" dokładnie. ;| zazdrościcie jej urody. Jest piękna!
Ot,co. Same jesteście dzi. itp. ;| "
Jaka szkoda. Ojejku jej,nie wiedziałam.
Sandra Bullock dostała Złotą Malinę,wiem.
A co miała zrobić? Już nie chciała robić sobie większego obciachu.
Złota malina to jest porażka dla filmu bądź aktora.
Nie zostaje przyznawana bezcelowo!
Oczywiście,Wy fanki Kristen zawsze znajdziecie coś,by ją usprawiedliwić.
Jeszcze coś,o. Liczy się jakość filmów,a nie ilość.
Stewart może i robi więcej filmów niż Vanessa,ale i tak gra przeciętnie. :)
Vanessa ma klasę.
nic nie wymyślam. Mówię samą prawdę, a to, że ty marnie próbujesz się wykręcić, to już nie moja sprawa. Sandra Bullock poszła sobie dla żartów, bo nikt nie chodzi odebrać tę nagrodę - myślą, że jak odbiorą to będzie większy obciach, a tu było odwrotnie, bo złote maliny to zabawa... "Nie zostaje przyznawana bezcelowo"? To dlaczego dzień później dostała Oscara? Która nagroda bardziej się liczy, co? Zdecyduj się na jedną wersję,bo już się gubisz...tak samo z ilością filmów...najpierw piszesz jedno, a potem temu zaprzeczasz, wymyślając sprzeczną teorię...nie kopromituj się ;)
hahaha. czy Ty dodajesz takie zdania "Vanessa ma klasę." na koniec, żeby nas rozśmieszyć??? bo chyba tak.. To Ci się udało xD Masz poczucie humoru...
Ha,chciałoby się.
Za ,,wszystko o Stevenie'' dostała Złotą Malinę. Czyli film ten jest żałosny.
Nic nie dzieje się bez przyczyny :).
A za inne dostaje Oscary. Ale we ,,Wszystko o Stevenie'' zagrała słabo.Więc dostała Złotą malinę.
Złota malina jest przyznawana za prymitywny film,lub żąłośnie grającego aktora.
Więc nie wmawiaj mi proszę czegoś,bo na tym się zwyczajnie nie znasz :).
Tak,owszem,ma klasę.Większą niż Twoja decha bez drzazg. Haha.
Potrafi się zaprezentować.
Może czytaj uważnie co jest napisane co? I statystyka to shit - wiem, bo miałam na studiach.
Napisałam, że Dakota nie zrezygnowała z aktorstwa, bo gra w dwóch filmach rocznie (od dziecka - mniej więcej) i może przebierać w rolach, a że Kristen chwyta sie wszystkiego, by odczepić się od łatki "Zmierzchu", ale jej się to nie uda, bo jest beznadziejna. I nie potrafi grać.
O Vanessie się nie wypowiadam, bo jej nie znam i nie oglądam z nią filmów.
O,lepiej bym tego nie ujęła ;).
To prawda,Dakota już jako mała dziewczynka grała świetnie.
A co do Vanessy. Nie ubóstwiam jej,ale mówię,że jej mimika jest lepsza od Stewart. :)
Przynajmniej jest często uśmiechnięta.
Ja do Van nic nie mam. Ale też sądzę,że lepiej gra od Kristen.
Vanessa potrafi grać słodką, szczęśliwą dziewczynkę, ale wątpie żeby umiała się
wcielić w inną postać. Pożyjemy zobaczymy.
Tak,wg Ciebie to źle?
Skoro ta Twoja Kristen też ciągle gra smutne dziewczynki,zero uśmiechu?
Przeczysz sama sobie.
Kristen też nie potrafi grac nic innego.
Ja nie mówiłam tu o Kristen, chociaż przyznaje że nie jest ona wybitną aktorką, ale
umie grać. Mówiłam o tym, że źle jeśli aktor nie potrafi pokazać się z innej strony.
Przeczysz sama sobie - mówisz, że aktorka musi pokazać się z innej strony, żeby była dobra - Kristen gra zawsze tak samo, wciąż taka sama mimika twarzy, ten sam sposób mówienia itd itp. A mówisz, że umie grać - bzdura. Jest beztalenciem.
beztalencie jeśli chodzi o grę aktorską.
Może ma inne zdolności,ale na aktorkę to się ona nie nadaje.
Mam Ci wymieniać? Nie znam się na takich aktorach bo mnie nie interesują.
Już nie przesadzaj, mówisz tak bo jej nie lubisz.
Powinno raczej być: czegoś od niej oczekujemy skoro jest taką dobrą aktorką. Dobra
gra aktorska nie zawsze wiąże się ze sławą i odwrotnie. Jest wielu aktorów którzy są
dobrzy a wcale nie są sławni, są również ci, którzy są sławni, a graja marnie. Są też
ci przeciętni, niezbyt wybitni, ale też nie można powiedzieć że beztalencia np. Kris,
którym poprostu się udało zaistnieć i teraz mogą przebierać w ofertach i się
rozwijać.
Przykro mi, ale koleżanka wyżej dobrze napisała: oczekujemy od niej czegoś skoro stała się GWIAZDĄ... a ona nic ne potrafi. I nie mówię tego dlatego, że jej nie lubie bo jest mi obojętna. Ale aktorką jest żadną.
"Jest wielu aktorów którzy są
dobrzy a wcale nie są sławni, są również ci, którzy są sławni, a graja marnie" - Kristen uplasowałabym w tej drugiej grupie, bo przeciętna to ona nie jest. Przecietny aktor to taki, który mimo, że średnio gra, potrafi wcielić się w inną postać. Ona gra ZAWSZE tak samo, w każdym filmie te same gesty, te same miny i jakby nie patrzeć te same wrażenie - ona nawet nie potrafi dobrze sie zdenerwować (co można obserwować w pierwszej części Zmierzchu - na samym końcu). Tak generalnie to nic nie potrafi, nawet się uśmiechać.
I podkreślam - jest mi obojętna. Więc nie wciskaj mi tu, że jestem do niej negatywnie nastawiona.
A skoro mówisz, że są gorsi, to ich wymień, bo taka rozmowa nie ma sensu.
Nie takie logiczne, bo jej nie znam i nie oglądałam z nią filmów - więc jej nie oceniam. Dlatego najgorsza dla mnie jest Steward.
hahaha!!! :D
to tak, jakbym napisała, że Anthony Hopkins jest najgorszym aktorem bo innych nie znam!!! pomyśl zanim coś napiszesz ;)
Ale jesteś ograniczona...
"to tak, jakbym napisała, że Anthony Hopkins jest najgorszym aktorem bo innych nie znam!!! " - przecież nie napisałam, że Vanessa jest najgorsza, bo jej nie znam. Oo
Piszemy swoje opinie o danych aktorach - Vanessy nie widziałam w żadnym filmie, więc Jej nie oceniam. Oceniam te, które widziałam. Kristen jest najgorsza. Ty przeczytaj kilka razy zanim coś odpiszesz.
ja jestem ograniczona? :)
to przeczytaj kilka razy mój wpis, później swój , a potem się wypowiadaj:)
sory, spadam stąd. Mam ważniejsze sprawy od głupich kłótni na filmwebie ;)
pozdr.
ta aktorka która nie lubicie, i nie możecie sie pogodzić ze jest sławną osobą nazywa się Kristen Stewart a nie Steward
Przyznaję się bez bicia - to ja się pomyliłam - ale szczerze? Nie obchodzi mnie to, z uwagi na to, ~że dla mnie to ona jakaś sławna i wybitna nie jest... I właśnie o tym jest ten temat - o tym jaka ona jest. Beztalencie.
aa. XDD'' O to chodzi.
Nie przejmuj się. Każdemu się zdarza.
A co do pozostałych Twoich wypowiedzi,to ze wszystkim się zgadzam w 1000% ;)
jagby nie było jest sławna wiec nie wiem o co wam chodzi zna ja prawie cały swiat owszem dzięki Zmierzchu no ale cóz...
Widzę problem z odmianami mamy...
I właśnie o to chodzi - nikt by jej nie kojarzył, gdyby nie to, ze wystąpiła w tak popularnym filmie. I nie czepiałabym się tego, gdyby nie to, że wciąż gra tak samo - wszędzie. w jakimkolwiek filmie jej nie widziałam zawsze tak samo - poczytaj sobie wcześniejsze wypowiedzi, bo nie chce mi się tego powtarzać.
cholera wiem że gra tak samo ile razy bedziecie do tego wracac jest mloda jeszce moze podszkolić warsztat...a niby jak moznaby ja poznac gdyby nie rola w zmierzchu normalne
Dlatego mówimy.
,,W świecie kobiet'' nie uczyniło z niej świetnej aktorki.Gorsza od Miley Cyrus!
Może się podszkolić? Dakota jako mała dziewczynka grała świetnie.A skoro ma już 20 lat,jej gra nie ulegnie zmianie.
Wymień chociaż jedną (xD). Proszę Cię - ona nie ma żadnej dobrej roli.
Tak, Dakota jest świetną aktorką - od małego grała u boku największych aktorów i potrafiła i potrafi to robić.
gdyby była dobrą aktorką to by wykazała się w każdej innej produkcji.
Pytasz czemu się jej czepiam to Ci odpowiadam. Nie moja wina, że nie czytałaś wcześniej i powielasz poprzednie pytania.
no nie wiadomo :-)a czy swietnie gra Dakota? w sumie widziałam ją tylko w paru filmach wiec niewypowiadam się ale pare ról Kristen miała swietnych
Wymień chociaż jedną (xD). Proszę Cię - ona nie ma żadnej dobrej roli.
Tak, Dakota jest świetną aktorką - od małego grała u boku największych aktorów i potrafiła i potrafi to robić.