Miley Cyrus

Destiny Hope Cyrus

7,4
5 913 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Miley Cyrus

Miley Cyrus, widzę wszędzie:
Obuwniczy:buty z Miley Cyrus,
Sklep z ubraniami:bluzki z MIley Cyrus,
Sklep z przedmiotami biurowymi: ołówki, zeszyty, gumki,linijki z Miley Cyrus,
Ulotki:MIley Cyrus
Jeszcze brakuje żebym jadła z talerza, na którym jest jej podobizna.
Czy to nie przesada? Rozumiem, że dzieci ją uwielbiają, ale to już szczyt.

użytkownik usunięty
Sophie1926

Hmmm....jajka usmażyć, kanapki zrobić, zupę chińską w 5 minut przyrządzić i.............to chyba wszystko xD

Masz zdolności - musisz dalej się uczyć xD

użytkownik usunięty
Sophie1926

Na razie mi to wystarcza ;)

A jak kiedyś zostaniesz sam to będziesz żył tylko na jajecznicy, tostach i ew. pizzy? xD

użytkownik usunięty
Sophie1926

Tak xD Dodatkowo będę "tankował" Guinnessa xD
Ale sam nie zostanę, o mnie się nie martw ;)

A się martwię xD
Jestem w końcu, kuźwa, Twoim menadżerem <szpan> xD

Sophie1926

Hehehe też umiem zupki chińskie robić <lol2> :P Tosty też xd

beeti95

Wiesz, jak na faceta to dobrze. Nie zniechęcaj chłopaka xD

Sophie1926

No :P Przepraszam za to :P
Ja sama nie umiem gotować a mam 15 lat :P Już najwyższy czas żebym czegoś się nauczyła :P

beeti95

A ja umiem? xD

użytkownik usunięty
beeti95

A ja mam kilka lat więcej i co? Mogę żyć o kanapkach i jajecznicy xD

Na dłuższą metę byś nie wytrzymał xD

Hehe.. mi też to wystarczy :P A jakby co to wybiore się na miasto żeby coś zjeść xD

użytkownik usunięty
beeti95

I bardzo fajnie :)

Mam parę kebabów w pobliżu...
I zawsze mogę wpaść do domu xD

Sophie1926

Hehehe też umiem zupki chińskie robić <lol2> :P Tosty też xd

beeti95

Ja się pochwalę i powiem że umiem zrobić obiad :D :P

Mokoto_san

To wpadnę xD

Sophie1926

Haha ... Nie wpadaj , bo będziesz bawić :p

Mokoto_san

Hehe to masz talent :P Ostatnio jak gofry robiłam z moim kuzynem to nam całe surowe w środku wyszły.. Masakra :P

beeti95

Moja jajecznica była zjadliwa.
W mikrofali umiem wszystko zrobić xD

Sophie1926

Ha,ha :D Wy się jednak za książkę kucharską nie bierzcie :)

użytkownik usunięty
Shan15

żadna z niej gwiazda..

użytkownik usunięty
Shan15

Heh kiedyś jak ją lubiłam(nie wiem co ja w niej widziałam)szukałam zeszyty bluzkę jakąś cokolwiek ale nic ,a teraz jak już ją nienawidzę to wszędzie jakieś ubrania teczki zeszyty ołówki długopisy piórniki buty zabawki nawet w sklepie obok mnie z materiałami jest na wystawie z nią zasłonka.Jak to widzę to mi się słabo robi.W tym roku na początek roku szkolnego poszłam do papierniczego obok mnie(kupić zeszyt do religii)i...za mną dziewczyna w bluzie z napisem hannah montana przede mną dziewczynka ma z nią kalosze i inna dziewczynka bierze teczkę z jej podobizną.Okej mają prawo ją lubić ,ale ja mam tego dość patrzenia na jej twarz gdzie nie spojrzę.

haha, szału można dostać ;D

Shan15

No niestety mnie też to wkurza ale HM na szczęście się skończyła więc zobaczymy jak Cyrus wypadnie po kilku latach ja myślę że trzeba dać jej szanse a nie do końca życia traktować ją tylko jako Hannah Montana.
Od razu przyznam się że nie jestem jej ani anty fanem ani fanem tylko próbuję dać ludziom coś do zrozumienia. Jestem do niej nastawiony obojętnie tzn. piosenki tylko w jej wykonaniu są nawet dobre (nie te z playbeku z HM) a jej osoba w telewizji prezentuje się nie najgorzej a nawet dobrze więc mniemy nadzieję że wyjdzie na ludzi.

parradox12

No ja nie mówię, że jest taka czy sraka, ale, że rzygam na te przedmioty, ale oglądając film z jej udziałem "Ostatnia piosenka" jestem zaskoczona ;P

Shan15

W porządku ale jednak Oceniłaś Cyrus na 1/10 ;/ czy z uwagi na przedmioty związane tylko z Hannah Montana?

parradox12

Nie z uwagi na przedmioty, a za to, że za nią nie przepadam. Może to zbyt egoistyczne, lecz mam swoje zdanie.

Shan15

Zgadzam się! Ona jest wszędzie ale to dobrze bo przez to większość osób jej nienawidzi tak jak ja!

mallss11

Ale widzisz narzekasz tylko na przedmioty związane z HM bo widzisz ją wszędzie.
Ok! Mnie to też irytuje to prawda ale to nie znaczy, że Cyrus będzie taka przez cały czas, Ona już dorosła i nie ma głupiej HM od ponad roku (to że puszczają zaległe odcinki w TV to nic nie znaczy, gdyż ona tak naprawdę nie pracuje dla DC a firma chce ją podtrzymać jak najdłużej aby nie było nagłego spadku oglądalności)
Dla twojej świadomości ma więcej fanów niż anty fanów (nie tylko piszczące 12 latki ale także starsze pokolenie), a np. taki JB ma dokładnie odwrotną sytuacje więc z czegoś to wynika.

Shan15

Niedługo (o ile nie już) będzie papier toaletowy z tą ''słiiit super-star Hanną-Montaną''...

Biala_Dama

I co pewnie będziesz się podniecać tym, że możesz wytrzeć sobie dupsko HM?!
Żal mi Ciebie ale nie z uwagi na to, że nie lubisz HM, gdyż masz do tego prawo i sam za nią nie przepadam tylko, że obrażasz Miley Cyrus a Hanna Montana to postać czysto FIKCYJNA.

parradox12

"żal mi ciebie" trzy słowa, a tak wiele mówią :P, Biala_Dama chętnie bym się nią podtarła xD Kupa jej :)

Shan15

"trzy słowa, a tak wiele mówią", co chciałaś przez to powiedzieć?
"Biala_Dama chętnie bym się nią podtarła xD Kupa jej :)", przynajmniej masz szacunek do Miley Cyrus, a HM to możesz sobie podcierać tyłek ile wlezie bo mnie to wisi i powiewa.
Rozumiem, że HM jest "do dupy" xD ale przynajmniej nie obrażajcie prawdziwej osoby, między fikcyjną a prawdziwą jest spora różnica.

parradox12

Hmm.. haha, dobre" do dupy" . Ale właśnie o to chodzi, że fikcyjna najbardziej przeszkadza, to tak jak nie przepadać za rolą aktora w jakimś filmie i przez to np. dostał złotą maline, ale każdy wie za co :P Bo HM , staję się jakby taką bajką z dzieciństwa, kiedyś to były prawdziwe bajki "Myszka Miki", "Tom i Jerry", " Gęsia skórka"(Może trochę przesadziłam). A nie, że ktoś będzie pamiętał słodziusią Hanie. Tu również chodzi o nasze dzieci. Jeżeli Cię urażam w jakikolwiek sposób, wybacz :)

użytkownik usunięty
Shan15

Uuuu pamiętam ,że jak byłam mała to jak nic bałam się tego serialu ,,gęsia skórka".

morgi99 haha ja kochałem ten serial (bajkę), to był mój ulubiony :)

użytkownik usunięty
parradox12

Ulubiony??Dla mnie to był horror;D

Shan15

Nie uraziłaś mnie w żaden sposób, tylko po prostu chcę aby ludzie myślący, że HM to zło wcielone niczym majtki mandaryny :D:D (za dużo Gothic: Prawdziwa Historia xD), nie oceniali tej drugiej połowy Hanny tak surowo. Oczywiście jeżeli ją ktoś zna tak dobrze, że nie lubi jej prawdziwego wcielenia
(Miley Cyrus), to także nie mam do niego żalu, ponieważ ma prawo jej nie lubić i wyrażać swoje zdanie, ale z rozwagą i umiarem.

Shan15

Jeszcze odniosę się do twojej wypowiedzi bo jak napisałaś "kiedyś to były prawdziwe bajki "Myszka Miki", "Tom i Jerry", " Gęsia skórka" ", ja także pamiętam te czasy ale widzisz mówisz tak bo były tylko takiego rodzaju bajki i nagle pojawiła się HM więc jest już wszystko fuuuuuj! ;p
Przyzwyczajona jesteś do takich bajek i nagła zmiana, to wiele mówi samo za siebie.
Czas leci dalej a Disney nie ma raczej zamiaru wracać do staroci, które rządziły kiedyś, to młode pokolenie jest już od początku uczone i wzoruje się na takich bajkach, gdyż tylko takie zaczynają lecieć w telewizji.
Ile razy jak widzę, że rodzice oglądają jakiś strasznie stary film np. 40 latek, Czterej pancerni i pies (to akurat też lubię xD), to sobie myślę sobie, boże jakie kiedyś były czasy i co się wtedy lubiło.
Teraz oni tak samo myślą jak widzą, że moja 8 letnia siostrzenica ogląda ogłupiające baki, więc nie ma czemu się dziwić.

parradox12

No tak, ale zauważ, że Myszka Miki była już wcześniej, niż ja się urodziłam, a nawet moi rodzice. Wkurza mnie też, jak np. ostatnio jakieś dziecko do mnie napisało z tekstem że ma na imię Miley i grała Hanne Montane. A tam za dużo xd..

parradox12

Tylko że kiedyś te bajki jeszcze czegoś uczyły . A ta Hana to czego ma uczyć ? Jak pyskować do rodziców czy może, jak rozbieraną sesje zdjęciową robić ?

użytkownik usunięty
Mokoto_san

Japonka - co to zdjęcie przedstawia? ;p (Znaczy gdzie?)

To mój widok z balkonu :P
A poza tym , ja tylko kuzyna w Japonii mam ! :D

użytkownik usunięty
Mokoto_san

Widok z balkonu... Co Ty nie powiesz... ;P
Japonka :)

Ja jeszcze dużo mogę powiedzieć , więc uważaj :P
Twoją teczkę mam :P
Japonka ? pfff ! :P

użytkownik usunięty
Mokoto_san

Japonka ! :)

A ja Irol :)

I co ja mam z Tobą zrobić , he ? Na patelni usmażyć ?

użytkownik usunięty
Mokoto_san

Jak chcesz to śmiało :)