Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 552 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

http://kainat21.files.wordpress.com/2010/08/funny-kristen-gif-twilight-series-89 03036-340-255.gif

Nie dość że rozdziawia gębę to na dodatek powinna być pensjonariuszką Lubiąża.

użytkownik usunięty
Dark666Lady

Doda jest głupia, tępa, pyskata, niedojrzała.

Dorota to babka z jajami. A tylko niegrzeczne dziewczynki robią karierę w showbusinessie. Jak chcesz być sławna to bierz z niej przykład. Charakterem zakonnicy nie zawojujesz żurnali.

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Polskę się zawojuje głupotą, bo ona ma kurde siłę:/ Głupota nas zniszczy.

I kto to mówi:P

użytkownik usunięty
MilesQuaritch

Tej Misiek nie szalej;) To co tutaj wypisuję to jedynie chwilowe oderwanie od rzeczywistości...:-) Na co dzień jestem bardzo... skrytą osobą. I miłą. Taki zawód:P

I nic sobą nie reprezentuje, teksty piosenek [dno], bardziej irytujące są obecne piosenki Chylińskiej ta to ma rymowanki takie na siłe składane.

użytkownik usunięty
Dark666Lady

Ja tam Chylińską lubię... Fakt przekombinowała z muzyką. Wole jej starsze piosenki. Co do Dody to nienawidzę również jej fanów. I ludzi, którzy mowią ze ja lubią, bo jest sobą. Jest dziwką a nie sobą. Pyskuje do każdego jakby z jakiegoś rynsztoka wyszła. Nie potrafi się zachować i świeci pizdą. Nie będę suce czci oddawała tylko dlatego, że ma dobry głos. Prowadzi ludzkość ku kresu. Nie cierpię jej.

Dark666Lady

Tak, tylko że Chylińska teraz kompletnie zmieniła gatunek. Jak jeszcze była w O.N.A i grała ze Skawińskim była dla mnie OK, teraz jej przekaz wyblakł.

Dark666Lady

Ja też ją wolałam w starym wydaniu

Ja też lubię starą Chylińską. Dodzia i jej hasło " królowa jest jedna" mam nadzieje że wkródce znajdzie się ktoś kto jej uświadomi że ona nię nie jest, a to wyzywanie Edzi G - wprawdzie nie jestem fanką ale Dodzia mogłaby po jej koncertach sprzątać.

Dark666Lady

Już późno pora spać, dobranoc :)

użytkownik usunięty
Dark666Lady

Dobranoc. Pora jest wczesna,a le tez wstaje za 8 godzin...

Hej dziewczynki.
Widzę, ze dzisiaj nici z pogadanki, więc powiem tylko tyle, że nasz Red Devil się na mnie uwziął, chyba za tego Rydzyka i zepsuł najfajniejszego rollcoaster'a w thoreparku, skubany...no ale to było do przewidzenia, bo w końcu poniedziałek 13-tego ;]
Ale i tak mam mega banię, jakbym piła przez ostatni tydzień;]
Dobra, przestaję się niezdrowo jarać i idę spać ;]

użytkownik usunięty
keshia21

Czemu nici z pogadanki? Dobranoc wczoraj pisałyśmy;p Oj Keshia, nie pij więcej:P

Myślałam, ze nie ma nikogo;]
Więc co tam? Działo się coś ciekawego?

użytkownik usunięty
keshia21

A kłócę się na forum Podziemnego kręgu. I napastuję niektórych ludzi. Poza tym cisza. Przez cały dzień nic. A ja miałam dziś day off, bo remonty w pracy robią...

Ja się czuję bardziej wyje...zmęczona niż po pracy. A zaglądnę na to forum i poczytam, ale to jutro bo teraz już naprawdę idę spać, rano znowu szara rzeczywistość;/
Dobranoc

użytkownik usunięty
keshia21

Dobrz... To miłych snów. Dobranoc.

Coś cicho tu ;p

Sindorei

Nudy blondi, nudy. Asiek pewnie w pracy, Miles się szykuje do podróży, Dark zeszła do podziemi pogadać z czerwonym...Ale Made wróciła ze swoim najnowszym kontem, wiec może jeszcze będzie się działo;]

keshia21

Dawno z Dźaponką nie pisałem :D

Sindorei

W temacie niżej wypowiada się pod nickiem malinowapokusa, wcześniej bywała również jako rumienesłowa...Dżapanki tu aż nadto, do wyboru, do koloru ;]

MilesQuaritch

Keshia nie zapomnij że była też słodkimporankiem czy coś takiego.

Dark666Lady

No tak...jak mogłam zapomnieć.

keshia21

Byłam u czerwonego :)

Dark666Lady

Przypominam Paniom, ze temat jest o zębach Krystyny i jej debilnym czochraniu głowy. A nie o imprezach z diabłem, zajadaniu kotków na czarnym ołtarzu itp. Jakby co, na blogu mam temat poniekąd z tym związany.

MilesQuaritch

A ty coś taki oficjalny? Już się domyśliłam że do mnie masz jakieś sapy ale nie czepiaj się reszty.

Dark666Lady

Sapy to ja mam kiedy wracam po robocie i musze jeszczez kobietą się szmergolić. Wtedy to sapię że łohoho.

Jak już gadamy o diable, to powiem że impreza z nim jest przednia.I ciepło tam u niego, nie trzeba do centralnego podkładać.

MilesQuaritch

A co mnie obchodzi co po robocie robisz?

Wiem jak jest u diabła, zajebista atmosfera, ciekawi ludzie i niezły klimat.

Dark666Lady

Byłem wczoraj, ojciec Lucyfer zrobił cool imprezę i gwóźdż programu- taniec striptizerek na rozgrzanych widłach.Jami.Za oknem prawie zima a tam sie bawią w najlepsze.Z Adolfem H. Józkiem S. żeśmy dali w palnik. To równe chłopaki są, wbrew temu co się o nich sądzi.

MilesQuaritch

łał nio coś ty

Dark666Lady

No powaga;D Chcesz iść tam ze mną?:P

MilesQuaritch

Zapraszasz mnie? Dziwne jakoś od pewnego czasu mnie ignorujesz.

Dark666Lady

Masz jakąś manie prześladowczą, droga Lady.

MilesQuaritch

Nie, nie mam. Nie chce mi się już gadać o tym.

Dark666Lady

Pogadajmy więc o pogodzie. Teraz jest do kitu, zwłaszcza że jak se przypomne...
... żw generalnie tęsknię za latem. Byłem w tym roku nad naszym pięknym morzem, wspaniale sie bawiłem, Lubię ciepło, piasek i plażę z promieniami słońca. Mógłym tak żyć non-stop.
Najgorsze jest to, ze dzisiaj nie ma już spokojnych wakacji. Ludzie przyjeżdżają pijani, hałasują, a ja np. lubię spokój. no, czasami tez na jakieś balety pójdę, ale generalnie wolę spokój.

W jakie miejsca chciałabyś pojechac? mi sie marzy Floryda, Wyspy Karaibskie i Pacyfik. Generalnie tam gdzie jest ciepło.

MilesQuaritch

Japonia, Argentyna, Meksyk, Indie

Dark666Lady

Japonia-dziwny naród. dużo pracują, mało mówią, wprowadzili seppuku. No i te ich horrory. U mnie odpada.
Argentyna-pojechałbym dla piłki nożnej.
Meksyk- lubię tortille, desparadosy;D ich muzykę i burrito. no i Salmę Hayek ;D
Indie - łeeeee odpada. Jak u nich krowy po ulicy chodzą to ja uciekam.

MilesQuaritch

Japonia- cóz wydaje mi się że chińczycy pracują więcej.
Argentyna- piłka nożna uwielbiam :)
Meksyk- wsumie to sama nie wiem czemu
Indie- kurwa zapomniałam o krowach (już nie chce tam jechać)

MilesQuaritch

Brazylia...a najbardziej to highway to hell ;]

keshia21

No to keshia kiedy ruszamy, bo ja się pisze :)

Dark666Lady

W każdej chwili, Dark...byle szybko ;]

keshia21

Ok, idziemy same czy ktoś jeszcze się z nami zabiera?

keshia21

Brazylia- kiedys też chciałem. Po obejrzeniu "Miasta Boga" już nie.

MilesQuaritch

No chyba że któraś ze mną sambę odwali;P

MilesQuaritch

Ja na myśli miałam hell

Dark666Lady

Do hell idzimy, ojciec Lutek juz nas zaprosił.;P

MilesQuaritch

Hmmm... ale ja teraz nie mogę muszę się zająć mamą.

Dark666Lady

Więc bierzemy Twoją mamusię z nami. Będzie przyzwoitką jakby co ;P

MilesQuaritch

Daj spokuj ona narazie nawet nie może mieć całego kubka herbaty nalanego bo dźwigać nie może.