Kristen StewartI

Kristen Jaymes Stewart

6,7
45 552 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Kristen Stewart

http://kainat21.files.wordpress.com/2010/08/funny-kristen-gif-twilight-series-89 03036-340-255.gif

Nie dość że rozdziawia gębę to na dodatek powinna być pensjonariuszką Lubiąża.

użytkownik usunięty
Dark666Lady

Też wrzuciłam swoją osobistą (tylko nikomu nie mów). Póki co mam same oferty seksualne...

Ja miałam dwie pozytywne opinie.

użytkownik usunięty
Dark666Lady

Zajebiszcza fotka! Trzy.

Dziękuję i nawzajem ale na seksualną ofertę nie licz :)

użytkownik usunięty
Dark666Lady

Kurcze:/

No nie da rady

Dark666Lady

To jeszcze ja Wam posłodzę. Dark foto mega, mimo, że nie lubię przerabianych ;]
Asiek Tobie już pisałam, że zajebiaszca;]

użytkownik usunięty
keshia21

Łihihihihihi Wybacz Misiek. Od komplementów mi palma odbija:P

keshia21

W orginale zobaczyłabyś mega zielone tło, fioletowy łep i bladą skure.

Dzięki :)

Dark666Lady

To ja złożę ofertę seksualną ;p

Sindorei

Witam mam na imię Dawid, lat 18, zodiakalny rak, zrównoważony psychicznie, miły i jakiś tam. Poznam chętną Panią na romantyczne schadzki w moim pokoju. Jeśli jesteś zainteresowana (i lubisz myć naczynia) - DZWOŃ. TYLKO POWAŻNE OFERTY.

Sindorei

Jak mam zadzwonić skoro nie podałeś numeru :)

użytkownik usunięty
Dark666Lady

Jak to jak ma dzwonić? http://www.youtube.com/watch?v=F9G-gCScmRM Ty myślisz, że dzwonisz, a on myśli, że odbiera!

HAHA dobre to :D

Dark666Lady

"DZWOŃ" to jest link do nr ale odblokowuje się jak jesteś tego godna.

Sindorei

Czyli nie jestem godna? W takim razie sam sobie zmywaj naczynia.

Imprę powiadasz? ;]
Ja jutro jadę do Torparku koło Londynu. Wyobraźcie cobie diablicę na tym http://www.youtube.com/watch?v=Lp6uqummVog&feature=related
Ale będę piszczeć!

użytkownik usunięty
keshia21

Toż to satan mobile! Nie wiedziałam, że stworzyli replikę powozu Władcy!

Ofkors. Mój Pan i władca we własnej osobie skonstruował ten oto pojazd mechaniczny najwyższej klasy...boję się ^^

użytkownik usunięty
keshia21

Swojego nie tknie, nie bój nic;-) Pan jest łaskaw dla swych powierników:P

Myślisz? Bo ostatnio na youtube pooglądałam kawałek "mszy" prowadzonej przez ojca dyrektora i myślę, ze może być o to zły...
Pogadaj z nim, co?

użytkownik usunięty
keshia21

Pogadaj, pogadaj. Może nam pozwoli razem spać;)

Orzesz w mordę! Niemoralna propozycja?

użytkownik usunięty
keshia21

]:-> Jestem diabelskim nasieniem.

I mi w to graj ;]

keshia21

No nic. Przykro mi się z Wami rozstawać, ale muszę być jutro wypoczęta, żeby mi adrenalina mózgownicy nie rozsadziła, tak więc dobranoc Miśki ;)

użytkownik usunięty
keshia21

Dobranoc Misiek. Pamiętaj żeby się skontaktować z Władcą Ciemności.

keshia21

Dobranoc. Asiek to o czym teraz pogadamy?

użytkownik usunięty
Dark666Lady

O tym, że najbardziej nie lubię pytania "o czym teraz pogadamy", bo nie potrafię na nie odpowiedzieć. Momentalnie mam pustkę w głowie. Może po prostu zobaczymy gdzie nas rozmowa poniesie?;>

Swobodny dryf po wolnych tematach, może być :)

użytkownik usunięty
Dark666Lady

Te fioletowe włosy to wynik mutacji, błędu w farbowaniu czy też cel zamierzony?;>

Celowy zamiar, przed fioletem był róż ale krótko bo wyglądałam jak emos, a obecnie jest niebieski.

użytkownik usunięty
Dark666Lady

To szalona kobieta jest z Ciebie. Jak wykorzystasz już każdy kolor to co dalej?;> Będziesz je cięła?

Ja lubię eksperymenty, irokeza też miałam :)
W uchu dwukrotnie miałam też coś takiego
http://4.bp.blogspot.com/_OL2Ptf0ANLA/S8bDu4VUo-I/AAAAAAAAABk/FuHzPRKe4oo/s1600/ bar_piercing.jpg
Miał długość 3,8 cm i szerokość 1,6 mm

użytkownik usunięty
Dark666Lady

No nieźle. Chciałabym mieć tyle odwagi. Kolczyki mam jedynie w uszach, po jednym w każdym. Moja zaś znajoma przekuwa co tylko może. Ma po kilka kolczyków w uszach, w jezyku, pępku, w karku. Teraz chce sobie zrobić między piersiami. Śmieję się z niej, że niedługo sobie pośladki złączy kolczykiem.

Moja znajoma miała między piersiami [sama sobie przebijała, zresztą wargę też i to kilka razy]
Ja osobiście jestem zdania że trzeba próbować różnych żeczy, jak nie za młodu to kiedy? Po co żałować że się czegoś nie zrobiło?
Mam w planach tatuaż ale póki co nie ma kiedy nad wzorem pomyśleć.

użytkownik usunięty
Dark666Lady

Ja jestem jednak zdania, że nie chcę sobie ciała dziurawić. Można zaszaleć inaczej i bezboleśnie:P Tatuaż też może kiedyś sobie zrobie... Jednak trochę minie czasu. Może po porodzie sobie coś skombinuję w jakimś niewidocznym miejscu:P

Ja swego czasu chciałam gorset na plecach
http://body-jewelry-guide.com/wp-content/uploads/2009/01/extreme-body-piercing.j pg
Ale trochę się boję że zaczepiając o bluzkę mogłabym sobie trochę skóry wyrwać.

użytkownik usunięty
Dark666Lady

Ja pierdole...

Nie jestem masochistką poprostu kiedyś mi się podobały gorsety.

użytkownik usunięty
Dark666Lady

Nie tłumacz się:P Po prostu jestem w szoku.

Czemu?

użytkownik usunięty
Dark666Lady

Bo nie wiedziałam, że wiara pizga sobie gorsety na plecach:P

??? wiara pizga ???

użytkownik usunięty
Dark666Lady

Na polskie to znaczy "ludzie robią"

Aaa no teraz to to ma sens. ale żeby gorset było widać to trzeba bez bluzki chodzić :)

użytkownik usunięty
Dark666Lady

Czasami nieświadomie mówię gwarą. Chodziłabyś bez bluzki?;>

Nie, ja jestem wychowana wmyśl "Kobieta powinna być zagadką którą facet powinien stopniowo odkrywać" a nie " świeć cycem i tyłkiem gdzie popadnie" [babcia mnie tak wychowała]. A co do kolczyków to obecnie posiedam 6 szt. tylko w uszach.

użytkownik usunięty
Dark666Lady

To dobrze:-) Szczerze mówiąc też cycami nie świecę i brzydzę się Dodów i innych tego typu wybryków natury.

Nie mogę znieść Dody taki napompowany silikonem plasti błeeee.... nie wiem co facetom się podoba w w tym po operacyjnym paskudztwie.