W związku z tym, że piękna, inteligentna i jakże rozpieszczona użytkowniczka naszego forum - Batmanowa nie może sobie znaleźć miejsca na ziemi proponuje jej, żeby zamiast zaśmiecać wszystkie tematy na tej stronie skupiła się na jednym...np. tym:)
No kochana, to teraz masz pole do popisu...zaczynamy?
Ojej,nie postarałaś się. Tylko na tyle Cię stać? :<
Mam swoje miejsce na ziemi.Jak to miło,że tak bardzo interesujesz się moim życiem. ^^
Nic nie zaśmiecam. Mówię szczerą prawdę,a Ty nie musisz czytać moich wypowiedzi. :)
I jeżeli założyłaś taki temat,widzę,że jesteś bardzo pokrzywdzona przez los.
Albo zwyczajnie Ci się nudzi. :< Jakie to przykre.
Och jak bardzo jestem pokrzywdzona przez los...zwłaszcza wtedy, kiedy widzę następną Twoją wypowiedź...
Temat założyłam tylko po to, żeby sprawdzić Twoją reakcję i nie myliłam się...odpowiedziałaś i to mi wystarczy...
Tyle mojej dyskusji z Tobą...
Życzę szczęścia w życiu i podczas terapii
Adieu...
Nawzajem. Ja także życzę Tobie szczęścia podczas terapii.
Bo wchodzisz tutaj zupełnie niepotrzebnie. :)
Czyżbyś była masochistką. Oo ?
Tak bardzo tęsknisz za moimi wpisami i brak Ci wrażeń ;<?
Przykre,bardzo przykre.
bravo:-) fajny temat heh wiesz po to jest forum żeby odpisywac, trudno by było ci pisac ze soba:-) ale dajmy juz spok€j widocznie Batmanowa lubi bardzo tematy o Kristen
Nikt im nie karze odpisywać,a jak czują się pokrzywdzeni,to lepiej niech mi nie odpisują.
Bronię swoich racji,jak Wy.
...ktoś tu komuś zarzucał nieznajomość ortografii, interpunkcji czy czegoś tam jeszcze...
'nie karze' - przez 'RZ'...nie będzie karał...czasownik pochodzący od słowa KARA
'nie każe' - przez 'Ż' ...nie będzie kazał...kazać...
A teraz to przemyśl, przeanalizuj, weź do ręki słownik i zastanów się co chciałaś nam przekazać...coś kazać czy pokarać?
Nie wypomniałabym tego błędu,bo nie mam tego w zwyczaju, gdybyś nie trąbiła na prawo i lewo jaka t Ty nie jesteś dorosła, inteligentna i nader dojrzała...
Skoro rzeczywiście jesteś dorosła, pozostaje mi tylko współczuj Ci, że nie masz lepszych rzeczy do roboty i filmów do oglądania (niż Zmierzchy, bez urazy ^^).
no tak łatwo jest innych krytykować,każdy robi błędy ortograficzne ale Batmanowa jest bardzo dorosłą i wszechwiedzącą osobą:-D
Najpierw naucz się pisać.
Pewnie sama jesteś w czwartej klasie podstawówki.
I nie mów do mnie per dziecko,bo Ci na to nie pozwoliłam :).
po 1...mogę pisać co chce...po 2. nie mówie do ciebie tylko pisze o tobie...po 3. chyba ty jestes dzieckiem z podstawówki, góra gimnazjum po 4...znam ortografie lepiej od ciebie,i moge uzywać jej jak chce a po 5...daj już sobie spokój i moze lepiej pisz na forum tej Emiley czy jakoś tak... twojej idolki o okragłej rumianej twarzy po prostu na forum idealnej twoim zdaniem Belli:-)
Powiedzieć jedno złe słowo o Kristen Stewart,to już gorsza tragedia,niż śmierć prezydenta ;).
Szkoda mi tutaj niektórych osób.
Skoro mówisz o niej,to prawie tak samo,jakbyś mówiła do niej . ;)
Batmanowa Ci na to nie pozwoliła,więc radzę ogarnąć się.
tragedia ty chyba nie wiesz co oznacza...szkoda słów aha no to może mam pytac o pozwolenie by wypowiadac sie o kimkolwiek na tym forum ok to moze napisze przy okazji do Kristen i tez poprosze o pozwolenie OMG :-D
Wiem lepiej od Ciebie.
Sorry,ale teraz zachowujesz się jak dziecko.
Pisz sobie o Kristen co chcesz,proszę bardzo. Dla mnie to
beztalencie. Jak się gra w filmie to trzeba coś dać od siebie.
Ona nie pokazuje żadnych emocji.Jej gra jest drewniana.
A gorszego filmu od New moon nie widziałam.
Pomyśleć tylko,jakie będzie Zaćmienie,a potem Przed świtem.
Rozpacz,po prostu rozpacz.
A jej wygląd... Wygląda jakby miała zaraz umrzeć.
i znów to samo robi miny i niech sobie robi widocznie rezyserom sie to podoba...a możesz wymienic jakiegos aktora który zachowuje się inaczej niz naprawde no nie wiem ineczej sie smieje itp... ktoś oprócz Meryl Streep , Juli Roberts... ktoś z tzw, młodego pokolenia??
młodego pokolenia?
Anna Kendrick,Anna Paquin,Selena Gomez,Demi Lovato,
Emma Roberts,Mia Wasikowska.
Anna Kendrick,Anna Paquin,Selena Gomez,Demi Lovato,
Emma Roberts - zaraz dostane zawalu ,
Lovato lepsza od Stewart albo Kendrick
laska ktora zagrala 3 scenki w Twilight i 5 w New Moon ,
albo Lovato - bez makijazu wyglada tak potwornie do tego jej usmiech , roberts tego nieskomentuje jak jej ciotka Julia , zaniedlugo zazada sobie ´3 miliony za role . Pozdrawiam ale masz ulubiencow same talenty . Co do Kristen to nowe zdjecie jest sliczne .
A jej gra w Twilight i New Moon byla cudowna ...
jakbys zakompleksiona Krowo czytala ksiazke to bys wiedzila ze Bella taka miala byc a co do Lovato ze swojim idiotycznym usmiechem i malymi swinskimi oczkami Bravo dla najglupszej Polki ...
no ok ale nie zniose Demi i Seleny OMG one i aktorstwo na jakimkolwiek poziomie? ale co do reszty to faktycznie ok...
sympatyczne ?
no moze Gomez a Lovato , taka przyjazn byla miedzy nia a Sel a teraz jak Sel miala zlamane serce to mowi ze woli nie kryc sie ze swojim uczuciem a wszyscy znaja sytuacje Sel i Lvato i jej swinskie oczka
Selena być może się wybije i skończy z Disneyem.
Jak np. Vanessa Hudgens. ;D.
No zobaczymy jak Kristen pójdzie rola w ,,The Runaways''
może i się wybije ale dla większości i tak nadal będzie kiepską aktorzyną Disneya. a Vanessa.. to że odeszła z Disneya,
to nie znaczy że teraz jest dobrą aktorką.
Obejrzyj sobie Bandslam.
Vanessa zagrała tam całkiem nieźle. Wolę są,bo jest miła
i wesoła ,no i naturalna.I nie zachowuje się jakby kij od miotły połknęła .:)
A co do Sel. Wszyscy podziwiają jej urody lalki porcelanowej.
Dodatkowo niedługo zagra w świetnie zapowiadającym się filmie:
Ramona and Beezus. ;) i w What Boys Want.
A Kristen... ona ma zawsze mine jakby cierpiała na nieustanne zatwardzenie... okropność
może akurat takie role ma grać ?
w Zmierzchu, Bella jest przecież nieudacznicą trochę i niezdarna...
Zgadzam się.
Co z tego,że Kristen ma piękne,zgrabne nogi,skoro grać nie potrafi?
zgadzasz sie bo jestes brzydka ..
No na to niema lekarstwa jesli twoj stary jest zulem z monopolowego widzialam go pod Aldi ;
Ale to jest puste...naprawdę...
Spotkajcie sie na live i sobie powalczcie, a nie prowokujecie do kolejnych niemiłych sytuacji...
Owszem, o aktorze, a nie zakładac temat, by z kimś się kłócić...
Skoro uważasz, że jest dobrą aktorką to proponuję zobaczyć posłańców - jeżeli wg Ciebie dobrze tam zagrała - współczuję Ci.
To jest chyba najgorsza aktorka, jaką kiedykolwiek widziałam - od razu mówię, że nie oglądam filmów z Vanessami i innymi, wiec nie mam porównania - mowię tylko we własnym odczuciu - bo tylko ona potrafiła spieprzyć epizod w Jumperze. To już nawet kij lepiej by od niej to zagrał.
Nie gwiazdorzy? Może i nie: Jak ja nie cierpię odbierać nagród - nie lubi? Proste, niech nie chodzi na gale. niech odbiera za nią ktoś inny. I niech w końcu przestanie robić miny wiecznej cierpiętnicy - może wtedy połowa jej nieprzychylnych widzów zmieni zdanie.
W ,,Benclam'' zagrała dobrze,poza tym...
jest seksowniejsza od Stewart.
I sympatyczniejsza.
no właśnie:-)juz nie mozna porozmawiać... a co do Seleny to zobaczymy jak na razie to nic nie pokazała... A Z Vanessy beznadziejna aktorka... tak jak i z jej faceta Zaca beznadziejny aktor. A Kristen przynajmniej zachowuje sie normalnie, nie zachowuje sie jak rozkaprzyszona gwiazda,ma luzny styl ... nie to co taka Vanessa