Mila Kunis

Milena Kunis

7,9
30 331 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Mila Kunis

Na czym polega jej fenonem?
Mała, grubawa z dużymi oczami i do tego słabiutka aktorka.

titka_dritka

To chyba dobrze, że ma duże oczy. Grubawa? Gdzie ty widzisz grubawą? Nie gra na najwyższym poziomie, ale bardzo słabą aktorką też nie jest.

titka_dritka

Duże oczy to u niej zaleta, imho.

Kaineko

IMHO too.

titka_dritka

Tez tego nie rozumiem, hamerykanom podobaja sie takie cielaki i obsadzaja niestety. Aktorka z niej bardzo przecietnie slaba ze wskazaniem na slaba.

titka_dritka

No właśnie, talentu ma tyle co nasza Alicja, ale chyba miała więcej szczęścia. Albo czego innego.

Krzypur

Ze wskazaniem na "czego innego" ;)

Krzypur

jaka Alicje masz na mysli?

mania19

Tę z Curusiów.

Krzypur

Ja bym ją prędzej porównała do tej z Rosatich. A tak w ogóle to tylko druga kobieta może założyć o normalnej, szczupłej dziewczynie temat, w którym wytyka jej wyimaginowaną tuszę. Wstyd mi za za Was drogie Panie. Pewnie przez niedojadanie i diety cud jesteście takie potem wredne. O Kunis można wiele powiedzieć, np. że ma wyrazistą, trochę może wulgarną urodę (nie jej wina), ale gruba nie jest. Ciekawe jakie cuda natury kryją się za Waszymi avatarami.

Krzypur

Niektórzy tutaj muszą mieć bardzo smutne życie, że tak ich zazdrość zżera.

Zapiekanka

Zazdrość? Piszesz o sobie? Ja oceniam umiejętności aktorskie i choćby zdobyła nie wiem ile nagród, dla mnie jest przeciętną aktorką. Zauważ, że nie wypowiadam się o urodzie, bo akurat uroda jest wtórna wobec talentu.

Zapiekanka

Zgadzam się :)

titka_dritka

Dokładnie pewnie lubi lody:)

lions

w środy zawsze lody

titka_dritka

Moim zdaniem Mila Kunis jest ładną, szczupłą dziewczyną i ma piękne oczy. Jak możesz mówić że jest grubawa - do " Czarnego łabędzia " schudła 10 kg, po za tym jest dobrą aktorką.

titka_dritka

A i jeszcze jedno gdyby naprawdę była "słabiutką aktorką" to nie miałaby 24 nominacji do nagród i oceny 7,7/10.

titka_dritka

Bo jest ładna, podobny fenomen jest z Emmą Watson:
http://www.filmweb.pl/forum/inne/Dziunia+na+weekend%3A+Emma+Watson,2668597

titka_dritka

A nad czym tu sie zastanawiac? Ma orginalna uroda (jak na aktorki z USA).. Slowianskie pochodzenie. Ladnie sie usmiecha. I tyle wystarczy, troche szczescia, no cos tam zagrac potrafi, ale mocno przecietnie.

RealKalps

Ona tak fenomenalnie i pieknie wyglada tylko na czerwonym dywanie i w filmach. Niestety bez makijazu straszy.

titka_dritka

Mała - to jest na plus, duże oczy - to jest na plus, grubawa???? - no tak ma piersi - to tez jest na plus. Co do gry aktorskiej - stara się :)

Chomik_88_

Że mała to plus? Myślę, że nie. Jeżeli mowa o wzroście oczywiście. Natomiast oczy to ona ma przepiękne. :)