Jest w miarę dobry ale na pewno nie najlepszy.Mieszają rocka chyba z rapem,dla mnie to jest trochę tragiczne.Jeśli chodzi o chestera to nie uważam go za genialnego artystę,głoś ma w miarę dobry i nic więcej.Posłuchajcie sobie Led Zeppelin,The Doors,Nirvana,Queen,The Beatles.To były prawdziwe zespoły które coś na prawdę grały genialnego a nie Linkin Park o których ciągle piszą w bravo.
Jeju co ty powiesz ja mam z 10 znajomych z czarnymi pasami nie mówiąc już ilu z brązowym. Pozatym Karate Nigdy Nie Uderza Pierwszę dziwię się że cię tego nie nauczyli!!!
Ja się nie uczę karate od nich wieśniaku. Naucz się czytać matole bez szkoły, melepeto ty, bo kurde coś ciężko ci przychodzi rozumowanie. Idź spać, nie zachlap poduszki jak się pobawisz i nie, to co wylatuje nie jest do połykania. Naucz sie.
Więc właśnie skoro się uczą KARATE to nie uderzyli by mnie póki bym ich nie zaatakował. Poza tym KARATE nie jest Techniką Agresji tylko służy do obrony!!!
Tya, tez oglądałam karate kid. Sio, zapierdzielaj po wuce pikera, bo ci kibel bakterie atakują. Idź się obroń.
Weź się ode mnie zboczeńcu może ty to robisz bo ja nie!!! Oprócz LP słucham wiele innych KULTOWYCH zespołów i artystów, a fanem LP mogę być nikt mi nie zabroni bo jestem już dorosły i umiem o siebie zadbać!!!
Nie oprócz LP słucham Metalliki, 30 Second To Mars, System of a Down, Sabaton, AC/DC, Rammsteina, Korna, Sepultury, Nirvany, Queen, Michaela Jacksona!!! To ty chyba słuchasz Georga Michaela!!! Bo Ja nie
A masz HIVa? Bądź jak Freddie!
Ja słucham: rammstein, prodigy, ac/dc thom yorke dry cell, static-x, acid drinkers, czeslaw spiewa :), manson, earshot, guano apes, coldplay, gorillaz, dżem,moby, disturbed, cafe del mar, above and beyond, kansas, papa roach, limp bizkit, apocalyptica, carrion, rasputina, mozart, chopin (tych możesz nie znać), tenacious d, talking heads, pfk, kaliber, wzgorze japa3 - na koniec.
To nie wyjeżdżaj mi tu że Georga Michaela słucham.... To co wymieniłem powyżej to bardziej kultowe zespoły które słucham a nie wszystkie bo mi dużo miejsca zajęło.... Freddie Mercury nie był Homo tylko Biseksualistą!!!
"A masz HIVa? Bądź jak Freddie! "
"Freddie Mercury nie był Homo tylko Biseksualistą!!! "
Gdzie ja napisałam, że Freddie był homoseksualistą. Pokaż kuźwa, bo nie widze. NO POKAŻ!!!
o jezu zna i co? I myślisz że jesteś taki topowy. Srodowisko rocka w Polsce jest małe, wszyscy znają wszystkich. Drinkersi wiele razy u nas także koncertowali i mamy z nimi parę fot. Chłopcze sam jestem z miasteczka gdzie karierę rozpoczęła kapela znana na całą Polskę,chłopaki do dzisiaj tutaj mieszkają i koncertują i nie poprzewracało im się w głowach. Ale gadasz bzdury wiec prostuję. Może i kochasz rocka ale nie rozróżniasz podgatunków. A już na pewno sadzisz bzdury twierdząc że linkini to klasyk!
Chyba twój gówno wie....LP dla mnie to klasyk i to ty nie odróżniasz podgatunków bo Deftones to Metal a Slipknot to wręcz Metal a nawet heavy Metal a nie Nu-Metal. Co wy kurde nie macie nic innego do roboty tylko każdemu fanowi LP musicie narzucać czego powinno się słuchać co wy "bogami" jesteście zaraz nam powiecie że lepiej hanne Montane słuchać byle żeby nikt nie słuchał LP bo wy ich nie lubicie tak? Odpieprzcie się wreszcie!!!
To se słuchaj Hanny Montanny dalej bo to muzyka na twoim poziomie jeżeli uważasz że ona to nu-metal a LP nie!!! Żenada!!!
Ja słucham ambitnej muzyki, z LP wyrosłam. Ty za to jesteś najwyraźniej 10 lat za murzynami. Nie słucham Hanki, bo ona jest postacią fikcyjną o ile mi wiadomo.
Szczera prawda jest taka, że LP stali się delikutaśni i słodko pierdzą w pioseneczkach. Mam rację. Dlatego się wkurzasz Żanku Wam-dam
Nie Mnie LP by się nawet podobało nawet gdyby zaczęli grać POP bo tę muzykę też od czasu do czasu słucham!!! Nie samym Metalem człowiek żyje ja mam zróżnicowane zainteresowania muzyczne więc się odwal!!!
No widzisz, bo cię podniecają chłopaki z zespołu a nie ich muzyka. Dlatego nawet jakby grali na samym tamburynie i bębenkach to byś ich słuchał, bo jesteś gejem.
Zaczęli grać od 1996r i zespół nie musi być stary żeby był klasykiem. Dla mnie oni są klasykiem i zdania nie zmienię!!!
Oni nigdy nie nazywali się Hybrid Theory mniej więcej w czasie, gdy Chester Bennington odszedł od Grey Daze (obecnie Waterface) i dołączył do LP, odszedł ze składu Mark Wakefield (wokalista), nazwę zespołu chciano zmienić na Hybrid Theory. Idea tej nazwy polegała na zaznaczeniu tego, że Kalifornijczycy grają muzykę nietypową – hybrydę metalu, elektroniki, rapu, itd. Nazwa okazała się jednak zastrzeżona przez inny zespół, chciano uniknąć problemów prawnych, w związku z czym zrezygnowano z niej. W końcu zdecydowali się na Lincoln Park, ale i ta nazwa była już zajęta, przez zespół z Australii, który posiadał już nawet domenę internetową. Ostatecznie, aby nie zmieniać po raz kolejny całkowicie nazwy zespołu, muzycy zmienili ją nieznacznie na Linkin Park.
"Oni nigdy nie nazywali się Hybrid Theory"
Hm, ok, widocznie historia przez te 10 lat jak ich ostatnio słuchałam się zmieniła. Powiedz mi ty jeszcze, co teraz was w szkółce o Hitlerze uczą? Jest teraz wielkim bohaterem? Jaaa, ale jestem zacofana najwyraźniej!
Trochę poczytaj o nich a nie mi tu gadaj pierdoły oni chcieli nazwać zespół Hybrid Theory ale nazwa była już zarezerwowana dla innego zespołu więc nazwali się LINKIN PARK a kiedyś to się nazywali XERO a nie HYBRID THEORY. Jak nie umiesz czytać ze zrozumieniem postu powyżej!!!
Yeahbać to jak się nazywali wcześniej, nie zmienia to faktu, że teraz grają jak pipki.
GRAJĄ TERAZ JAK PIPKI I TO NIE JEST NU-METAL TYLKO JAKIEŚ ELECTRO-DISCO SHIT! POGÓDŹ SIĘ Z TYM MATOŁKU.
Słuchaj dzieciaku. Jakbym nadal miała 12 lat i kręcone włosy oraz hopcia na punkcie LP to bym czytała o nich. Dziesięć lat temu szukałam info o nich i wiedziałam o nich wszystko! Więc pedale teraz mam prawo nie pamiętać niektórych faktów. Nie jestem psychodebilem by się podniecać jakimś zniewieściałym zespołem. Weź się schyl i się naładuj, bo ty gówno i filmach wiesz a siedzisz na portalu filmowym PAJACU.
Nie powiedziałem że są klasykiem tylko że są kultową kapelą... Meteora sprzedała się nakładzie 8,102,000 egzemplarzy[5], wynosząc zespół na szczyty list przebojów. Minutes To Midnight do tej pory krążek rozszedł się w prawie 7 mln nakładzie... ATS uzyskał status złotej płyty w Polsce sprzedając się w nakładzie 10 000 egzemplarzy. Więc śmiało można ich nazwać kultową kapelą bo z dna wybili się na szczyt a ty im najwyraźniej zazdrościsz!!!
http://www.filmweb.pl/person/Linkin+Park-449625/discussion/Kultowa+kapela+!+Haha ha-601843?page=4
W tym miejscu, ale było to stwierdzenie tak głupie, że aż admin usunął.
"Więc śmiało można ich nazwać kultową kapelą bo z dna wybili się na szczyt a ty im najwyraźniej zazdrościsz!!!"
SŁUCHAJ MNIE CWELU, BO OSTATNI RAZ MÓWIĘ. CZYTASZ? CZYTAJ KUWA UWAŻNIE.
Linkin Park ostatnią płytą (OSTATNIĄ KUWA PŁYTĄ) mnie zniechęcili do siebie, bo przestali grać jak LINKIN PARK a zaczęli grać GORZEJ. Bo ta zmiana stylu według mnie wyszła im na GORSZE! I nic mnie nie obchodzi ile siana na tym szicie zarobili. Wypowiedziałam się na ten temat, ty uznałeś, że jestem zazdrosna i nie znam sie na muzyce. Jesteś nienormalny. I czytaj ze zrozumieniem do ch uja pana!