Zauważyłam, że dla większośći dziewczyna jest piękna, jak ma mocny makijaż, ubiera się jak dziwka i powiększa co się da. A przecież ta dziewczyna nie ma w sobie nic ładnego! O ile czasem plastikowe laski typu Doda wyglądają mimo wszystko ładnie, to ta Megan jest własną karykaturą. Dziwnie ściągnięte, napuchnięte usta, uwydatnione kości policzkowe, wybielone zęby, tatuaże. Czy dla was naprawdę nie liczy się naturalny urok, rysy twarzy? Każda może założyć minispódniczkę i wypindrzyć się jak Megan. I żeby nie było, nie jestem żadną zazdrośnicą. Na pewno nie chciałabym być ofiarą operacji plastycznych, tak jak ona. A aktorka też marna.
Nie mów, że sądzisz, że mnie "masakrujesz intelektualnie":D owszem, jestem bardzo wrażliwa, ale żeby mnie zmasakrować, to trzeba najpierw coś dla mnie znaczyć, a jak to określiłeś jesteś dla mnie tylko "zwykłym trollem" :) ale naprawdę mnie rozbawiłeś:D i wiem, że to jest bezsensowne, ale ja walczę jak Don Kichot z wiatrakami, mając nadzieję (choć już powoli się ona kończy), że stwierdzisz, że po co jest być wrednym, skoro można w miłej atmosferze wymienić się argumentami:):):)
Ale wiesz, już mam szeroki uśmiech na twarzy, bo nieco cię zresocjalizowałam :) zdobyłeś się na dłuższą wypowiedź z użyciem argumentów!!! :):):)
Ona dopiero "staje sie" sztuczna i jesli nie zaprzestanie operacji plastycznych nie sadze by ktokolwiek( kto ocenia ja teraz jako boginie piekna) uwazal ja za pieknosc za kilka lat. Kazdy wie co operacje plastyczne robia z cialem i twarza po kilku latach. Jak dla mnie poki co jest sliczna , nawet bez makijazu :)
I dla mnie...chciałbym trzymać w rękach jej piękne ciało...i kochać się z nią aż do wschodu słońca...
Dlatego wiekszosc jego postow jest blokowana. Nikt przy zdrowych zmysłach nie rozumie tych jego "wypocin"
Krzyżaczku, malutki Muppecie... Co nas interesuje fakt, że "kliknąć" możesz jedynie na filmwebie?
Mam nadzieję, ze wkrotce wyrzuca cie z tego forum :)
A teraz koncze ta konwersacje, poniewaz nie znizam sie do poziomu osob prezentujacych tak niski poziom inteligencji.
I rada na przyszlosc: Radze poszukac sobie kobiety w "realu"a nie przesiadywac dniami i nocami przed kompem i podniecac sie zdjeciami Megan Fox. Radze rowniez zapoznac sie ze slownikiem i nauczyc kultury, poniewaz ("miedzy wierszami") w postach mozna wyczytac jaki ubaw maja niekotrzy z ciebie. Mnie juz nudzisz, nie uwazam cie za zbyt madrego czlowieka..ot zwykly prymityw.
Zegnam:)
Może i chodziły (i chodzą na dyskoteki) mnie jednak takie błyskotrzaski nie bawią... Cóż, nie boli mnie to iż nie daję każdemu gdziekolwiek i kiedykolwiek, ponieważ jeden partner mi w zupełności wystarcza. To, że ty korzystasz z usług pijanych i nieprzytomnych to już nie mój problem.
Dajmy tej "sierocie" spokoj, bo mu zylka z nerwow peknie :D juz widze jak siedzi nad kompem zgrzany i mysli nad kolejna riposta w naszym kierunku. ( no chyba,że zgrzał sie od inych czynnosci w ktore jestem w stanie uwierzyc)
Też już mi się nie chce dyskutować z lamusem. Nic mądrego nie powie, jedynie wysuwa idiotyczne hipotezy na poziomie gimnazjalisty.
Świata nie zmienię (nie da się go nawet wypolerować, o dziwo). Widzisz, wolę pochodzić ze wsi niż wychować się w patologicznej rodzinie co wnioskuję po Twoich postach. Wolę być normalna (o ile jest to możliwe) a nie psychopatyczną morderczynią. To już Twoja przyszłość jakiej Ci bardzo współczuję. Ale pewnie Twój wyższej klasy debilizm uzna iż nie mam Ci czego współczuć. Nie oczekuję, że zrozumiesz. Też kiedyś miałam 13 lat i fiu bździu w głowie. Niestety ty się zatrzymałeś na tym etapie. Wyłaź z niego jak najszybciej, bo się zniszczysz. Ciocia Asiek radzi dobrze.
Ona jest strasznie pociągającą i pełną pożądania kobietą...marzę o niej dzień i noc i mam ochotę robić z nią dzikie i sprośne rzeczy o których raczej na tym forum pisał nie będę...
O ile znasz naszego Krzyżaczka mozesz sie domyslic jakich slow uzywal...( jego zasob slow nie jest zbyt szeroki)
Każda jakby chciała założyć sobie sztuczne rzęsy, podkład, puder to mogłaby wyglądać jak symbol seksu:P Tylko nam się nie chce...:F
Ja nie widzę kobiet poza jedną dziewczyną, więc wiesz co mnie obchodzą jakieś symbole seksu? Jednym słowem - gówno ;p
Oj zmieniłbyś zdanie jak byś zobaczył Fox z bliska. Ona ma blizny potrądzikowe na twarzy, nawet najlepszy make up tego nie zakryje (no może kamuflaż).