" dokładnie. ;| zazdrościcie jej urody. Jest piękna!
Ot,co. Same jesteście dzi. itp. ;| "
Hoax sory a juz tam dawno:-) ja mniej wiecej Wiek Krist, a ty czekoladoweserce co tak nagle z mitami i basniami wyskakujesz
no to sory Hoax napewno nie taka stara:-) ja wiek podobny do Krist i wkurza mnie jak dzieciaki dorwia się do kompa i piszą głupoty eh
Czyli gdyby nie to, że przyznałam, że już dawno po 18, to byś nadal uważała mnie za dziecko, reasumując - piszę głupoty?;>
O mamo!Ale hipokrytka z Ciebie.Raz mówisz,że nie jest dobra,a raz mówisz,że w Twilight i Speak itp. grała świetnie.
Geez! O.O''
moim zdaniem nie jest świetną aktorką ale w wymienionych prze ze mnie filmach nawet dobrze jej poszło
Po Twoich wypowiedziach wynika,że traktujesz nastolatki jak dzieci.
Tylko osoby po 18 są dla Ciebie wystarczająco dorosłe,ech.
Wiesz - nikogo nie obrażając, ale co spotkam jakąś nastolatkę to faktycznie zachowuje się jak dziecko - ale to ja źle trafiam i nikogo nie skreślam;) Są przecież te bardziej dojrzałe - a przynajmniej w to wierzę;)
No wiem,racja.
Ale są też takie,które nie zachowują się jak np.Kotkamorku.Są mądre,tolerancyjne. Nie trzeba ich od razu nazywać dziećmi.
Oczywiście, ze nie -a wymienionej przez Ciebie koleżanki nie kojarzę - widac bywam na innych tematach albo przypadkiem pomijam jej posty;)
nie traktuje jak dzieci 16 lat to nastolatki a po 18r to dorosła osoba skończmy ta rozmowe na temat lat forum dotyczy Kristen:-)
Heh...
zgadzam się z czekoladoweserce - niekiedy młodsze osobniki są mądrzejsze niż te starsze, ale to tylko takie moje spostrzeżenie - nie mówię tego złośliwie żeby nie było;)
Hahaha. Drogie dziecko. :)
Nie musisz tak bardzo angażować się w krytykowanie Kristen.
Ten kto ją lubi, będzie ją lubił dalej, niezależnie od tego, co Ty masz do powiedzenia.
Zrozum to w końcu.
Jestem tu dla anty-fanów Stewart. :)
Dziecko to mozesz mówić do swoich przyjaciół z przedszkola :).
Nie podskakuj,bo i tak jestem od Ciebie wyższa i mądrzejsza. :)
Jeszcze coś ?
haha!
A skąd wiesz ile mam wzrostu ? :)
I nie sądzę, by mądrzejsza.
Mądrzy ludzie nie oglądają Miley Cyrus. :CC
czy to nie dziwne, że made i czekoladowe mają tak podobne gusty i piszą takie same denne żarty?
ale każdy dawno je rozgryzł, a właściwie ją ;)
Dwunastolatko,fani Kristen mają również takie samo zdanie o Kristen. Wiele osób ma podobny do siebie charakter pisma,więc naprawdę nie wracaj do tego. :)
miałaś na myśli styl pisania ,bo charakteru pisma to tu nie widac ,ale to taki drobiazg.
dlaczego piszesz zaraz ,że ktoś ma 12 lat sama masz tylko 15 czy 16...
bo to dość rażące (podobieństwo) kolejne osoby będą to zauważać.
Moim zdaniem wiek nie ma znaczenia .Ty np. umiesz się porzadnie wypowiedzieć,ale często piszesz hm głupio(bez obrazy).Dobrze ,ze są osoby które mają inne zdanie ,jest z kim dyskutować .Raczej dziwnie byłoby gdyby wszyscy mieli takie samo zdanie.
haha. nie rozśmieszaj mnie. Gdybym nie była mądra pisałabym żal,popełniałabym błędy ortograficzne i bym przeklinała.A u mnie ma. Bo taka hot 12 nie będzie mi uwagi zwracać. Ona dopiero do gimnazjum idzie,a ja za rok kończę,wiem i umiem więcej od niej. No hallo.
O Boże... ja już nawet nie pamiętam jak to w gimnazjum było... 5 lat temu? 6? Jakoś tak skończyłam...