i to ją wyróżnia wśród innych aktorek..
czasami wygląda jakby była w innym świecie, ale każdy chyba tak czasami wygląda;)
czekoladoweserce" ja mam urodę porcelanowej lalki. Kręcone,blond włosy i niebieskie oczy" porcelanowej lalki ale wymyslasz I twierdzisz w tym opisie ze jestes piekna niech ci bedzie ale zalezy co komu sie podoba ze masz niebieskie oczy nie znaczy ze jestes cudowna akurat zielone sa piekniejsze a krecone wlosy nie sa w modzie no ale...wlasviwie to nie ma znaczenia jak wygladasz ale moze troche skromnosci a tak pozatym to jest forum na temat Kristen Steawart a nie czekoladoweserce...
Hm.Piszę z przedszkolakiem ? :)
Nie wymyślam.Jeśli twierdzisz,że w Polsce nie ma takich dziewczyn to się mylisz.
Zielone? Nie,jak u żaby.Nie podobają mi się :<.
A loki są bardzo modne. Gwiazdy kręcą sobie włosy lokówkami,żeby mieć loki.Ja nie muszę. :)
Tylko mówię,żeby nie było,ze zazdroszczę czegoś Kryśce.
Skromność? Nie,tylko pewność siebie. :)
Do czekoladoweserce!!!
Zauważyłam Twoją aktywność na wielu forach związanych z Kristen Stewart, skoro tak jej nie lubisz, to dlaczego poświęcasz tyle czasu na jej krytykowanie.
Żeby było jasne, nie jestem jej fanką, dla mnie aktorzy to zwykli ludzie o takim a nie innym zawodzie, oglądałam z nią kilka filmów i skoro w tych filmach gra, to ktoś tam dostrzegł, że się nadaje.
Skoro poświęcasz tyle czasu na FILMWEBIE to dla własnego zdrowia poświęcaj je na tych, których lubisz.
Pora pogodzić się z tym, że ta aktorka będzie się podobać, czy Tobię się to podoba czy nie.
A może to jakaś super zabawa w anty-fana?
elmirka to nic nie da, czekoladka czy ja jej tam ma jakiś problem ze sobą, ja myślę ,że to nawet jakaś poważna choroba i na pewno nie zrezygnuje z wypowiedzi a raczej krytyki(oczywiście tej samej, powtarzającej się w kółko) wobec Kristen, najlepiej ją ignorować jak już dziewczyny wcześniej wspominały i się nie przejmować :)
dokładnie;]
jeju...też mam kręcone włosy. i co??? też mam niebieskie oczy. i co??? cały filmweb musi o tym wiedzieć????
Nie mam żadnego problemu :<.
A ignorujcie sobie.Nic wam to nie da ;).
Bo ja stąd nie zniknę.Prędzej wy.
I znowu muszę powtarzać? ;)
Ja tu się świetnie bawię. To dla mnie zabawa.I mam tutaj prawo być jak wszyscy.
Amerykanie to straszny naród. :<
Nie dziwię się,że chwalą g*wno,a o dobrym filmie powiedzą: dno.
Jaki ja tam normalny!
Kristen powinna dostać Oscara za rolę w filmie Jumper! Jeszcze nigdy nie widziałem, jak ktoś z takim wdziękiem otwiera drzwi. Co z tego, że dzięki rodzicom pojawiła się tam na kilka sekund. Te jej zejście po schodach, krzyknięcie "Mamo, ktoś do Ciebie"... To była jej przełomowa rola, szkoda, że nie dostała za nią żadnego wyróżnienia.
No niestety się pomyliłam. :)
Mówi się trudno.
Oscara? Ha. Trzeba sobie zasłużyć.Nie dostaje się Oscara za jedno zdanie. Chyba mało filmów oglądałeś. ;)
No chyba jestem mało kapująca ;P.
Raz mówisz,że to g*wno,a potem,że powinna dostać Oscara. XD
Więc jak naprawdę uważasz?
Ja nie uważam, ja mącę i wprowadzam bałagan. Dla mnie ta aktorka naprawdę jest słaba i w jej wieku, a nawet młodszym, znajdzie się kilka lepszych. Zobaczymy, jak się sprawdzi w the Runaways,ponoć wypadła tam lepiej, niż przyzwoicie.
wiesz czekoladka myśli że jest naj we wszystkim i krytykuje kazdego kto
ośmieli się miec inne zdanie:)
hahahaha zbyt bystra to tz dziewczynka o czekoladowym serduszku nie jest, skoro nie jest w stanie wychwycić ewidentnej ironii ;)
Strasznie jedzie tę biedną Kristen- mam zatem propozycję- czekoladowe serce, jak kiedyś zagrasz w ekranizacji światowego bestselleru dla nastolatek i będziesz odbierać za to jakąś wspaniałą prestiżową nagrodę, pokaż mi faka z ekranu.
a czy hana montana i disney chanell nie jest amerykańskie? czy może sie myle. wiec czemu mówisz ze amerykanie chwala gówno (czyli wg Ciebie Kristen) skoro Cyrus to też amerykanka a tak ja kochasz. znowu krecisz!
Bo to purytanie, niezbyt wykształceni, bazujący na zdobyczach intelektualnych innych narodów i panoszących się ze swoimi dolarami, które teraz nie mają w świecie finansjery większego znaczenia, zwłaszcza kiedy CHiny dążą do globalnego panowania.
Nie kocham ją. Pogięło Cię?!
Może i tak. Ale Amerykanie chwalą gówno [w znaczeniu Ci krytycy],a tępią fajne filmy.
O dziwo tak się składa, że krytycy w USA potrafią docenić dobry film, ale specyfika rynku amerykańskiego za bardzo nie pozwala na dystrybucję takich filmów. Nie chce mi się tutaj teraz za bardzo o tym rozpisywać, nie jest mi po drodze, mimo iż zajmuję się zestawieniami branżowymi, ale USA to nie Europa, gdzie można sobie pozwolić na filmy przejmujące, chwytające za serce, filmy piękne, mądre.
Oczywiście, takie też tam powstają, głównie ze względu na świetną bazę, na w.w. rynek i oczywiście z powodu pieniędzy, a zwłaszcza sponsorów, którzy łożą na film. Film w dzisiejszym świecie to w większości przypadków towar. Przy produkcji produktu, że się tak wyrażę, czasami pracują setki osób, i jakoś trzeba im za tą pracę zapłacić, więc nie dziw się, że większość liczy na zysk, a zysk przynosi głównie kino rozrywkowe, które teraz świeci tryumfy, gdyż właśnie sezon letni w USA się rozpoczął, oczywiście w kinach:)
i co z tego niektore maja niezle filmy a co moze w Polsce sie dobre produkuje eh a ty czekoladoweserce jestes chyba zbyt pewna bo jezeli sie naprawde tak w realu zachowujesz, przechwalasz no to... naprawde troche skromnosci nie zaszkodzi, oczywiscie pewnosc jest potrzebna ale bez przesady...
Piszesz na poziomie pięcioletniego dzieciaka. :<
Tak,w Polsce są bardzo dobre produkcje.
Np. Quo vadis,Pan Tadeusz,Katyń...
Jestem pewna siebie i dobrze mi z tym .:)
A skromność to zła cecha. :)
Quo vadis jest bardzo dobrą produkcją? o Matko Boska, to najbardziej zje...any polski film. Teraz widzę jak znasz się na filmach i aktorach idź lepiej dorośnij a potem się wypowiadaj.
Hahah, ale wiesz co, Luana_86, rozśmieszyłas mnie tym :) Dobry tekst, i niech pozdrowi jeszcze "Fankę Brendzi", przecież ciągle tak do mnie mówi :D