Mila Kunis

Milena Kunis

7,9
30 331 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Mila Kunis

dla mnie ona jest brzydka. znam o wiele ładniejsze aktorki

Mychaaa

Pewnie sama jesteś brzydka i nie możesz przyjąć do wiadomości, że na Ziemi chodzą tak piękne kobiety jak Mila Kunis.

MedzikDeLow

Sorry, ale naprawdę ciężko dostrzec w niej coś ładnego i bardzo się zdziwiłam, kiedy dowiedziałam się, że jest Ukrainką - powinna być piękna!

AnnieAreYouOk

Piękno kobiety jest dla mężczyzn. To my jesteśmy wyznacznikiem urody kobiety, bo kobiety są dla nas - mężczyzn. Jeśli większość samców twierdzi, że Mila Kunis jest piękna to znaczy, że tak jest. A opinie kobiet, który są albo brzydkie, albo zazdrosne, albo zakompleksione nas nie interesują.

MedzikDeLow

Trudno się z panem nie zgodzić w tej pierwszej kwestii, ale proszę nie wypowiadać się w imieniu wszystkich mężczyzn, gdyż jest pan pierwszym, jakiego znam, któremu podobałaby się ta aktorka. Mnie po prostu ciężko na nią patrzeć u boku Justina Timberlake'a (aktor z niego żaden, co nie przeszkadza mu w świetnym wyglądzie). Niemniej, piękno to tak subiektywne określenie, że dłuższa dyskusja na ten temat raczej nie ma sensu :).

AnnieAreYouOk

Zna już pani drugiego. Medzik 100% racja. Koniec tematu zazdroszczne paszczurki do garów, bo widac, ze im się nudzi...

użytkownik usunięty
pitixpl

Ciebie tyczy się to samo co kolegi (patrz: mój niższy post).

MedzikDeLow

Cóż, nie zgodziłabym się. To co napisałeś/pan napisał zakrawa na szowinizm. Nienawidzę takiej gadki.
Jestem kobietą i uważam, że Mila jest bardzo ładna. Jedyne, co mi się w niej nie podoba, to głos. Szczególnie słychać to jej skrzeczenie w To tylko sex.

użytkownik usunięty
MedzikDeLow

Wyciągasz bardzo prymitywne wnioski. Wygłaszając krzywdzące innych opinie, weź pod uwagę oczywistą rzecz: Mila Kunis ma specyficzny typ urody i nie musi się wszystkim podobać: jej oczy można uznać za zbyt duże, nos też, rysy twarzy przeciętne, figura również.
Są różne gusta, ale posądzanie kogoś, komu nie podoba się tak specyficzny typ urody, jaki ma Mila Kunis o zazdrość, jest owocem egocentrycznego myślenia, czyli także niedojrzałej postawy.

W ogóle dziwię się jak kobieta może oceniać urodę kobiety. W męskim gronie nazwano by to gejostwem. Facet ocenia dziewczyne, dziewczyna faceta.

pitixpl

Niektórzy nie potrafią pojąć tego. A zdanie "komu nie podoba się tak specyficzny typ urody" wypowiedziane przez dziewczyne to już szczyt szczytów.

użytkownik usunięty
MedzikDeLow

Co jest szczytem? Stwierdzenie, że Mila Kunis ma specyficzny typ urody? To żaden szczyt szczytów, taka jest prawda. Szczytem szczytów jest Twój egocentryzm. Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
pitixpl

żeńska forma homoseksualizmu nazywa się inaczej.

"W ogóle dziwię się jak kobieta może oceniać urodę kobiety. W męskim gronie nazwano by to gejostwem. Facet ocenia dziewczyne, dziewczyna faceta. "

Może w Twoim świecie. W moim panuje równouprawnienie.

Ale ty jesteś głupiutka :* W ogóle nie zrozumialas co powiedzial Medzik. Jak kobieta może oceniac urode drugiej kobiety? To nie chodzi o równouprawnienie... Ile masz latek kochanie ;* ?

użytkownik usunięty
pitixpl

Nie jestem głupiutka, tylko Ty tak od razu zakładasz. Wiem, że nie o równouprawnienie mu chodziło. Dodaje to przy okazji homoseksualizmu (którego zresztą nie możesz wykluczyć, jeśli nie znasz rozmówcy).
Wyraził się jasno: "Piękno kobiety jest dla mężczyzn." Wiem, o co Wam chodzi.

Wg Was kobiety są z reguły zazdrosne o urodę innych kobiet, nie możecie rzucać takich hasełek, jeśli chodzi o tak specyficzny typ urody.

Oj pogrążasz się coraz bardziej.

użytkownik usunięty
MedzikDeLow

Dziwię się, że ogóle zaczęłam dyskusję z dziećmi.

Czy ja wiem czy sa zazdrosne... Nie jestem kobieta. Głownie chodzi mi o to, że kobieta nie powinna oceniać wyglądu drugiej kobiety.