i już skoczyła w rankingu o kilka pozycji...żenada
Niby jakie dyrdymały ?! skoczyła o kilka pozycji w górę bo udzieliła wywiadu (Zastanów się co piszesz ) !
mam się zastanowić???...nie potrafię, filmweb to nie jest portal dla ludzi myślących
wiem...i skoro tak jest to po co piszesz abym się zastanowił....to jakiś absurd. Już sam nie wiem kto tu ma problemy z myśleniem.
Piszesz że żenujące jest to że Kunis jest na 66 miejscu ( z powodu ,, niby '' jakiegoś wywiadu) - Żenując jak na razie są tylko twoje teksty ...
nie twierdzę, że nie są bo są;)...aczkolwiek trochę to dziwne i zastanawiające, w czasie kiedy pisano o jej wypowiedziach od pudelka po inne szmatławce, nagle skoczyła o kilka oczek. Nie powiesz mi, że to przez jej talent aktorski, bo jak na razie zagrała w jednym dobrym filmie i to jeszcze nie główną rolę.
A ja właśnie sądzę że Mila ma talent jest piękną , młodą dobrze zapowiadająca się aktorką która nie ,, zaszufladkowała '' się w tylko jednym typie kina dlaczego nie miała by być na tym miejscu ?
Zgadzam, się,jest piękna , że młoda to oczywiste i nie jest zaszufladkowana do jednej kategorii filmowej ale tak naprawdę niewiele pokazała, chociaż na tej liście jest przynajmniej 20 gorszych aktorek, co jest denerwujące, bo są oceniane przez to jak wyglądają, a nie w czym i jak grają ( a grają w kupach). Gdzie jest taka Lena Headey, Marisa Tomei ,Maria Bello i wiele innych.
Ta aktorka tak naprawdę dopiero się rozwija (ma czas na ,, życiową rolę '' ) zresztą Filmweb od zawszę rządził się swoim prawami : ) Ten cały ranking to jedna wielka ściema (po prostu na niego trzeba patrzeć z wielki przymrużeniem oka) ...
Dokładnie, ocena na filmwebie nie może podlegać dyskusjom, ostatni pojawiło się na jakiejś stronie głosowanie odnośnie gier komputerowych. Porównywano nadchodzący Skyrim do Wiedźmina dwa i ocena 28% przeciwko reszcie dla wiedźmina. Skyrim nawet nie miał premiery, a już ludzie go zrównali z błotem. Co ciekawe poszperałem głębiej i podobne głosowanie odbyło się 2 miesiące temu na amerykańskiej stronie Witcher 2 vs Oblivion i wynik 9% dla wiedźmina, a reszta dla obliviona. Ciężko powiedzieć co było by ze Skyrimem. Na filmwebie jest tak samo, ludzie oceniają po wyglądzie, najgorszych rolach, głupich artykułach typu Jason Statham kupił sobie pistolet, chce kogoś zabić?! I już sterta ocen DOBRY JEST!!! 11/10 dodaje do ulubionych!!! WOW! Widziałem głupsze tematy, więc więcej komentować nie zamierzam. Wystarczy poczytać tematy na forum Angelina Jolie lub Samuela l. Jacksona. Czasem wydaje się, że ludzi po prostu lubią byś postrzegani jako idioci i co o tego nie mam wątpliwości. Filmweb dowód numer jeden.