i to ją wyróżnia wśród innych aktorek..
czasami wygląda jakby była w innym świecie, ale każdy chyba tak czasami wygląda;)
Hm,co ją wyróżnia ?
To,że otwiera paszczę? Jak patrzę na takie chude dziewczyny jak ona,to wymiotować mi się chce.
Czasami? Chyba zawsze :)
Nie,nie trafiłaś. :)
Oxh,tak. Mam czego jej zazdrościć... szczególnie tych brzydkich wąskich,wrednych ust :)
lepsze wąskie, niż napompowane botoksem. ;<
chyba nie jej wina, że się z takimi urodziła?
zresztą duże usta są brzydkie. takie murzyńskie..:)
O, nie zdziwię się,jak sobie napompuje :)
Nie,duże usta są piękne,sexy,kobiece :).
Każdy mężczyzna Ci to powie. :<
Oczywiście,bez przesady.
No, dla mnie ta przesada kończy się dość wcześnie. :d
Emily Browning ma jednak za duże.
Taylor Swift np. ma odpowiednie.
i racja. zgadzam się z założycielem tematu. wyróżnia się. ;) nie jest jak te wszystkie ' hollywodzkie ' gwiazdki od siedmiu boleści. ;-)
ehh. Ty dalej swoje.
ale okej. masz prawo.
dla mnie nie jest przeciętna.
[ tylko nie krytykuj. ;) ]
Oj czekoladoweserce, wiesz... chciałabym wiedzieć jak Ty wyglądasz, czy masz idealną figurę, piękne duże usta, i całą resztę. Bo w Twoim pisaniu wyczuwam straszne kompleksy, tak agresywnie piszesz o wyglądzie innych, że masakra. Masz jakiś uraz dziewczyno, czy co? Piszesz o Kristen, że anorektyczka, no i nawet jeżeli by była, to...? Chyba tylko należy jej współczuć, a nie jeszcze tępić. Pozatym, aż tak chuda nie jest, a ust nikt sobie nie wybiera. Zastanów się nad sobą, bo myślisz, że jesteś 'fajna', przez pisanie swoich pustych wypowiedzi, a w grunie rzeczy to żałosne.
Tak,owszem mam ;)
Takie same jak Emily Browning,tylko jestem wyższa i szczupła.
Innych? Nie,tylko o Kristen. :)
Po prostu nie nadaje się na Bellę.
Wkurza mnie i innych ciągle jej niezadowolona mina.
Ja tylko stwierdzam fakty ;)
jak Emily Browning to współczuje jestes szczupła nie wydaje mi sie że to prawda widocznie masz na tym punkcie kompleks skoro ciągle sie trzepiasz figury Kristen
nie,nie musisz mi współczuć .:)
Bo piękne usta to sama kobiecość.
Faceci zwracają uwagę na piękne usta i oczy. ;)
Jestem szczupła,ale biust mam. Nie chuda jak zapałka.
Nie chciałabym być taka jak Kristen. ;) To dla mnie zero kobiecości.
Posłuchaj, mówić można dużo, dobrze, wiesz, że nikt nie udowodni Ci jak wyglądasz. Ale to już nie chodzi o wygląd, on nie jest najważniejszy, można być faktycznie pięknym, ale pustym, i płytkim. I co wtedy z tego wyglądu? Prawda jest taka, że nic... A akurat charakteru Kristen nie znasz.
Dobrze,że ja wiem jak wyglądam . ;)
Dlaczego tylko przeciętne dziewczyny mówią : wygląd nie jest najważniejszy? Owszem. Może i nie. Ale piękno wewnętrzne wynika z piękna zewnętrznego.
Wiem,że ciągle narzeka na sławę,zamiast się cieszyć z tego co ma.
Denerwuje to okropnie. Dodatkowo jest ponura. Trzeba mocno się natrudzić,by się wreszcie uśmiechnęła.
Nie, nie tylko przeciętne dziewczyny tak mówią, ale tylko te, które mają jakoś poukładane w głowie.:) A proszę Cię, nie mów mi, że piękno wewnętrzne wynika z piękna zewnętrznego, bo to bzdura... Jeżeli jest dziewczyna ładna, ale jak zaczyna mówić, okazuje się, że gada trzy, to od razu to całe jej "piękno" znika. Wygląd jest ważny, oczywiście, ale są ważniejsze wartości w życiu. A co do Kristen, no to takie wiadomości wiesz, owszem, ale powiedzmy sobie szczerze, tylko z portali plotkarskich i gazet.
No... nie sadzę,ale mniejsza z tym.
To prawda. Owszem,należy mieć olej w głowie.
Ale powiedz mi: czy Królewnę Śnieżkę Książę by chciał,gdyby była brzydka?Nie. Zakochał się w jej dobroci i niezwykłej urodzie.
Nie. Widziałam mnóstwo zdjęć na Kozaczku. :) Z ciekawości zajrzałam.
Czy sesje zdjęciowe-jest ponura.
Naprawdę jednym z Twoich ulubionych filmów jest Twilight?
:)
A teraz proszę mi wybaczyć.Idę obejrzeć film
''Seria niefortunnych zdarzeń'' z Emily . :) Po raz któryś z kolei,ale co tam ;)
Joseph Conrad
Tylko praca daje okazję odkryć nam nas samych, pokazać to, czym naprawdę jesteśmy, a nie tylko to, na co wyglądamy.
to tak na marginesie piekno jest wzgledne...nie tylko przecietne osoby mowią że wyglad jest nie waznny tylko madre. ciekawe czego cie jeszce nieodkryli skoro jestes tak cudowna i wszechwiedzaca .
twierdzisz że Stewart jest babochlopem bo co na codzien chodzi w rurkach spodniach kobiecych, cos wspomniałaś ze ty tylko uwazasz za kobiece sukieneczki spodniczki i co do szkoly tak sie ubierasz trzeba miec niezle,,,
Nie.Można chodzić w rurkach.
Ja nie chodzę. Co najwyżej leginsy,tuniki,sukienki. I kocham kobiece buty.
Spodnie nosiłam przez zimę. ;) Ale nie lubię w nich chodzić.
Chodzi o to,że w tych strasznych,czarnych włosach Kristen tak wygląda.
No i fakt.Mało kobieca jest.
Nie ma tego wdzięku w sobie.
Niestety.
legginsy rlz!
plus tenisówki i męska koszula ;)
w końcu we wszystkim można kobieco wyglądać. ;)
niekoniecznie musi to być sukienka..
męska koszula?
Czyli masz taki styl jak Stewart.Wszystko rozumiem ;-) . dlatego jej bronisz.
trzeba mieć to coś i wdzięk.
tak, uwielbiam męskie koszule w kratę. :D
tylko do tego musi być dziewczęcy dół, a nie szerokie spodnie.
i nie tylko Stewart tak chodzi. ;)
przykład? Ashley Greene, Taylor Swift, czy nawet Megan. ;)
balerinki, ee.. wolę lekki obcas , ale może być.
i też lubię sukienki, ale spodniami też nie pogardzę.
wygodniejsze są. ;)
i okej. koniec. to nie forum o ciuchach. ;d
Emily tez pomogli, a co moze nastepnej twojej idolce Miley nie pomogli cala rodzina z branzy z tatisiem w serialu grala a ty sie uwalilas ojca Kristen juz po raz ktorys pisze rzadko kto sie wybija nie majac w rodzicie aktora muzyka itd, nawet talent zazwyczaj sie dziedziczy!
Emily gdyby zagrała w Twilight byłaby sławna. Ale jej na tym nie zalezy.
Kryśce to się udało. ;) Miała szczęście,nie talent.
o ile dobrze pamietam to ktos ostatnio pisal ze rurki sa kobiece a ty stewierdzilas ze nie wiec zastanow sie za czym jestes bo co chwile zmieniasz zdanie, to ja wspolczuje jak dlamnie to sukienki itd na specjalne okazje a nie zeby do szkoly jak... latac no ale sa rozni ludzie wielka eoznica rurki a legginsy
Nie powiedziałam,że są kobiece! Ale,że można w nich chodzić. ;<
Nie przekręcaj mojego zdania.
Ja takiego stylu nie lubię.
Tak,wielka.Leginsy są lepsze.
W rurkach są nogi jak patyki i ten rowek.Jakby pies z budą przeleciał :D
haha
ale zarcik wiem teraz napisalas ze mozna chodzic ale pare dni temu stwierdzilas cos innego...dopiero w legginsacj jest tylek nie powiem jaki rurki sa zajebiste nie ma nic lepszego nie ma to jak jeans a spodniczki dla dzieciakow
-,- Można w nich chodzić.
Czemu nie? Mi się taki styl nie podoba.
Ale jak jest ze smakiem,to czemu nie? ;)
Daj spokój. Jesteś taką samą chłopką jak Stewart.Nie chcę Cię obrażać,no ale...
chyba ty nie twierdze ze sukienki itd nie sa kobiece ok tez czasem chodze zle bez przesady zebym ciagle do szkoly w nich lazila chociaz na szcescie szkole mam za soba:-) no ale mozna wygladac elegancko i kobieco nie tylko w sukienkach, a co moze inne gwiazdy chodza w sukienkach ciagle? popatrz na Jessice Albe, kate ?Holmes Kate Moss itd
Każdy ma swój styl i niech się go trzyma ;).
Wiem,że chodzą. Ale wyglądają w nich seksownie.Kristen jak chłop.
no i tak Krsten i Robert razem ciekawe podobno prawda ma sie wyjaśnic w programie Oprah czekam zniecierpliwoscia na emisje Kristen tez wyglada seksownie s swoim stylu http://images2.fanpop.com/image/photos/8600000/Kristen-at-LAX-Airport-kristen-st ewart-8682509-437-720.jpg http://images2.fanpop.com/image/photos/8700000/Kristen-at-LAX-Airport-October-18 -kristen-stewart-8706082-500-800.jpg