Lucy Lawless

Lucille Francis Ryan

7,6
5 735 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Lucy Lawless

Czytałam na Pudelku (wiem nie wiarygodne źródło) że wraz z piątką innych ludzi obezwładniła ochroniarzy i przykuła się do tankowca który cumował u brzegu Nowej Zelandii.
Wiem że należy do Greenpeace i ta akcja była protestem przeciwko niszczeniu naturalnego środowiska Nowej Zelandii.
Jeśli to prawda to została aresztowana walcząc o coś dobrego, czyli niesłusznie.

Rohini

greenpeace to nic dobrego, banda ekoterrorystów:)

Rohini

Robiąc coś złego w imię dobrego, niezgodnie z prawem, również jest karalne, więc nie pisz że niesłusznie.

Nie żebym był przeciwnikiem różnego rodzaju związków ochrony przyrody i środowiska (dobrze, że są tacy ludzie), ale prawo dotyczy wszystkich.

Demolka25

oczywiscie sprawa jest przesadzona :) Lucy Lawless do wiezienia nie trafila , nic zlego nie zrobila ,strajkowanie na tankowcu to nie przestepstwo

Rohini

Śmieszą mnie ludzie, którzy wierzą w dobroczynność greenpeace. Użyteczni idioci, przeważnie nie wiedzą kto jest założycielem tego kolosa i jaką 'polityką' się kieruje. Już nie wspomnę o praniu mózgów swoim 'wolontariuszom' i ludziom z tą szopką nie związanym.

live_tomorrow

Wiem że greenpeace to organizacja która działa tak aby sama jak najwięcej zyskała na jakieś tam sprawie i zdaje sobie sprawę że wykorzystuje do tego ludzi. Mi chodziło o to że ciesze się z faktu że ludzie walczą o ochronę środowiska, może dla pieniędzy a może nie . Dlaczego? Bo marzy mi się podróż po świecie, chce odwiedzić m.in Nową Zelandię i chcę ją zobaczyć nie skażoną litrami ropy.

Rohini

jeżeli dożyjesz, bo założyciel Greenpeace należny do elity która twierdzi,że nasza planeta jest przeludniona i trzeba się pozbyć 'tych gorszych' czyli eugeniki ciąg dalszy... oczywiście przeludnienie, o którym się tyle gada jest tylko mitem, podobnie jak globalne ocieplenie.

live_tomorrow

'oczywiście przeludnienie, o którym się tyle gada jest tylko mitem, podobnie jak globalne ocieplenie.' <--- omg... powaga.

Margo_14

'omg... powaga.' 14

Rohini

oczywiście zgadzam się z Tobą, o środowisko trzeba dbać i szanować matkę Ziemie :) jest piękna i tęż marze o podróżach, jak również o tym by przyszłe pokolenia miały możliwość podziwiania tego piękna.
pozdrawiam.