http://kainat21.files.wordpress.com/2010/08/funny-kristen-gif-twilight-series-89 03036-340-255.gif
Nie dość że rozdziawia gębę to na dodatek powinna być pensjonariuszką Lubiąża.
Wchodzę sobie na forum Dirty Dancing i co tam widzę... http://www.filmweb.pl/film/Dirty+Dancing-1987-11726/discussion/%3C3,1455571#post _4603859 title=
Musze pisać, o które wypowiedzi mi chodzi? Poza tym, co do avatara, trafiłaś w sedno...
Odpoczywam po pracy...za 2tygodnie wracam do Polski i zacznę się nudzić jak fiks, więc teraz korzystam z tego, że nudzę się trochę mniej...
eee pogmatwałam ;p
A Ty dopiero sie wybierasz? To smaruj dupkę smaruj, Asia, jak chcesz tym inżynierem zostać;D
I nie ma że boli.
Prawda jest taka ze dziś studia juz nic nie dają. Ale dla tych pięciu lat balang i poznania ogłady towarzyskiej od wykładowców nie żałuję. Ech chyba naciągnę swoich starych na jakiś nowy kierunek.
Prawda jest taka, że z papierem magistra jestem takim samym robolem na emigracji, jak mój sąsiad (też Polak) bez matury...Ale ja też nie żałuję, bo nauczyłam się życia z dala od domu, a i cudownych ludzi poznałam;]
Właśnie do tego zmierzam.Mój kumpel pojechał do Anglii 6 lat temu, jest robolem.Ja jadę teraz, bo miałem studia. i też będę robolem.Hej Keshia, robolu. Może gdzieś tam na siebie wpadniemy. Jak zobaczysz przystojnego Polaczka nad zmywakiem, to pewnie będę ja.
Może się uda, przystojny Polaczku. Twój znak rozpoznawczy, to oczywiście czerwony kubraczek, prawda? ;]
Tej Majls. Gdzie się podziewasz chłopie gdy się impra rozkręca. Zostaw te harlequiny i zapraszamy na zabawę dla dorosłych. Mamy prawdziwy alkohol. Alkoholowy.
Ja słyszałam, że jest gospodarz pierwsza klasa. Nigdy u niego nie brakuje gorzały no i ma super nagłośnienie na chacie. Czuć drgania na całym ciele i obrazy od nich spadają w piekielne czeluści.
Znajdzie się miejsce i dla Ciebie. Pan jest zawsze otwarty dla nowych towarzyszy.
I znów wszyscy w tajemniczych okolicznościach zniknęli inwazja kosmitów czy co? Nawet nie ma z kim pogadać.