W związku z tym, że piękna, inteligentna i jakże rozpieszczona użytkowniczka naszego forum - Batmanowa nie może sobie znaleźć miejsca na ziemi proponuje jej, żeby zamiast zaśmiecać wszystkie tematy na tej stronie skupiła się na jednym...np. tym:)
No kochana, to teraz masz pole do popisu...zaczynamy?
wiesz, co jej tata mógł załatwić?? co najwyżej pierwszą rolę - dziewczyny czekającej w kolejce - bez żadnej kwestii - tylko jedno ujęcie. i to by było na tyle...
a wiesz, dlaczego wzięli ją do roli w Azylu? przez bardzo duże podobieństwo fizyczne i w zachowaniu do Jodie Foster. Wiesz, dlaczego dostała rolę w Speak? Bo świetnie umiała wyrazić uczucia bez dużej ilości kwestii mówionych - za to ją bardzo później cenili. Tym sposobem dostała inne role np. w The Cake Eaters - zagrała dziewczynę chorą na niedowład mieśni, czy coś takiego. Myślisz, że pierwsza lepsza dziewczyna z ulicy by to umiała zagrać?? lepiej. Myślisz, że pierwsza lepsza "aktorka" z Hollywood umiałaby to zagrać tak dobrze jak ona??? Producenci zauważyli, że umie świetnie odegrać takie uczucia, jak strach, psychiczny ból, więc dostała kolejną rolę - w "Posłańcach". Również tutaj odniosła sukces.
Myślisz, że się znasz na jej grze?? bo niby otwiera buzię i nie podoba Ci się jej wygląd?? Nie kompromituj się!
Jej tata jest jak się nie mylę właścicielem telewizji Fox.
To dużo znaczy.
O tak,jest świetna w tym,jak się nie odzywa i nie zagraża społeczeństwu.
Do poważnych ról się nie nadaje.
Tak się składa,że oglądałam ,,Posłańców'' i zagrała tam tragicznie.
A sam film beznadziejny. Oklepana fabuła,upiorna nuda.
O,nadaje się tylko do takich filmów bez polotu,a nie do kasowych superprodukcji.
wiesz weramg, ja tak się zastanawiam czy nasze pisanie ma jakiś sens, bo co my nie powiemy, to nasza przeciwniczka i tak wymyśli cokolwiek, żeby nam zaprzeczyć... więc ja chyba dziękuję, za taką rozmowę.
Lubie aktorki z charyzmą,które mają to coś.
Nie biedne dziewczątka,które wyglądają,jakby ktoś na siłę upchał je do filmu.
I które boją się zmarszczyć czółko czy wykrzywić twarz.
Zamiast tego otwierają paszcze i sapią jak nosorożce.
ahh. i według Ciebie Vaneska ma w sobie 'to coś' ? no dziwne, bo ja jakoś u niej niczego nie widzę..
a Kristen po prostu takie role dostaje... może lubi takie role, a nie jak gwiazdki Disneya, żeby tylko znaleźć się w kadrze i zagrać cieszące się dziecko...
Dlaczego wszystkie filmy z nią są podobne?
Uśmiech to tylko wymuszony.
Lepiej widzieć radość i talent do śpiewu Vanessy H. niż kogoś,kto nie ma talentu do niczego.
Co wy z tą Vanessą macie?;o
A co do tego, że filmy z Kristen są do siebie podobne to zgadzam się w 100%!
16 lat czyli dzieciak no ok. młodzież:-)piszesz dokładnie tak jak Batmanowa ten sam styl czy to nie dziwne?Kristen od dziecka poświeca sie aktorstwu...moze i ma rodziców powiazanych z filmem ale sama też ciężko pracuje..
A Ty ile masz lat?
Gdybyś była wielce dorosła,to nie pisałabyś tutaj,zajęta czymś innym,ważniejszym.
Nie będę Cię przekonywać,że nie jestem Batmanową.Nie jestem.
Ale skoro nie wierzysz,Twoja sprawa. ; D.
"O,nadaje się tylko do takich filmów bez polotu,a nie do kasowych superprodukcji."
zobacz, ile zarobił Zmierzch. A może, dziecinko, nie rozumiesz co to znaczy kasowa superprodukcja?? zajrzyj do słownika:/
Zmierzch zarobił wystarczająco dużo,by stać się hitem.
Nie mów do mnie dziecinko,smarkulo.
że niby co nie mogę się tu wypowiadać bo posiadam dowód i trochę ponad niego ojojoj... aty udajesz dorosła a masz 16 lat.z tego co wiem niektóre fanki zmierzchu mają dzieci itd. więc nie ma ograniczeń...możesz sobie być Batmanową lub kim tam chcesz tylko jeśli jesteś tą samą osobą to to jest śmieszne,,,dziecinada, pod innym nikiem a pisez to samo
Jaki masz dowód? Co?
Wybacz,ale styl pisania masz na poziomie 5 klasy podstawówki.
a to nie wież niby po co mam sciemniać, kiedyś myslałam ze na takich forach przesiadują nastolatki ale się pomyliłam,nic nie mam do 16 latek itd. każdy kiedyś był w takim wieku ale wkur...mnie jak dzieci dorwą się do kompa i piszą głupoty
na jakiej podstawie nazywasz mnie dzieciakiem ?
z tego co wiem 'dzieciak' to osoba w wieku około 1-12 lat... a ja zapewniam Cię że mam więcej...
Skoro Ty mnie obrażasz,ja Ciebie także.
Jesteś w moim wieku,więc nie rób z siebie nie wiadomo jak dorosłej :).
ależ ja nie robię wcale z siebie 'nie wiadomo jakiej dorosłej' tylko nie chcę żebys nazywała
mnie dzieciakiem , bo ty jesteś w tym samym wieku, a chyba nie chcesz być tak nazywana,
prawda ? to dlaczego mnie tak nazywasz ? ;))
Dlaczego? Ponieważ Ty mnie tak wyzywasz.
Ciągle: idiotka,dzieciak,zazdrośnica...
A jak ja coś powiem,to od razu jest draka.
Wszyscy jesteście pojebani,przy was czuby to nawet Batmanowa jest normalna.
I czym do cholery jest ta rozmowa?Wypisuje się z tej zasranej stony,bo
jest gówno warta...jak ktoś lubi Stewart to zle jak nie to też niedobrze.
Idzcie się piedolic albo znajdzie sobie inne zajęcie !
Wiesz co Ci powiem?Ty jesteś z nich wszystkich najgorsza.
Przeklinasz.A to jak mówisz-świadczy o Tobie.
podsumowując:
-niech żyje hipokryzja!!
-prowokacje nade wszystko...
-kompromis? to takie coś istnieje??
-po co odpuszczać bezsensowną, nietreściwą paplaninę, która tylko wkurwia ludzi?? zawsze to jakiś sposób na zmarnowanie czasu ;]
-to nic, że nigdy nie dojdziemy do porozumienia...
wrzućcie na luz ;D
ej no sory, ale ja Ciebie tak nie nazywałam, inne osoby może i tak ale ja nie... ;) a jeżeli tak, to przepraszam. ;)
____
pie*dolić się to Ty sobie sama idź za przeproszeniem.
długi ten temat i nie chciało mi się całego czytać :P
no a co do młodych gwiazdek, to każda próbuje się wybić na swój sposób i jednym się to podoba, a innym nie. ja akurat lubię Kristen, nie wiem czemu, ale ma coś w sobie. jestem trochę za stara na takie bajeczki, ale oglądam czasami seriale i filmy dla nastolatek typu czarodzieje, kopciuszek, wild child,sonny i inne, potrafię rozróżnić dobrą grę aktorską, wszystkim dziewczynom jeszcze dużo brakuje, ale nie widzimy wszystkich scen nakręconych z ich udziałem, to co widzimy to zaledwie maleńki ułamek, to jak je widzimy też zależy od nas( no i od reżyserów i całej filmowej śmietanki) :P pozdro dla fanów i antyfanów młodych aktorek