" dokładnie. ;| zazdrościcie jej urody. Jest piękna!
Ot,co. Same jesteście dzi. itp. ;| "
Owszem,wiadomo. Tylko Wy wciąż żyjecie w swoim przekonaniu.Olaboga.
Tak.Oglądałaś ,,Siłę strachu'' albo ,,Push'' albo ,,Wojnę światów'' ?
Siła strachu to chyba jej najlepsza rola! Choć jeszcze świetnie grała w Człowiek w Ogniu... Super...
Azyl, speak... i zapewnw the runaways bedzie swietne sama aktorka ktora walczyla o role z Kristen powiedziała że idealnie sie nadaje
Nadaje się, a wiesz czemu? Już tłumaczę - nakręcili film w czasie trwania "fali" Zmierzchu. Nadaje się tylko i wyłącznie dlatego, że fanki "Zmierzchu" polecą do kina, bo przecież tam będzie Bella. To jedyny powód, dla którego dostała rolę.
Skoro uważasz, że dwa wymienione przez Ciebie tytuły są świetne... cóż... Może i filmy byłyby dobre, z inną obsadą.
Ja pierdziu. xD
Jessica Alba też grała niewidomą w ,,Oku'' i całkiem nieźle sobie poradziła.
To żadna sztuka udawać osobę,która coś w życiu przeszła.
Coś w tym jest - jak widziałam zapowiedź filmu Paranormal Activity mówię - fajny film, skoro tak krzyczą w kinie. A wynudziłam się jak nigdy. Tylko dlatego, że oglądaliśmy w towarzystwie najnormalniej w świecie bym z niego zrezygnowała...
haha ;D. Też oglądałam ten film.
I też się wynudziłam.
Moje kumpele tak przeżywały,że straszny,że to i tamto...
A nudny jak nie wiem co. Ani razu się nie wystraszyłam.
No niestety - Amerykanie przeżywają zawsze badziewia bardziej niż prawdziwe, dobre filmy (choć nie zawsze-czasem zdarzają się wyjatki)...
ale jak innym filmom i aktorom wystawiaja dobra opinie to nie są robnieci. Moim zdaniem Kris pasuje do ról zbuntowanych, albo zagubionych nieśmiałych itp
No i to Twoje zdanie. Moje jest takie, że jest beznadziejna i powinna zacząć pracować nad sobą, inaczej każdy będzie ją kojarzył tylko z roli Belli.
Bardzo ubolewam też nad tym, że występuje w The Runaways, bo chciałam go obejrzeć, i pewnie to zrobię z uwagi na Dakotę.
Jakie Ty błędy popełniasz.Nie wierzę,że masz ponad 16 lat. ;>
Raczej podejrzewam,że jesteś w 6 klasie podstawówki.
ja błędy popełniam? nie mierz mnie swoją miarą nie jestem nastolatką ... a za błedy sory postaram się bardziej uważać bo mnie denerwuje jak ktoś robi błędy tak więc sama muszę czytać co napisze:_D
Bo odpowiedziałaś do mnie, i już myślałam, że sądzisz, że ja tak napisałam - masło maślane, ale wiadomo o co chodzi. BTW szkoda, że nie wiadomo kiedy ktoś korzysta z ironii;D
a tak wogóle gówniaro nie przesadzaj mogę pisać jak mi się podoba, nie bedzie mnie jakas 16 latka poprawiała
Ło koleżanka zaszalała. A jeszcze napisz, którą z nas wyzywasz, bo to tak bezosobowo to nieładnie...
Bardzo mi przykro, ale jakby się uprzeć mogłabym być Twoja duuuużo starszą siostrą, więc hasło "dzieciaki" wsadź sobie...do nosa;)
Miałaś już sobie iść...
Przez Twoje błędy zmieniła się myśl tego tematu...
Już nawet dawno po 18;/;)
Chodziło mi o porównanie, a nie o sam sens;)
No nie gniewam się, po prostu bierz to pod uwagę jak czasem z kimś rozmawiasz;)