Miley Cyrus, widzę wszędzie:
Obuwniczy:buty z Miley Cyrus,
Sklep z ubraniami:bluzki z MIley Cyrus,
Sklep z przedmiotami biurowymi: ołówki, zeszyty, gumki,linijki z Miley Cyrus,
Ulotki:MIley Cyrus
Jeszcze brakuje żebym jadła z talerza, na którym jest jej podobizna.
Czy to nie przesada? Rozumiem, że dzieci ją uwielbiają, ale to już szczyt.
Tak się nie da...
Chociaż ... Lewą stronę ciała , zrobię w pomidorowym ., a prawą czosnkowym . Tylko co ja z parówką zrobię ?
http://www.kreskowka.pl/images2/clans/thumb_809ec39c11c5a82dda554fe548485e41.png
Nie. Nie chcę go kalać obecnością na forum takiego beztalencia :P
Piszę na moim blogu nowym, specjalnie na tą okazję utworzonym xD
Bo tam jedna piosenka Flogging Molly była (tzn. wydaję mi się , że tak było ) i to mi już tydzień spokoju nie daję , a w soundtrackach tych krótkich nie uwzględniają :D
"The Worst Day Since Yesterday".
I wejdź sobie też na "Seven deadly sins" na jutuba. Jestem Irishman801 xD
Też tak myślałam , że to ta piosenka :D
Haha :D "Fu.king Ba.stards " ?
Jak Ty możesz tak brzydko mówić ? :P
Ludzi to jara xD Takie teksty wokalista puszcza na koncertach ! Kompletnie nie znasz tego zespołu ;D
Wiesz. ja się 10 razy modlę na dzień ....
I mnie to też jara :P
A czy znam , czy nie ... To już zostawię dla siebie:P
"Flogging Molly to jeden z tych zespołów, które serca słuchaczy zdobywają sobie szturmem, zarówno swoją muzyką, jak i dzięki scenicznej osobowości. Muzycy wyszli bez większego opóźnienia i z miejsca wytworzyli w klubie wyjątkowo ciepłą, wręcz rodzinną atmosferę - nawet dosłownie, do czego wrócimy później. Ubrany w białą koszulę i czerwony krawat (który w miarę upływu czasu coraz bardziej rozluźniał) wokalista Dave King zaczął od zapewnienia słuchaczy, że ma nadzieję zagrać w Polsce jeszcze nie raz. Sądząc po żywiołowym przyjęciu, jakie otrzymał wraz z całym zespołem, będzie o danym Polakom słowie pamiętał. Jednocześnie przyjął wszystkich niejako do grona swoich przyjaciół, określając ich jakże życzliwie "fuc*ing bastards". Biorąc pod uwagę fakt, że w gronie tym znajdują się między innymi nieobecni już wśród nas niestety, a przywołani przez Dave'a z wielkim szacunkiem pod koniec występu, Johny Fuc*ing Cage, Joe Fuc*ing Strummer (The Clash) czy Ronnie Fuc*ing Drew (Dubliners), nie było chyba nikogo, kto poczułby się tymi słowami urażony."
:)
Nie cwaniakuj :p
Planuję na stałe do Eire jechać więc jeszcze się odkuję hahaha :)
A póki co idę sobie, na razie ;)
Nie będziemy tak spamować.
Gdybyś nie mogła beze mnie żyć to proszę xD - irishman99@wp.pl