Jest w miarę dobry ale na pewno nie najlepszy.Mieszają rocka chyba z rapem,dla mnie to jest trochę tragiczne.Jeśli chodzi o chestera to nie uważam go za genialnego artystę,głoś ma w miarę dobry i nic więcej.Posłuchajcie sobie Led Zeppelin,The Doors,Nirvana,Queen,The Beatles.To były prawdziwe zespoły które coś na prawdę grały genialnego a nie Linkin Park o których ciągle piszą w bravo.
Ort za ortem
"dowodu" "siedź" "kapelą"
Melepeta.
Pisałeś, że jest klasykiem i teraz się wypierasz, kłóciliście się z Milesem o to i ty ciągle pisałeś swoje oszczerstwa.
Sam siedź cicho w swojej piwniczce, tylko uważaj jeszcze kilka dni i skonczy sie dzien dziecka i starzy odlacza ci neta.
Jestem bogiem, który odmienia się na "boże" a nie "borze" tak jak twoja przyjaciółeczka się wykłóca;) Kurde, nie widziałam, że kiedyś sama byłam takim idiotą.
Hahahaha, i co, może ty nim jesteś pajacyku?
Bogów jest tyle co religii, a jeśli twierdzisz inaczej to jesteś nietolerancyjnym madafaką.
Każda religia nawiązuje wiarą do tego samego Boga w przeciwieństwie do was chodziłem na religię w Liceum, Gimnazjum i Szkole Podst. A wy widać nie!!!
Gadasz jak Dante tyle, że inaczej. Matołek. Ide wpieprzyć kota na obiad i urządzić małe voodoo szczeniaczku.
Powbijam ci szpile w przyrodzenie.
Może nie mówie prawdy, a zwolenniczką voodoo to ty jesteś, bo wszystkich wkur**asz tymi swoimi wypocinami które raczysz tu pisać, twoje słowa są puste.
No jestem zwolenniczką voodoo i jem koty, czasami ludzi, piszesz się na stół? Będę cię podawać z pomidorkami i burakami, będziesz się czuł jak w domu.
Nie Nie chciał bym, bardziej chciał bym z nim sobie pogadać bo to spoko koleś jest!!! Więc odwal się od niego!!!
Spieprzaj!!! Zboczeńcu!!! Mike to świetny gość podobnie jak reszta członków zespołu!!! I odpie***L się w końcu bo nic innego nie umiesz robić tylko atakować i naskakiwać na innych, tylko w tym jesteś dobra w głupim gadaniu i tyle!!!
A ty mi nie wyskakuj z jakąś nonsenspedią, jakąś encyklopedią humoru dla mnie to śmieszne nie jest pewnie autorem tego artykułu jest jakiś gimnazjalista podobnie jak ty który nie zna się na muzyce!!!
Ahahahaha, nie, po prostu autorem jest koleś, który z dystansem podchodzi do życia! Ty jak przeczytasz choć jedno niepochlebne słowo na temat LP zachowujesz się jakby ktoś skrzywdził twoją matkę.
Trochę dystansu! Nie bądź cipką
Nie bądź taka mądra ty jesteś ciotą!!! I Brudną szmatą którą można kurze ścierać!!! Zacznij się ku8lturalniej wyrażać bo zachowujesz się jak dziecko normalnie!!!
Hie hie, nie, bo nie mam zamiaru zachowywać się kulturalnie w stosunku do bydła;] Ino batem lać, bo inaczej bydło nie posłucha.
Bydłem to ty jesteś bo nie tolerujesz nikogo kto słucha Linkin Parku, uważasz ich za gorszych od siebie a tak naprawdę najgorsza jesteś ty!!! Dziecko jedno!!! Zachowujesz się z tymi swoimi zaczepkami i tekstami jak gówniarz!!! w twoich wypowiedziach zero mądrości i logiki jest!!!
Teraz bez żartów. Nie uważam fanów Linkin Park od gorszych od siebie. Uważam, że ty, linkinpark i maciejek jesteście gorsi ode mnie. Czarna jeszcze jako tako trzyma poziom, więc nie będę na nią pluła. Wy naskoczyliście na mnie jako pierwsi gdy napisałam, że mi się płyta nie podoba. Pisaliście, że "nie może być! to niemożliwe! oni są najlepsi! nie znasz się!"
Sami zaczęliście tą wojnę więc się teraz nie wkuwiaj mnie o to, że przejęłam piłeczkę i robię sobie z wami co chcę.
Sorki to ty zaczęłaś bluzgać na fanów LP ja tylko wypowiedziałem swoje zdanie na temat nowej płyty to ty zaczęłaś pisać że ty też słuchałaś LP i że przejdzie nam z wiekiem, ty zaczęłaś na wszyskich fanów LP bluzgać na mnie Maciejka, Linkin Park, wyzywałaś od ci*ek, bo słuchają LP, wyzywałaś od denbili, porąbańców, nienormalnych, bo mają inne poglądy od ciebie!!! Ty zaczęłaś bluzgać nie ja nie maciejek i nie Linkin Park tylko ty!!!
Zaczęłam bluzgać, bo tak się zachowuje normalny człowiek gdy banda kretynów wciska zdania w usta i zakazuje nie lubić ostatniej płyty Linkin Park. Masz słuchać Dżemu i ch8j. Rozkazuje!
Jak nie umiecie się pogodzić z tym, że ktoś ma coś do powiedzenia to kuźwa zróbcie sobie własne forum VIP only i się podniecajcie nad mułami Mike'a!
Jeśli jednak ktoś zaczyna jechać poniżej poziomu to prawdopodobnie znaczy, że uważa iż nie zasługujesz na więcej. Wiesz co się wtedy robi? Olewa! I wszyscy są szczęśliwi. Jesteś niestety za głupi na to.
Po pierwsze Dżemu też słucham od jakiś 5-6 lat.... więc nie masz mi co rozkazywać....poza tym po to jest forum żeby wymieniać opinię a nie bluzgać... a jak sę chcesz bluzgać to se załóż forum dla bluzgaczy fanów linkin parku a nie tutaj publikuj swoje przekleństwa i wywody i przestań mię w końcu atakować i wyzywać od głupków i debili, ci*pek i nie wiadomo jeszcze czego bo podobają mi się wszystkie albumy LP to naprawdę nie usprawiedliwia twojego zachowania ja cię nie zmuszałem żebyś zaczęła słuchać nowej płyty LP, nie lubisz jej OK ale nie naskakuj na ludzi którzy się dobrze o niej wypowiadają to ja Linkin Park i Maciejek na pewno byśmy na ciebie nie naskakiwali na twoje chamskie komentarze !!! Pomyśl trochę!!!
Właśnie wolny kraj więc ja też mam prawo swoje opinie pisać, nie zgadzamy się trudno ale to nie oznacza żeby od razu bluzgać i uważać się za najmądrzejszą....bo wszechwiedząca nie jesteś więc sorry .. nie zawsze maż rację jesteś tylko człowiekiem tak jak ja....i nadal uważasz że jesteś matołem bo słucham LP tobie się to chyba nigdy nie znudzi obsmarowywaniem innych co ... małolatem nie jestem bo jestem z 90 roku duża różnica to zależy również od miesiąca...
To pisz swoje opinie ale ich nie narzucaj i będzie si. Możemy się przeprosić i dać buzi na zgodę pod warunkiem, że nie będziesz pisał bzdur i przejmiesz całą kłótnię na swoje barki. Po prostu się przyznasz, że ty to zapoczątkowałeś.
http://www.filmweb.pl/person/Linkin+Park-449625/discussion/Kultowa+kapela+!+Haha ha-601843
Poczytaj to, od początku i zwracaj uwagę na wykrzykniki. kto się wydzierał non stop?
Na początku pisałam spokojnie, póki nie zacząłeś piz8gać wykrzyknikami i drzeć japy. Przyjrzyj się. Widzisz????