wywiadów z nią, tych poważniejszych również nie tylko te gdzie pytali ją jak to jest całować wampira i tak samo zachowywała się na tych wywiadach jak i na filmach.
Anna Paquin zdobyla Oscara bedąc dzieckiem wiec w wieku 20 lat owszem-można oczekiwać po niej czegos wiecej niż 3 wyrazów twarzy
Anna Paquin zdobyla Oscara bedąc dzieckiem wiec w wieku 20 lat owszem-można oczekiwać po niej czegos wiecej niż 3 wyrazów twarzy
batmanowa : ehhhh
moze hm zle widze ale pisze dokladnie ze oddalas glos na the runaways . tak jakbys juz go ogladnela . wiec pytam, gdzie ?
Pogrzało Cię?
Dałam głos: że film może być niezły.Ale tylko ze względu na Dakotę.
pewnie zagra tam świetnie.
Nigdzie nie oglądałam tego filmu. Chyba nawet premiery w Polsce jeszcze nie było;|.
aha i na filmweb.pl filmy ocenia sie PO ogladnięciu.
nie ocenia sie tutaj filmow 'bo tobie sie tak wydaje ze taki czy taki moze byc '
słuchaj dziecko. odwal się ode mnie w delikatny sposób.
Czy to wszystko co potrafisz powiedzieć: ,,hahahaha''?
wybacz ale jak juz cos to NAPISAC "hahahaha" bo nie mowie do Ciebie tylko pisze .
nie wiesz kim jestem wiec nie nazywaj mnie dzieckiem.
chyba ze jestes wszechwiedzaca (tak samo jesli chodzi o film the runaways ktorego nie ogladalas )
i dlaczego sie tak denerwujesz ?
czyli wyjasnijmy sobie wszysto :
nie ogladalas the runaways ale dalas ocene 6/10 .
hmm powiedz mi jak to zrobilas ?
nie ogladalas filmu a juz wiesz czy Ci sie spodobal. hmm dziwne , dziwne .
A czy Ty mogłabyś zająć się sobą?
Napisałam wyraźnie [oczywiście,Ty nie potrafisz czytać ze zrozumieniem],że
dałam ocenę 6/10,bo film na ciekawą tematykę i gra tam Dakota.
Masz jakiś problem?Boli Cię coś,że dałam tą ocenę?
Ja jestem całkowicie spokojna. ^^
boli mnie bo nie ogladalas tego filmu wiec nie mozesz go jeszcze oceniac. a jesli oceniasz "po okladce" to gratuluje .
chce Ci przypomniec ze na poczatku(kiedy napisalam dlaczego glosujesz na filmy ktorych nie ogladalas) zaprzeczylas ze w ogole glosowalas na the runaways a teraz ? prosze bardzo jakos Ci sie odmienilo i piszesz ze jednak zaglosowalas 6/10 .
brawo, robisz postepy ; )
koncze z Toba ten temat bo sie dalam w to wciagnac za bardzo .
tobie tez radze zajac sie troche swoim zyciem . szkola, nauka .a nie filmweb.pl tylko.
zegnaj . ; )
To moja sprawa.
Zapomniałam,że dałam ocenę temu filmowi.
Niektórzy też dali,więc naprawdę daruj sobie.
Nie oceniam książki po okładce. Widzę,jaka jest Stewart.
Nie mam już zamiaru z Tobą dyskutować.
Żegnam.
i jeszcze coś. ;)
Nie martw się o mnie. Ja naprawdę siedzę bardzo malutko na internecie.
Nie siedzę na filmweb cały czas.
Trafiłeś w samo sedno :D Czasem wykrzywi usta, a to wywróci ślepiami...
Prawdopodobnie jak ten "srający kot na pustyni".
i tu macie racje z tymi minami, zawsze jakos tak gryzie usta, i tak wzdycha :-) ale mnie dziwi że rezyserowi to nie przeszkadza, w niektórych scenach to pasuje ale bez przesady...