Co tu dużo gadać...MEGAN JEST PIĘKNA.Ma śliczna twarz i boskie ciało.Może
miała i operacje ale kogo to obchodzi,gy tak się wygląda.Dałabym wiele by
chociaż w 1/5 wyglądać jak ona.I nie piszcie że jestem pusta jak Fox,bo dla
kobiety wygląd to bardzo ważna sprawa.Kobiety po wyglądzie się ocenia czyż
nie?Panowie nie oceniają nas po dyplomie uniwersytetu i naszej elokwencji
zostaje nam wygląd.Zazdroszczę Megan bo to piękna kobieta
no bo Megan przynajmniej ma te pare krostek. Kristen za to nic nie ma na buzi. ;)
Nie, to ty wyolbrzymiasz '' wspaniałość '' megan. poza tym krytykujesz każdego, kto ma pozytywne zdanie o kristen.
może Tobie się ona nie podoba, ale innym tak. uszanuj to , jak człowiek inteligentny.
Ty robisz to samo.
''może Tobie się ona nie podoba, ale innym tak. uszanuj to , jak człowiek inteligentny. ''- dokładnie : ) hahaha...
ta emotikonka ukazuje wrażenie jakie wywarło na mnie twoje durne ' tiaaa ? ' . i uważaj co piszesz, bo sama używasz czegoś takiego jak '' :D '' .
to nie jest coś takiego jak oO' . I sama używasz tych emotek. :) słodkie maleństwo :))
Być może. Ale chyba lepiej już skończyć te spory, bo prowadzą one donikąd. Już wiemy wszyscy, kto lubi jaką aktorkę. Fakt, że rzucili się na Ciebie stadem, ale jeżeli będziecie sobie ciągle odpowiadać, to nigdy się to nie skończy. Ktoś musi być mądrzejszy i przestać ;)
męczący jesteś.
poza tym : nie wiesz kto zaczął. twoja wspaniała madeinjapan co chwilę zakładała nowe tematy na forum o kristen i pisała o niej takie miłe epitety jak '' babochłop, beztalencie, ćpun, wygląda jak facet'' lub nazywała szarakami innych ludzi tylko dlatego, że ją lubią . uwierz, nie jest święta. ;)
nie robiłam tego. Trudno pogodzić się z prawdą? Teraz chcesz go na swoją stronę wziąć ?
Oho.Ja czekoladą nie jestem.Pomieszało Ci się coś.
nie,nie. Nie będę wychodzić jak idiotkę. ktoś po mnie jedzie,a ja nie będę odpisywać? w życiu . ; )))
przykro mi.
mam nadzieję, że jak odwiedzę Cię na wakacjach to będzie ładniejsza. ; )
tak, odwiedzę. i wiem, że byś nie zniosła. w końcu opisujesz się za ideał, a rzeczywistość może być inna. :( tylko się nie stresuj za bardzo.
Nie sądzę,byśmy sie spotkały. To musiałoby być przykre doświadczenie. :)
Kochanie,ja piękna jestem. :)
Dla mnie na pewno. Tym bardziej, że u ciebie w szkole nie ma żadnych ładnych dziewczyn, a sobowtóra megan bym na pewno zobaczyła..:D
ale nie ma tam żadnego sobowtóra megan. chyba coś sobie uroiłaś. :C
przynajmniej ja nikogo takiego nie widzę.
nigdy w tym mieście nie byłaś,kochana. :)
a skąd pewność,że ja mieszkam w Janikowie ? :)
bo księżniczka asiek Ci powiedziała. ?
Na pewno nie byłaś. ;) kiedyś napisałaś,że to ''chyba zadupie''. Nie masz pojęcia co to za miasto.
btw. spadam oglądać ycd, ludzie.
jak wygra paulina to chyba umrę na zawał. ;oo
błagam, kuba!
do widzenia.