Megan FoxI

Megan Denise Fox

7,1
13 880 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Megan Fox

Zauważyłam, że dla większośći dziewczyna jest piękna, jak ma mocny makijaż, ubiera się jak dziwka i powiększa co się da. A przecież ta dziewczyna nie ma w sobie nic ładnego! O ile czasem plastikowe laski typu Doda wyglądają mimo wszystko ładnie, to ta Megan jest własną karykaturą. Dziwnie ściągnięte, napuchnięte usta, uwydatnione kości policzkowe, wybielone zęby, tatuaże. Czy dla was naprawdę nie liczy się naturalny urok, rysy twarzy? Każda może założyć minispódniczkę i wypindrzyć się jak Megan. I żeby nie było, nie jestem żadną zazdrośnicą. Na pewno nie chciałabym być ofiarą operacji plastycznych, tak jak ona. A aktorka też marna.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
krzyzak87

ale ciebie miało tu nie być.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
krzyzak87

czy mi się zdaje, czy są pokasowane nasze wczorajsze rozmowy? nie ma ich...

Igraszka

A według mnie to właśnie Doda wygląda paskudnie. Nie dość, że plastik, to jeszcze męskie rysy twarzy.
Megan mi się podoba- lubię taki sukowato-seksowny typ urody. Choć... Angeliny Jolie, to żadna kobieta na świecie nie przebije. Angelina to dla mnie ideał piękna. :)

Mamba667

dla mnie też, i już była śliczna jako mała dziewczynka, ale faktycznie teraz przesadza z tą anorektyczną chudością;/ Dody plastiku nic nie przebije;P

użytkownik usunięty
ahmojamilosc

Megan Fox ma super cycki. Sama sobie kiedyś takie kupie:D

hahaha ja bym nie ryzykowała, co jak będziesz później mieć krzywe:P ja za to bym sobie liposukcje zaserwowała:D jadłabym ile chciała i wykupiła karnet na odtłuszczanie;P hah

użytkownik usunięty
ahmojamilosc

A ja sobie bym wstrzyknęła jad kiełbasiany w usta i miałabym wary obciągary jak moja idolka Megan:P

o tym nawet nie mów! zażyczyłam sobie takie na święta;d

ahmojamilosc

tylko nie wiem co ze wzrostem mam zrobić, jestem za niska... ale podobno w Chinach wieszają Cie, przywieszają ciężarki do kostek i po kilku tygodniach jesteś o kilka centów wyższa:D

użytkownik usunięty
ahmojamilosc

Ja sobie zażyczyłam na święta w 2001 ale Mikołaj przyniósł mi jedynie lalki Barbie. Ale oczywiście czarnulki. Jakże by inaczej Takie mini Meganki:P

hahaha właśnie ... ciekawe czy są barbie Megan Fox:D

ahmojamilosc

buhahah nie maaaa... ale wiem! zajmę się produkcją lalek Megan, myślę, że sporo by się chętnych znalazło:P

użytkownik usunięty
ahmojamilosc

Tylko, że te miniaturowe Meganki nie pomieszczą tych wszystkich chłopców. No może jedynie Krzyżak by dał radę. Jeszcze luz by miał:D:D

Bo to by musiała być duża, dmuchana Megan:D

użytkownik usunięty
ahmojamilosc

;] Taka jakby wzięta z muzeum figur woskowych;)

wiesz co, ale w żadnym wypadku z wosku, bo przy żarze faceta rozpłynęła by się:P

właśnie Cię przejrzałam i Ty jesteś fanką Bridget Jones:P hahha uwielbiam ją taka oferma kochana z niej:D:D:D ale sądzę, że źle dobrali aktorkę, lepiej by się w jej roli spełniła Megan... :D

użytkownik usunięty
ahmojamilosc

A skąd...Chociażby najlepsi specjaliści pracowali nad Megan to nie daliby rady zrobić z niej nieatrakcyjnej kobiety:P A fakt, lubię Bridget ze względu na tego jej faceta.... Colin Firth, mmmmmmmmm

Noooo on jest meggggga!! Kisiel w majtach :P

użytkownik usunięty
ahmojamilosc

Szał macicy na ulicy:P

hahah muszę to zapamiętać:D

użytkownik usunięty
ahmojamilosc

Zapisz sobie w notatniczku:D

już się robi, tuż obok wlejonego zdjęcia Megan:P

użytkownik usunięty
ahmojamilosc

Ja ją sobie siekłam na tapetę i ikonkę mozilli mam na jej prawym cycku:D

hahah to taka komputerowa cenzura;P szkoda, że Timberlake'a nie ma, bo by Ci ją przesunął:P

użytkownik usunięty
ahmojamilosc

Coś w tym stylu;]

ahmojamilosc

tu jest dość wyraźna różnica w wyglądzie http://www.kominek.in/kominek.in.sztuczne%20piersi,tagi,sztuczne%20piersi.htm

gabi123

uuu konkret... i ma tatuaż podobny do Jolie;P

ahmojamilosc

ooo patrzcie na to!!! http://i35.tinypic.com/291memw.jpg

użytkownik usunięty
ahmojamilosc

nie widac zbyt wiele...

użytkownik usunięty
gabi123

Może przekombinowali w programikach?

chyba nieeee, ona przed "karierą" była śliczna...

patrz na to http://obciach-gwiazd.blog.onet.pl/Operacje-Megan-Fox,2,ID383353544,n

użytkownik usunięty
ahmojamilosc

Hm, ciekawe. Ale te dydle wyglądają na prawdziwe.

użytkownik usunięty
gabi123

Kurcze, na tym gazetowym zdjeciu przypomina mi bardzo Angelinę. Ciekawe:P

ona jest trochę do niej podobna;) nieee, tam gdzieś jest foto i jest nie obciążona zbyt wielkimi, a później tadadadam... i ma wielkie doje;P

użytkownik usunięty
ahmojamilosc

Jadła dużo rzodkiewki, no co :D:D:D:D::D

a od rzodkiewki rosną:D?? u mnie się mówi, że na porost to kiszona kapusta:P hahaha

użytkownik usunięty
ahmojamilosc

Matka mi wkręcała, że trzeba jeść piętki chleba. I zamiast skibek wcinałam same piętki. I kurde, działa:D

hahah :D ja też zawsze piętki jadłam... to by dużo wyjaśniało:P

użytkownik usunięty
ahmojamilosc

To WIELE wyjaśnia, prawda?:D

zdecydowanie:P muszę już przestać je jeść, bo jeszcze trafię do Guinessa:P

użytkownik usunięty
ahmojamilosc

Jedz, jedz. Na cycki po kolana każdy facet poleci:D

hahaha ale będę musiała później uważać, żeby ich nie przydepnąć:P eeejjj ten motyw już był w jakiejś komedii:P

użytkownik usunięty
ahmojamilosc

Ja je sobie podkopuje kolanem, lecą sobie do tyłu, podkopuję pięta i wracają na miejsce;]

hahhaha xD

użytkownik usunięty
ahmojamilosc

O tak właśnie <podkupuje>

mi tam mama czasem takie rzeczy wkręcała, że aż wstyd;P haha