i to ją wyróżnia wśród innych aktorek..
czasami wygląda jakby była w innym świecie, ale każdy chyba tak czasami wygląda;)
To nie są sexy foty. Wygląda jakby wracała z imprezy,gdzie hulają i piją.
Nie wiem,czy są razem.nie interesuje mnie to. ;)
tobie mozna 100 razy pisac a ty i tak swoje, z imprezy? eh sukienki itd powinny byc raczej zarezerwowane na wyhscia owszem tuniki legginsy to sie zgadzam ale bez przesady
No skoro każdy ma inny styl, to Ty, czekoladoweserce, też nie powinnaś ktytykować Kristen za to jak wygląda.
nie no powinno sie chodzic jak Paris Hilton... nie ma sensu wiecej zdjec argumentow uwalilas sie jednego i tyle
niekturzy uwazaja ze jak jest znana to ja nie wiem jest juz kims innym gwiazdy takie jak my:-) wszystko robia zakupy sprzataja maluja maja zle dobre dni normalne wiec nie wiem o co chodzi
to każdy ma prawo mieć własny styl, a aktorki, ze względu na wykonywany zawód, muszą od siebie nawzajem kopiować???!!! nie słyszałam głupszej teorii:/
sory, czekoladoweserce, wyobrażam sobie ciebie jako plastikową lalę; inaczej się nie da.
Wszystkie są kobiece ;)
A ja nie znoszę babochłopów,naburmuszonych.
A proszę bardzo ; ). Ja wiem kim jestem.
a po jakie licho wracasz teraz do tego tematu?? lubisz, jak wszystko się kręci wokól ciebie? codziennie, coraz bardziej pokazujesz, jaką pustą osobą jesteś:/
:) Ta,to po jakie licho tutaj wchodzisz jak coś Ci nie pasi ?:)
Och,jestem pusta bo nie znoszę Stewart i tego,że zgarnia nagrody i kontrakty.
Mówię tylko,żeby nie było żadnych wątpliwości.
zastanawia mnie po jakie licho wchodzisz Ty tutaj skoro tyle nie pasuje Ci w Kristen?
z komentarza na komentarz coraz bardziej się pogrążasz. jesteś taką pozerką że gubisz się w tym co mówisz. da się to wyczuc. już sama nie wiesz co lubisz. jaki styl, jakie ciuchy, czy rurki sa spoko czy nie są. zmieniasz zdanie za kazdym razem. kazdemu co innego wciskasz. ale w jednym jestes stała. musze przyznac! zmieszanie z błotem każdego kto osiagnal sukces, ma urode badz talent. nie martw sie. niektórzy mają inne walory. np. plastikową, wyslaryzowaną twarz i platynowe włosy. przykro mi ale taką sobie Ciebie wyobrażam.
co do samej Kristen. myślę, że wpasowała się w Twilight. i to nie jedyna jej dobra rola. W 'The Cake Eaters' zagrała naprawdę dobrze. szczególnie jak na tak trudną rolę. tak samo w 'Speak'. jak na ten wiek w którym byłą to myślę, że zagrała rewelacyjnie. a to że nie jest hollywoodzką 'pięknoscią' po trzech botoksach tylko dodaje jej uroku.
Mówiłam już to kiedyś.Ja się świetnie bawię. :)
To rozrywka,lepsza niż telewizja.
Jesteś świrem,więc idź podniecać się fotkami Stewart. Może Ci wytryśnie. ;)
Zdziwiłbyś się. Ale ja mam urodę porcelanowej lalki. Kręcone,blond włosy i niebieskie oczy.
Ona ma urodę? Kpiny sobie urządzasz? Ha.
'' kręcone blond włosy i niebieskie oczy ''.
i ta '' uroda porcelanowej laski '' ...
hahahaha. ;)
ej, ogarnij się.
Czemu mam nie wierzyć? oO'
Normalna rzecz.
Zresztą pisać zawsze sobie możesz. ;] W końcu anonimowość daje nieograniczone możliwości. ;)
Dokładnie, cieszymich, zgadzam się z Tobą. Ciężko teraz spotkać, naturalną gwiazdę, która by nic w sobie nie zmieniała. Co chwila jedna po drugiej powiększa usta, biust, i inne rzeczy. A Kristen jest jaka jest, widać, że akceptuje siebie.
Dziewczyno, weź się stuknij w tą swoją blond porcelanową główkę!
Może i masz tą cudowną urodę, w co osobiście wątpię, no ale dobrze. Jednak masz zero kultury i szacunku do ludzi. A to forum Kristen, więc po co mówić tutaj o Amandzie? Zresztą żadne z nas nie powiedziało, że to jedyna naturalna gwiazda. Ale spójrzmy prawie w oczy, coraz więcej aktorek, poprawia wiele rzeczy w swoim wyglądzie.
Nie stuknę się. :< Bo będzie mnie główka bolała.
Ale tego chyba w przedszkolu nie uczą.
Mam cudowną urodę.
Och,fanka... jak jej było? Brenda Song.
Nie,przepraszam. Brenda jest jeszcze gorsza od Stewart. :)
Wspominam Amandę.Jako porównanie do Stewart. :)
Dbają o swój wygląd.A ja się nie zdziwię,jeśli Stewart powiększy sobie swój mikroskopijny biust.
naprawde zastanawiam sie skad do głowy przyszedła Ci taki nick. myslałam że barbie nie maja serca! moze sie myliłam? zjebałaś mi światopogląd kochana!
Barbie :<. Przykre.
To,że mam blond włosy nie oznacza,że jestem Barbie ;<.
Mój kolor to ciemny blond.
Nie przeklinaj.Trochę kultury do diabła :]
jak masz chłopaka to czemu nie spędzasz z nim czasu , tylko prawie każdy wieczór spędzasz na filmwebie? ;(
ciemny blond to okropny odcień. :D
wiem, bo sama miałam jak byłam młodsza, ale teraz mi zjaśniały.
hahaha, ale fakt. Twój nick powala. *__*
tak? a to ciekawe. ;)
bo kiedyś mówiłaś, że podobają Ci się blond włosy.
ja tam swój kolor włosów lubię.
i mój nick jest bardzo fajny. zresztą ja go nie wymyślałam. ;)
Uwielbiam Brendę, jest prześliczna, i co Ci do tego? Może zaczniesz ją obrażać teraz? Bo przecież, co Ty innego potrafisz :)
Ale dobra ja się zmywam stąd, bo jak to mówią głupszemu się ustępuje, więc dobranoc, śpij słodko porcelanowa laleczko.