A ja wręcz przeciwnie, według mnie najlepszy jako Hulk, w tym wypadku lepszy nawet od Edwarda Nortona.
Mark Ruffalo jako Hulk w kolejnych "Avengers ";)
Mi bardziej pasował Norton. Ten jednak na pewno już Bannera nie zagra - więc dobrze by było jakby Został Ruffalo. W Avengers spisał się całkiem nieźle - lepiej jakby nie zmieniali :)
Z początku też miałam takie zdane ale z tego co wiem to Bruce jest generalnym naukowcem więc Ruffalo lepiej się nadaje, taki niepozorny profesorek jak powiedział(a) Yugdriew :) Norton nie podchodzi pod naukowca. Lubie też Hulka Bane'a :) ale myślę że Mark w roli Bruce'a to najlepszy wybór
Od zawsze lubiłem tego aktora, wydawał mi się skromny i spokojny, a z tego co tutaj czytam to właśnie taka osobowość najlepiej pasuje do komiksowego Bannera.
Ja właśnie pierwszy raz obejrzałem Hulka z 2008, Avengersów w kinie widziałem. Słyszałem, że ktoś ma zastąpić Nortona, patrzę, a tu koleś, który i z aparycji mi nie pasuje, a i choć zagrał mało (bo głównie był duży, zielony i wkurzony) to już wtedy miałem niesmak.
Jak zobaczyłem Incredible Hulka, to stwierdzam, że wytwórnia powinna była zacisnąć poślady i te kasę zabulić (bo ponoć o to poszło, przyciąć na kosztach chcieli) i zachować Nortona.
Jak dla mnie Edward Norton najbardziej przekonująco grał. No i sam jego wygląd - taki przestraszony naukowiec :D Świetny był.
Dla mnie najlepszy Hulk był właśnie w Avengers. Jak byłem mniejszy to obejrzałem tyle odcinków animowanej serii o zielonym wielkoludzie, że ciężko by było mnie zaskoczyć i na tej podstawie stwierdzam, że ten aktor pasował najbardziej do Bruce'a, co więcej każdy z Hulków przybierał drobne cechy każdego z aktorów, czyli pierwszy był bardzo podobny do Bany, 2 do Norton'a, a ten z Avengers do Mark'a, co jest oczywiste, ale tylko ten z ostatniego filmu wygląda tak jak ten z komiksów i animowanych serii. Co ciekawe Hulk w tych 3 filmach zmieniał za każdym razem rozmiary, najpierw był wielkości 2.5 piętrowego domu, potem trochę się skurczył, a pod koniec miał wielkość 1.5x przeciętnego człowieka. Pozdrawiam.
Jak się przemienia w HULKA to wygląda obłędnie tak właśnie powinien wyglądać Hulk Mark jest idealnym aktorem do tej roli. A Edward Norton nie lubię za bardzo tego aktora jest arogancki i jest odpowiedzialny za spierniczenie Hulka 2 tego mu nie wybaczę bo przez niego nie wiadomo kiedy Hulk dostanie swój własny film.