Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 169 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

dlatego nie odstaje od Pattisona. Wstyd nazwać ją aktorką skoro potrafi tylko 2 miny zrobić.

agulka55

Tylko dzisiaj możemy sobie słodko pisuniać. Jutro niestety czeka mnie dużo nauki. Wykładowcy doszli do wniosku, że weekend 28-29 jest najlepszy do egzaminów.

platyna_2

Ja bym na twoim miejscy sie uczyła, bo zauważyć można, że ci sie nudzi.

agulka55

Ponieważ ty byś się brała za naukę mając jeden dzień wolny od ponad pół roku, prawda? Wybacz mała, wolę się odprężyć i korzystać z zasobów internetu póki nie mamy podpisanej umowy z ACTA :P

agulka55

Tak rzeczywiście wszystkie i wcale moje wypowiedzi nie są uwarunkowane stylem tej krytyki, jak i ich prawdziwością i celem samym w sobie. I ta moja krytyka wypowiedzi w określonym stylu rzeczywiście odnośni się tylko do Zmierzchu...tak, to z pewnością kolejny dowód na twoje wyimaginowane teorie. Polecam okulary, bo w wymyślaniu jesteś na prawdę kiepska.

uwieziona

Tak.. trolik internetowy nadal nie rozumie słowa "koniec" i "dyskusji" typowe..

agulka55

Nie jesteś pępkiem świata by kończyć dyskusję gdziekolwiek. Wszak nie prowadzisz dyskusji tylko monolog.

platyna_2

Aha... dziękuję za zauważenie mojej osoby i tego, iż prowadzę monolog (szczerze mówiąc odkryłaś Amerykę). Wszak to dla mnie wiele znaczy, że sie ktoś interesuje tym co pisze.

agulka55

Spoko. Zwróciłam na Ciebie uwagę dlatego, bo wyróżniasz się od reszty trolli. Tym, że mówisz sama do siebie.

platyna_2

Jak widzę nie mówię sama do siebie.. Bo ty to czytasz, wcześniej twoja koleżanka, którą zapewne chcesz wyratować bo raczej nie ma nic do powiedzenia. ^^

agulka55

Ja nikogo nie ratuję w tym wypadku. Po prostu obiektywnie patrzę na to co się dzieje. To, że komentujesz czyjeś wypowiedzi bez uprzedniego przeczytania spowodowało wyjęcie mojego noża z kieszeni. Nie lubię ignorantów. Mój atak nie ma nic wspólnego z użytkowniczką z którą się wdałaś w potyczkę.

platyna_2

Czyżbyś była agresywna? Dla bezpieczeństwa twojego otoczenia wyjęłabym ten "nóż z kieszeni" i go nie nosiła..

agulka55

Jestem ucieleśnieniem spokoju i harmonii. Widzisz? Znowu się mylisz. Za psychologię to ty się lepiej nie bierz. "Nóż w kieszeni" to była metafora. Każdy ów posiada.

platyna_2

Spokojnie zrozumiałam metaforę, ale dobrze, że sie o mnie i moje życie troszczysz. Zauważ, że napisałam to w "", czyli to również nie dosłowne znaczenie..

agulka55

Zauważyłam.

agulka55

Komuś takiemu jak ty? Masz rację, nie mam. Zresztą, platyna się poświęciła i wszystko już powiedziała, obyś tylko nie była za głupia, żeby nie wynieść nic z tego, co tu zostało napisane.

agulka55

Uczysz innych szacunku... Znowu ignorancja z Twojej strony. Sama krzty szacunku jeszcze ze swojej strony nie okazałaś. No chyba, że ktoś się zgodził z Twoim zdaniem albo całował Ci tyłek.

platyna_2

Jeśli jesteś chętna/tny całować mój tyłek to muszę cie rozczarować, ale nie jestem zainteresowana takimi propozycjami. Zalecam przeczytać wszystkie wypowiedzi, nie tylko moje i dopiero wyciągać wnioski.

agulka55

Przeczytałam wszystkie. Gdzie napisałam, że chcę Cię całować w tyłek? Kiepsko u Ciebie z czytaniem... podstawówka się kłania.

platyna_2

O super że przeczytałaś! Mała rada: Jak chcesz mnie "skarcić" to nie używaj takich samych tekstów jak ja.. ;P

agulka55

Pokaż monopol na używanie wyrazów języka polskiego to przestanę.

piczympoom

noo... przynajmniej wiadomo kto ją wkręcił w ten biznes
przydałoby jej się skończyć jakąś szkołę bo talentu BRAK
mniej niż 0/10

piczympoom

O tak 100% racji.. A tak ogólnie to jak miło troliki już sie interesują ludźmi..
PO CZYM POZNAĆ DZIECKO INTERNETU?
1. Jego nie obchodzi, że ty masz własne zdanie, on i tak wie, ze ty nie masz racji..
2. On obraza cie na wszystkie sposoby, ale jednak twierdzi, że nie obraża tylko to ty jego.
3.Zazwyczaj udaje, ze jest dojrzały pisząc i zwracając uwagę na poprawną polszczyznę.
4. Wypisują referaty, a po przeczytaniu czegoś takiego i tak nie wiesz o co tam chodzi.
5. Udają, że cie nie rozumieją, chociaż wiedzą, że przejrzałeś ich.
6.Trolik nie wie o czym jest dyskusja, ale że ma za dużo czasu to i tak dalej w to brnie..

No jak miło spotykam praktycznie wszędzie te same osoby.. -uwięziona i jej pomoc (gdyby nie miała już co pisać) platyna_2 ^^ Wszędzie takie same śpiewki. ;P
@agulka55 nawet sie nie przejmuj i nie zwracaj uwagi bo takie osoby to jakieś paprochy w społeczeństwie, które podbudowują sie w internecie (cwaniak w necie piz.da w świecie!). Powinni takim internet odciąć, bo nie potrafią dobrze zaplanować wolnego czasu! Albo wcale nim tego wolnego czasu nie dawać. ;D Współczuje rodzinom i bliskim takich zakompleksionych dzieciaczków.

Samanta85

Hahah dobrze powiedziane i sama prawda! ;)
A ja osobiście sie nie przejmuje, ale takie trole to chyba nieźle psychiczne są.. nazywają kogoś Hitlerem w spódnicy (dobrze, że nie chodzę w spódnicach tylko bardziej w sukienkach, bo jeszcze pomyślałabym, że to o mnie). Obijają sie po obcym bo im coś nie poszło.. a do psychologa nie do mnie! Chociaż psychiatra raczej więcej pomoże nie? ;P

agulka55

xDD Tak trzymaj! Pozdro.

Samanta85

Dzięki, w sumie juz dostawałam głupawki bo ich dwie, wgl. nie wiem o czym gadają, nawalają na mnie, kurde nienawiść sie szerzy...

agulka55

Spoko ja tak zazwyczaj nie czytam tego co oni tam piszą, ale czasem jak mi sie juz strasznie nudzi to wchodzę i czytam te wypociny, czasem coś napiszę ;P;P. Ehh no tak jeszcze punkt 7. Jak sie jednemu trolowi skończą pomysły to wkracza drugi (czyli potrafią działała w grupie). A nienawiść, aż sie prosi do wezwania Boga "Boże czemu ten naród jest taki mało tolerancyjny, a idiotyzm przewyższa mądrość?!" jednak jak na złość nie ma odpowiedzi :I hehe Pamiętaj mała nie jesteś pępkiem świata xDD

Samanta85

Haha ;P Pamiętam duża, nie jestem pępkiem świata! xd

agulka55

Aa zapomniałabym punkt:
8. trole zawsze chcą pokazać swoją wyższość, więc zamiast pisać do ciebie prywatne wiadomości, próbują cie poniżyć na otwartym terenie.
Kurde w sumie dużo jest tych punktów, ale tak do tej sytuacji pasują te ;) Spadam muszę na test sie nauczyć ;I bd. 5 nie ma co (^_^)

Samanta85

Widzę, że agulka zawołała swoją przyjaciółkę z reala. Bądź też założyła multikonto... Innej opcji nie ma. Myślisz, że nie widać tego, ze twe konto istnieje od wczoraj?;>
Jeśli twa przyjaciółka nie potrafi się obronić argumentami to niech po prostu sobie odpuści dyskusję. Co jak co, ale ja nigdy bym nie zwołała ekipy z reala by mnie zaczęła bronić na forum. To uwłacza mojej godności i inteligencji. Najwyraźniej jednak agulce to nie przeszkadza, i tak za wiele tych cech nie posiada.
Pozdrawiam:*

platyna_2

Oczywiście ja i agulka55 znamy sie od 17 lat xDD Hehe cóż miałam inne konto, ale zapomniałam hasła, z resztą ciebie nie powinno to interesować, a ja nie mam obowiązku ci sie tłumaczyć. Inteligencji widać ci brakuje, za to nienawiści jest masa. Pozdro i nara ;P

Samanta85

Wszędzie... Oczywiście, skoro byłaś jedynie na jednym temacie filmwebu przez całe życie to dziwne byś spotkała innych forumowiczów...
1. Jego nie obchodzi, że ty masz własne zdanie, on i tak wie, ze ty nie masz racji..
Ależ ja z chęcią poznam zdanie agulki o ile sama będzie miała na tyle przyzwoitości by komentować wszystkich i wszystko z zapoznaniem się z tematem. Co jak zauważyłam u niej baaardzo kuleje gdyż jak przyznała wcześniej nawet tego nie czyta, bo jej się nie chce. (Uuu, czyżby punkcik do trola? Komentowanie czegoś czego się nie zna?)
2. On obraza cie na wszystkie sposoby, ale jednak twierdzi, że nie obraża tylko to ty jego.
Co innego pisać nt. swojej obserwacji i to ARGUMENTOWAĆ i cytować (ja cytowałam), a co innego jak szanowna agulka wymyślać niestworzone historie nie poparte żadnymi argumentami.
3.Zazwyczaj udaje, ze jest dojrzały pisząc i zwracając uwagę na poprawną polszczyznę.
Od kiedy poprawna polszczyzna świadczy o tym czy ktoś jest dojrzały? Głupszej rzeczy nie słyszałam! Kiedy ktoś poprawia moją pisownie to się czerwienię i zapamiętuję na przyszłość. Krytykę trzeba przyjmować na barki i rozwijać się dalej.
4. Wypisują referaty, a po przeczytaniu czegoś takiego i tak nie wiesz o co tam chodzi.
I teraz już wiem, że jesteś multikontem:D Ty nie wiesz o co tam chodziło,BO tego nie przeczytałaś.
5. Udają, że cie nie rozumieją, chociaż wiedzą, że przejrzałeś ich.
Taaak, trolle tak robią. Tyle, że nie było tutaj takiej sytuacji, na tym JEDNYM TEMACIE. Na którym uczestniczyłaś.
6.Trolik nie wie o czym jest dyskusja, ale że ma za dużo czasu to i tak dalej w to brnie..
Agulka:* Nie wie o czym jest dyskusja, bo nawet nie czyta komentarzy a i tak wymyśla i rzuca oszczerstwami.

platyna_2

Hahah to, że nic nie pisałam na innych forach, nie znaczy, że nie czytałam ;D "jesteś multikontem:D Ty nie wiesz o co tam chodziło,BO tego nie przeczytałaś" OMG nie wiedziałam, że multikonto może być całkiem inne od oryginału, akurat raczej agulka55 czytała to wszystko bo by wam nic nie odpisywała. Ja czytałam dokładnie; tak , tak ciesz sie ciesz xD, bo sprawdzałam moją teorię na temat troli i uwierz mi praktycznie wszystko sie zgadza, nawet wypisałam niektóre cechy, które ty podważyłaś, żeby sie nie wydać. No rozpisuj sie, rozpisuj.. Może pomogę ci sie jakoś dowartościować, bo widzę, że masz problemy, ze sobą. Kurde właśnie dzięki tobie zrozumiałam, że moim powołaniem jest bycie psychologiem. Będę słuchać historii jakiś dzieci internetu i dostane za to jeszcze kase. ^^ Dziękuję za wskazanie mi powołania ;P

Samanta85

Żeby być psychologiem to trzeba mieć pierw wiedzę, której ty nie posiadasz. Zasada nr 1: psycholog nigdy nie ocenia człowieka bez analizy. Tutaj już leżysz.
Pisałam już, że to jest albo multikonto, albo jesteś jej znajomą z reala. Dlatego moje stwierdzenie, że oceniasz mnie po jednym temacie jest jak najbardziej trafne. Poza tym z agulką również pisałam tylko na jednym temacie. Masz 17 lat? Oooj... to bierz się do nauki, bo za rok maturka.

platyna_2

Ciebie i twojej koleżanki jest dużo w innych tematach.. A nawet jeśli byłabym koleżanką z reala agulki to mało ci z tego powinno interesować, no chyba, że piszesz o mnie książkę to możemy sie spotkać opowiem ci co nieco. ;P Ja będąc tobą nie martwiła bym sie o mnie lecz o siebie.. ;** Ale jak chcesz możesz trzymać kciuki gdy będę pisać maturę ;)

Samanta85

Znaczy się uwięzionej? Wpadłam na nią w dwóch (max trzech tematach) na całym filmwebie. Owszem, kiedys jak miałam więcej czasu to troszkę przesiadywałam na fw;p
"A nawet jeśli byłabym koleżanką z reala agulki to mało ci z tego powinno interesować"
Ehhh... Tekst o książce stosowałam jak byłam w podstawówce. Mnie to nie interesuje czy jesteś czy nie. Po prostu zwoływanie znajomych z reala tylko po to by ktokolwiek przyznał (agulce) racje jest poniżające. I ona powinna o tym wiedzieć.
"Ja będąc tobą nie martwiła bym sie o mnie lecz o siebie.. ;**"
Ja o siebie się nie martwię, spokojnie sobie żyję, maturę mam za sobą od paru lat:D

platyna_2

"Wpadłam na nią" no błagam.. Wiesz co ja "wpadałam' dwa razy na moją koleżankę, ale nigdy na obcego O.o Nie wiem może to ze względu na gust, albo po prostu lubicie sie kłócić z ludźmi i dyskutować na jeden temat. Hmm.. jakoś słabe prawdopodobieństwo. Widzisz ja nie wierze w przypadek i przeznaczenie..
" Tekst o książce stosowałam jak byłam w podstawówce" - chyba nie dawno byłaś w podstawówce bo moja młodsza siostra mówiła, że ten tekst jest modny, a jak ja chodziłam do podstawówki to tak nie było.
"spokojnie sobie żyję"---> co mnie to interesuje?

agulka55

"Nie wiem może to ze względu na gust, albo po prostu lubicie sie kłócić z ludźmi i dyskutować na jeden temat. Hmm.. jakoś słabe prawdopodobieństwo. Widzisz ja nie wierze w przypadek i przeznaczenie.."
Częściej rozmawiam z Looney_Kermit, gennie85,keshia21. Tego nie zauważyłaś?;> Czyli to, że piszemy tutaj, ja i ty to według Twego przekonania nie jest przeznaczenie, po prostu my się znamy od 17 lat. Przecież piszemy ze sobą, prawda? To Twoja durna logika.
"" Tekst o książce stosowałam jak byłam w podstawówce" - chyba nie dawno byłaś w podstawówce bo moja młodsza siostra mówiła, że ten tekst jest modny, a jak ja chodziłam do podstawówki to tak nie było. "
W podstawówce byłam 15 lat temu. W powijakach wtedy byłaś.
""spokojnie sobie żyję"---> co mnie to interesuje?"
Zauważ debilu, że pisałam do Samanty. Więc po kiego odpowiadasz skoro tak się wyrzekasz jakoby to miało być Twoje multi?

platyna_2

"po prostu my się znamy od 17 lat." - nie zauważyłaś, że to był fake (czyt. nie prawda)?? A ty co już nie potrafisz sie bronić bez wyzwisk?! "debilu" -tak cie na obiad wołają! To też pamiętasz z podstawówki? Ciesze się.

agulka55

Zauważyłam, że usilnie próbujesz mi udowodnić, że z kontem Samanty spotkałaś się dopiero na tym jednym temacie. Niestety to widać gołym okiem, że wy się panny znacie albo jesteście jedną i tą samą osobą. Tylko czekam na Twoje potknięcie, podobny styl pisania itp. I nie omieszkam Ci to potem wytknąć, Kotku:D
Już nie powiem o ubawie jaki mi zagwarantujesz:D Już zauważyłam podobieństwo do wstawianiu całusków do ludzi, z którymi się kłócicie. Zaiste, przecież tak robią wszyscy ludzie, prawda?;>

platyna_2

Zaiste milordzie.

platyna_2

Oj joj nie umiemy kulturalnie dyskutować.. O.O Każdy może pisać co chce, ale tu wyzwiskami atakować? Nie, nie nie... ! Jak nie potrafisz być kulturalna w dyskusji to nie dyskutuj głupio! Szczym ryj! ;]

Samanta85

Jak rozmawiam z debilem i nazywam go debilem to go nie wyzywam. Stwierdzam fakt.

platyna_2

Aha rozumiem droga idiotko. ;)

agulka55

Najwyraźniej mieszkasz w Ulan Majoracie skoro jesteś taka zacofana...

platyna_2

Dobrze, że ty jesteś taka hop do przodu! xD chyba jesteś 100 lat za murzynami..

Samanta85

Sprzedam ci fajny tekścik którym teraz z koleżanką agulką możecie sobie kozaczyć na przerwach na papieroska. "Nie wytykaj języka, bo ci krowa nasika". Zapewne nowość dla was.

platyna_2

Ile ty masz lat, że znasz takie teksty? O.o Małe dzieci tylko tak mówią! L0L Może jesteś koleżanką z 3 klasy podstawówki mojego braciszka? Bardzo prawdopodobne.. ;)

platyna_2

http://kwejk.pl/obrazek/876440/list.html

platyna_2

http://kwejk.pl/obrazek/876440/list.html to taka pierwsza i ostatnia lekcja xd

platyna_2

http://kwejk.pl/obrazek/876440/list.html to taka pierwsza i ostatnia lekcja xd