Mila Kunis

Milena Kunis

7,9
30 129 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Mila Kunis

Prawdziwa bomba i tyle w temacie. W Max Payne zajebisty look, niezła szprycha!

Nie wiedziałam, że Żydzi to Słowianie.

użytkownik usunięty
lalala

Umknęło mi to wtedy gdy pisałem tego posta :) Myślałem że jest po prostu ukrainką :) , ale chyba jakieś tam słowiańskie geny ma?

Tego nie widać, z wyglądu 100% Żydówka.

lalala

Znam dwie Polki które są do niej bardzo podobne, więć Żydówki jest w niej pewnie tyle co mięsa w parówkach :)

pildmo

Jej rodzice są Żydami, nie wiem dlaczego do niektórych to nie dociera? W sieci pełno jest o tym informacji tylko trzeba umieć znaleźć.

lalala

Ona pewnie ma mieszane geny , jak masę osób ,które pochodzą z terenów dawnej Rzeczpospolitej. Żyło tutaj masę grup etnicznych i to wszystko się wymieszało w stopniu większym czy mniejszym. Ona wygląda właśnie jak mieszanina genów słowiańskich i żydowskich, chociaż jak ją mocno umalują i się opali to wygląda wręcz na jakąs meksykankę.

lalala

Jednakże ma słowiańską urodę. Nie ma germańskich ostrych rysów, tylko lekko pulchną, ładną buzię.

DarylDixon

Ona ma typową żydowską urodę a nie słowiańską. Czystej krwi Słowianie nie mają ciemnych oczu, ciemnej cery i włosów. Jeśli nie wiesz jakie są cechy żydowskiej urody to Google Ci pomoże. Większość znanych kobiet pochodzenia semickiego ma charakterystyczne cechy urody tylko trzeba je dostrzec. A tak w ogóle to warto zobaczyć jak Mila Kunis wygląda bez makijażu i wszelkiej stylizacji.

lalala

Słowianki także mają ciemne oczy i oliwkową cerę moja droga. Chociaż to nieco rzadkie i dlatego wydaje się egzotyczne. Słowianki także mają zielone i niebieskie. To wszystko kwestia genów. Jeżeli mamusia ma czarne włosie i jest czystej krwi Polką, to raczej pewne, że dzieci po niej to odziedziczą, bo są to cechy dominujące. Nigdzie nie jest powiedziane, że muszą mieć jasne. Słowiańska uroda nie ogranicza się tylko i wyłącznie do jasnych włosów i oczów jak w przypadku Skandynawek. Chociaż najwięcej w Polsce jest dziewcząt tych o ciemnym blondzie, racja. Ja zawsze patrzę na buzie. Jeżeli widzę, że ma ostre rysy, wąskie usta, pociągłą twarz to od razu wiem, że to Niemka bądź Angielka. A jak dziewczę ma nieco bardziej okrągłą buzię, to wygląda mi na słowiankę. :)

DarylDixon

Dziś prawie wszyscy jesteśmy mieszańcami. Nasi przodkowie się mieszali i dlatego są Słowianie z ciemnymi włosami i oczami ale to nie są czystej krwi Słowianie.

lalala

słowianka pochodzenia żydowskiego bo nie urodziła się przecież w izraelu trochę logiki

cedro11

Liczy się krew a nie miejsce urodzenia. Słowianką też jest się z krwi.

cedro11

XDDDD To jak para z NIgerii zrobi sobie dzeicko w Japonii, to ono będzie Japończykiem? XDDD Najlepsza rewelacja od czasu komentarza, że "małpy pochodzą od ludzi".

tearofmankind

Czy jeśli podczas abdukcji będę się modlił to kosmici odlecą?

Moondog

Ponoć Kosmici pochodzą od dinozaurów, tylko wytworzyli rence.

tearofmankind

Raso ludzka powstań z kolan!

Moondog

*imie* Tantrum "Jestem pół-człowiekiem, pół wilkiem". MIla Kunis: "zawsze lubiłam pieski". Najlepszy dialog 2015, umyj dupe.

tearofmankind

Jak łatwo wzniecic pozar.Nawet nie trzeba miec zapalek.Ewa uwaza,ze to pseudointelektualizm i ma racje.Ale intelekualizm wlasciwy-Panie nie ma nic nudniejszego na tej ziemi.To co w nas zawstydzajace i idiotyczne jest natciekawsze.Wypluwamy wtdy kij.Ok.To forum filmowe.Jednak czy w filmie nie interesuje nas wlasnie zycie,owa intymnosc bohaterowi?Byc moze to niesmaczne w moim wydaniu.Kazdy ma prawo to skopac.I niech kopie do woli!