W związku z tym, że piękna, inteligentna i jakże rozpieszczona użytkowniczka naszego forum - Batmanowa nie może sobie znaleźć miejsca na ziemi proponuje jej, żeby zamiast zaśmiecać wszystkie tematy na tej stronie skupiła się na jednym...np. tym:)
No kochana, to teraz masz pole do popisu...zaczynamy?
skad wy mozecie wiedziec na co ona narzeka? nikt jej nie zna, wnioskujecie z wywiadow i po grze w filmach. rzeczywiscie dogłębna znajomosc. nikt nie wie jaki ma charakter, jeju.
Osoby,które ją znają np.Taylor Lautner wiedzą.
I nie wierzę,że wszystkie plotki są zmyślone.Jest w nich część prawdy.
Wywiady natomiast to prawda.
Fajnie,że Was to wszystko bawi. ;|
Naprawdę.
Jednak Batmanowa pisała,że więcej tutaj już nie będzie pisać.
Przez fanki Kristen,które na nią napadły.
na czymś trzeba oprzeć swoja opinie, a że jej nie znam to wnioskuje na podst. wywiadów proste,a co niby Taylor o niej powiedział? przecież oni są przyjaciółmi, wiec sie dogadują, jakos nieprzypominam sobie wywiadu zeby zle o niej mówił, no chyba że bazujecie na pudelku lub na pismie typu'bravo' gdzie piszą ze Krist i Rob są parą a tak naprawde tego nie wiedza... nie zebym kupowała takie gazety:-Dktos na jakims forum pisał.
madeinjapan a co ty tak bronisz tej batmanowej...widocznie naprawde jest dzieckiem, skoro jagby to napisać hmm? obraziła się...na forumowiczów, dziecinada
Tak się dobrze składa,że znam Batmanową.
To moja koleżanka ze szkoły.
Namówiła mnie,bym się zarejestrowała na filmweb.
powiadasz ze szkoły:-)czyli jednak miałam racje dzieciaki z was, a tak sie kłociła ze dorosła jest,...
Mhm...wyobraź sobie, że wiem...
A mieliśmy już więcej o Batmanowej nie usłyszeć...niestety czar prysł...
nie widzę wpisów Batmanowej...NARESZCIE!!!!!xD
Boże..jak niektórzy ludzie potrafią wkurzać!! a zwłaszca pani B. ...
co do "gwiazdek" Disney'a.....RATUNKU!! .. nie mówcie mi, że Selena czy Demi są lepsze od Kristen!!! Przyznaję, że lubię sobie czasem obejrzeć jakiś serial z nimi, ale nie żeby od razu były dobrymi aktorkami!
Vanessa Hudgens? naturalna?? normalna? - tylko czyha na fotoreporterów, którzy by ją sfotografowali! świetna aktorka? chyba w snach! jej poziom gry aktorskiej można ocenić na: może być, jest ok.
a Emma Roberts...każdy, choć trochę obeznany w temacie filmów i aktorów, wie, że "karierę" zrobiła tylko dzięki temu, że ciocia jest aktorką, dziadkowie byli wykładowcami jakiejś sztuki teatralnej, a tatuś aktorem telewizyjnym i filmowym...;/ - nie mówię, że jej nie lubię, ale gdyby nie rodzinka, to w ogóle by się nie wybiła...
i od razu poprzedzając wpis antyfanek Kristen - tak. Ona też ma tatę producenta, a mamę scenarzystkę. Różnica jednak jest kolosalna. Porównajcie w jakich filmach grają! Kristen OD SAMEGO POCZĄTKU grała w dużych produkcjach filmowych z wielkimi gwiazdami (np. Jodie Foster), gdzie nie miała znowu takich łatwych ról(z którymi sobie zresztą świetnie poradziła), a Emma - gra w serialach i filmach o wyrównanym - dość niskim - poziomie. Może, a nawet napewno się jeszcze rozwinie. W końcu aktorstwo jest dziedziną, w której zawsze można coś poprawić i to dotyczy wszystkich wspomnianych aktorek.
Do Batmanowej i jej koleżanek:
Jeśli Batmanowa może prosić kogoś, żeby jej jakoś tam nie nazywał, to my, jej antyfanki, grzecznie prosimy jej koleżanki (bo widzę, że ona już się do tego ustosunkowała - przynajmniej w tym temacie): WYNOCHA z tego tematu i z tego forum!!!!!!! bo my lubimy Kristen: zarówno jej grę aktorską jak i jej osobę i jest to, lekko mówiąc, nieprzyjemne - ciągłe czytanie niedojrzałych postów typu: głupia mina, otwarta buzia, gra jak kij, naćpana, bla bla bla. DOROŚNIJCIE!!!
Jeśli ktoś ocenia kogoś po wyglądzie i specyficznej gestykulacji - to świadczy tylko o niskim poziomie intelektualnym osoby oceniającej.
pozdr. weramg
Jaka szczęśliwa jesteś! Ojej!
Niestety nie ciesz się.Jest na filmwebie wiele osób,których drażni gra Stewart i sama ona. :)
Jestem jedną z nich.
Lepsza Vanessa,która chociaż nie jest dechą bez drzazg i ma co pokazać. :)
Poziom aktorski Vanessy jest na : OK.
A Kristen? -Nieporozumienie. Jedno wielkie nieporozumienie.
A Kristen nie zrobiła przypadkiem kariery dzięki wysoko ustawionemu tatusiowi? :) No właśnie.
Amanda Seyfried już jako nastolatka grała świetnie.
Skoro Kristen teraz gra słabo,jej gra zmianie nie ulegnie.
Boję się,co będzie w ,,Zaćmieniu''.
Jeszcze jedno.
Robimy to samo co Wy,kochane i jakże oddane fanki Stewart.
Wy piszecie sto razy jaka to jest boska,a my piszemy sto razy,jaka to jest paskudna. :)
Żałosna jesteś z tymi swoimi marnymi teoriami. :)
Znam Batmanową i wiem,że nie ma rozdwojenia jaźni.
Nie każdy musi wzdychać do Kristen.
drugie konto?? ja?? błagam cię. nie jestem dzieckiem. Może i Ty stosujesz takie metody, ale proszę, nie jesteśmy w przedszkolu:/
znasz Batmanową? wspólczuję :/
jeśli ktoś tu jest żałosny, to tylko Ty.
też uważam, że Amanda to fajna aktorka. A co do Kristen - nie oglądałam jeszcze The Runaways, ale widziałam dużo - naprawdę dużo - scen z tego filmu i stwierdzam, całkowicie obiektywnie, że dużo lepiej gra niż w poprzednich filmach - rozwija się. Zresztą nie tylko ja tak uważam. Najlepsi krytycy filmowi z Los Angeles mówią o niej, że świetnie zagrała w The Runaways. Jakoś bardziej mnie obchodzi ich opinia, a nie kogoś tak beznadziejnego jak Ty.
nie mówię, że wszyscy mają, jak to ujęłaś, "wzdychać" do Kristen, ale po prostu przestańcie tutaj pisać!
nie obchodzi mnie to, czy masz 16, 80, czy nawet 9 lat. W tej chwili i tak zachowujesz się najzwyczajniej w świecie, jak bachor.
A jeśli mam do Ciebie przemówić na Twoim poziomie (bo inazej chyba nie rozumiesz) to proszę bardzo:
NIE LUBIMY WAS! IDŹCIE SZUKAĆ LUDZI NA WŁASNYM POZIOMIE! NIE ROZUMIECIE, ŻE JESTEŚCIE TUTAJ NIEMILE WIDZIANE I PO PROSTU NIECHCIANE??
mam nadzieję, że teraz dotarło;/
Skoro Wy piszecie po 100 razy,że Kristen jest świetną aktorką,my piszemy po 100 razy,że jest beznadziejna.
I basta.
Nie jesteśmy w przedszkolu? :<
przykre,nie wiedziałam.
Nie,nie dotarło. Zostajemy i koniec.
Końca nie będzie nigdy.Pogódź się z tym.
A jak coś nie pasi-wyjazd.
A film ,,The runaways'' utwierdzi mnie w pełnym przekonaniu,że Kristen to zwykła przyćpana dziewucha,która nie ma za grosz wyczucia i talentu aktorskiego.
Weźmy np. taką Abigail Breslin. Ma 14 lat.
I już gra niesamowicie. Kristen mogłaby się od niej uczyć.
Powiedziałam,że JAK OBEJRZĘ,to utwierdzi mnie w przekonaniu,że Kristen to całkowicie beznadziejna ,,aktorka''.
Oglądałam zwiastun i już zapowiada się żałośnie.
Ale może dzięki Dakocie F. nie będzie tak źle. ;)
Czytaj ze zrozumieniem.Nie uczą tego w przedszkolu?
Nie wiem czego uczą w przedszkolu, dawno temu chodziłam, ale może Ty mi powiesz?
Pa za tym ocenianie filmu po zwiastunie jest trochę żałosne...
wyjazd?? chyba żartujesz :/
baw się w swoje dziecinne gierki, jeśli Ci to sprawia tyle radości...
a w ogóle to pomyślałabyś trochę, zanim napisałaś, że niby założyłam drugie konto... Jakim cudem w takim razie i ja i Keshia21 jesteśmy w tym samym czasie online (przynajmniej w tej chwili)??
Myślenie nie boli..wierz mi :/ Kiedyś trzeba zacząć...
Zostań więc,nieboraku.
Pomyliłam się. Ojej.Najedź na mnie jak na Batamnową.
czekam .;)
Wermaq to chyba ja założyłam drugie(Twoje) konto:)
Eghm jakby to ująć WROoooooNG
Madeinjapan- to, że jesteś 'koleżanką' Batmanowej to widać i to jak...
To,że jesteś fanką wyuzdanej,żałosnej Stewart,widać i to jak :).
Proszę Cię,złotko.
Nie używaj słów,których znaczenia nie znasz ;P.
a niby jakiego słowa użyła, którego chyba raczej TY nie znasz??? może mamy Ci coś wytłumaczyć??!
złotko??? znalazła się babunia od siedmiu boleści...;/
hehehehehhe nie no ta dyskusja do niczego nie prowadzi...Będę znerwicowana, zaraz zobaczę swój pierwszy siwy włos, a trochę na to za młoda jestem.
Szkoda, że nie odpowiedziałaś na moje pytanie, no ale mogłam się spodziewać...
Nie denerwuj się tak.Nie ma potrzeby.
Przecież złość piękności szkodzi.
Tak,faktycznie do niczego nie prowadzi :).
no wiele jest także osób na filmwebie, które lubią Kristen i ja się do nich zaliczam.
a Kristen ma jeszcze dużo czasu, żeby się nauczyć grać na prawdę dobrze, człowiek przecież uczy się na własnych błędach.
n a wcale nie wiadomo czy jej ojciec załatwił tą pracę czy nie.. przecież Kristen już w dużej ilości filmów zagrała to chyba jej wszystkich po kolei nie załatwiał tata, nie ? a jeżeli by była taka okropna, straszna, i zupełnie nie umiałaby gać to by jej nie wzięli nawet gdyby jej ojciec to załatwiał.. gdyby mieli brać kogoś pierwszego lepszego to by wzięli kogoś z ulicy by jeszcze zaoszczędzili... ludzie czasem trzeba pomyśleć..
Grała już w wielu filmach. I co?
Dało to jakiś efekt? Nie sądzę.
Mogła nauczyć się grac lepiej dzięki Meg Rayan.
Niestety,ciągle zawala sprawę.
Nie wzięliby przecież do filmu koło Meg Rayan dziewczyny z ulicy.
Wtedy nikt jej praktycznie nie znał w Hollywood.
Tata wszystko uplanował.Innego rozwiązania nie widzę.
haha, to że ty nie widzisz innego rozwiązania to nic nie znaczy..
wiesz, niektórzy mają większe umysły i znajdą inne rozwiązanie, oprócz bezsensownego gadania i wymyślania co najgorsze..
hmm. a wiesz co tak poza tym, to chyba gdyby Kristen była tak okropna aktorką i by ćpała, jak mówisz, to by chyba nie dostała ostatnio nagrody Bafta, nie byłaby nominowana do nagród MTV, do national movie awards..
osoby grające źle tak mi się zdaje że nie dostają nagród, a może się mylę, co ?
Dlaczego dostała nominacje?
Otóż dlatego,że głosowały na nią fanki podniecone miłością,a raczej jej brakiem w ,,Twilight''.
Głosowały na nią,bo już myślą,że to jest nie wiadomo co.
Tak jak ,,High school..'' było hitem.
Chociaż wg Was,Zac Efron gra fatalnie. Dla mnie gra OK.Bez polotu,ale OK.
I dostał nominację do Złotego Popcornu.A chyba nawet wygrał.