Monica Bellucci

Monica Anna Maria Bellucci

7,9
25 269 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Monica Bellucci

Która lepsza Monica czy Salma dla mie Monica i Salama są równe wa wy jak myszlicie??

Arti_Volo

Gdzie Krym a gdzie Rzym....
Równe? Salma ma metr pięćdziesiąt w kapeluszu i na obcasach.
Monica to przy niej BOGINII

Les_Paul

Też uważam, że Monica jest piękniejsza, ale nie ma to nic wspólnego ze wzrostem. Co to w końcu za różnica? Jeśli kobieta jest zbudowana proporcjonalnie, to nie ma żadnego znaczenia ile ma wzrostu. A Salma jest akurat bardzo zgrabna. :) Nawet nie wiem czy nie zgrabniejsza niż Monica. Piękniejsza IMO - nie. Ale figurę Salma ma niezłą. :)

Arti_Volo

Salma dużo lepsza. Kobieta z charakterem - przynajmniej takie sprawia wrażenie. Monica jest jakaś taka bez wyrazu chociaż ładna.

Lola

Monica bije tą beznadziejną Salme Hayek na łeb i na szyję...Monica to prostu Diablica:D w skorze aniola a Salma to przedszkolak na wagarach pod Pacanowem...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
tyler_4

---------Monica------

zdecydowanie Monica:)
Fajnie wygladała w Misji Kleopatra :)

NaShI

Jak dla mnie urodą Monice dorównuje jedynie równie piękna Eva Longoria z gotowych na wszystko

tyler_4

Do Tylera@ NIE TY JEDEN CHŁOPIE ale zamiast Salmy wybrałbym Evę Longorie

MilesQuaritch

Moim skromnym zdaniem Monica jest poprostu brzydka (nie, nie jestem zazdrosna) a Salma piekna

flexia

aha i zapomnialam dodac - co to za kobieta 178 wzrostu chyba mutant genetyczny... Juz nie wspomne o Charlize Theron ale ona jest w przeciwienstwie do Belluci ladna

MilesQuaritch

Bellucci jest przepiekna, ale Salma ma w sobie cos i uroda tez fajna. Ale Longoria to bez komentarza, przeciez to taki smieszny kurdupel z nieciekawa twarza.

Arti_Volo

uwazam ze monica bije salme na glowe. nie tylko pod wzgledem urody ale i talentu. moze nie wszystkie jej role byly ambitne ale filmy z jej udzialem lubie duzo bardziej niz filmy z hayek

użytkownik usunięty
Arti_Volo

Nie ma porównania! Salma Hayek nie umywa sie do Bellucci.Nie ma klasy Monici i nie będzie miała.Nie dawaj takich debilnych porównań.Hayek to dziewucha z wiejskiej dyskoteki przy najpiękniejszej na świecie Monice.

Monica GÓRUJE (chyba nie musze pisać dlaczego ;)
Pozdro !

Elizabeth_6

Też mi pytanie... ja kocham wszystko co włoskie, tym bardziej Włoszki :-)
Monica - Bogini :-)

swierszcz

Monica czy Salma - kurcze, dobre pytanie. Dla mnie remis. Obie są super piękne!

kakihara_2

tak, masz rację...trudno wybrać, bo jak jedna tak druga jest cudna

Arti_Volo

Bellucci - boskaa jest :D

do flexi:
jezeli kobieta jest wysoka to od razu musi byc mutantem? :/

marta_13

ona nie jest wysoka - ona jest ogromna. Wysoka jest Angelina Jolie i inne, ale Bellucci jest az za duza. A jak jeszcze zalozy szpilki... brrrrrrrr

flexia

Jeżeli 178 cm czyni kobiete ogromną, to co powiesz o modelkach. Fakt, jest wysoka ale bez przesady, to jej nie dyskretuje, wręcz przeciwnie stwarza wrażenie rzymskiej bogini. Albo greckiej ch... wie. Lubie Salme, ale z tymi krótkimi grubymi nóżkami wyglada pociesznie conajwyżej, jedynie na (.Y.) idzie zawiesić oko.

Yasiu

No wiesz, dla mnie modelki ktore maja po 185 i waza 40 kilo nie sa normalnymi kobietami, tylko jakimis cieniami. I jak to ktos zgrabnie ujal "mezczyzna powinien miec taka kobiete, przy ktorej moze isc nizsza strona chodnika".

flexia

to teraz monica kontra stone, monica kontra berry, kontra diaz i tak do usranej śmierci... a potem zaczniemy jakies remixy... monica kontra beger, kontra villas... ludzie, nie macie żadnych innych konstruktywnych zagadnień ??? :P

flexia

"mezczyzna powinien miec taka kobiete, przy ktorej moze isc nizsza strona chodnika" - z tym sie zgodzę ,ale przeciez istnieje wielu faciów co mają 2m, no nie? Mi najbardziej podobają sie dziewczyny mniej wiecej 155-175, przynajmniej w realu, bo na necie czy w filmach to raczej trudno określić ile ktoś ma wzrorstu.
A co do modelek to... Adriana Lima, Petra Nemcova, Carolina Ardohain. I wszystko:}

Arti_Volo

Dla mnie odpowiedź jest prosta- Monica Bellucci, dla mnie jest ideałem kobiecej urody.

ps. Do Flexii- Nie wystarczyło napisać, że Monica jest dla Ciebie po prostu za duża, lub, że podobają Ci się drobniejsze i niższe kobiety (rozumiem, żę nie każdemu musi podobać się to samo), ale ty od razu musiałaś napisać "mutant genetyczny", uważam, że można znaleźć przyzwoitsze określenia. Mogłabyś już przestać wypisywać jaka to Monica jest okropna itp. Ja na przykład nie widzę nic pięknego w C.Z. Jones, Charlize Theron czy tym bardziej w Nicole Kidman, ale nie mam zamiaru wypisywać bez przerwy jakie to one są okropne itp itd. Każdy już bardzo dobrze wie, że nie podoba Ci się Bellucci i nie musisz tego przypominać na każdym kroku, bo najpierw to było dla mnie śmieszne, ale teraz to się już robi żenujące.

Megi_12

ja zakonczylam dyskusje juz wieki temu, dopiero niedawno ktos inny ja reaktywowal. Ja juz dalam spokoj, Bellucci mi sie nie podoba i trudno, wam sie podoba i trudno. Nie chce was naklaniac do zmiany decyzji, i nie chce zebyscie wy mnie do niej naklaniali. Amen

PS. A tak na marginesie to chyba rodzinne... Bo nikomu w mojej rodzinie nie podoba sie Monica ;-)

flexia

Flexia: a czy w Twojej rodzinie nie ma facetów? Bo nie sądzę, żeby któremukolwiek mężczyźnie w Twojej rodzinie nie podobała się Bellucci... BOGINI :-)

Arti_Volo

I znów Flexia. Myli się bo Monica jest o wiele lepsza od Salmy. Stawiam na Monice

użytkownik usunięty
Arti_Volo

SZCZERZE MÓWIĄC, NIE WIEM, KTÓRA JEST GORSZA. CHYBA JEDNAK SELMA HAYEK WYPADA GORZEJ.

o bosh Nutti, ty inteligencie... Pisze gdzie mi pasuje, i to ze sie udzielam to nie twoja sprawa ok? I wcale nie nie myle, bo DLA MNIE Monica nawet nie stoi przy Salmie, ani pod wzgledem wygladu, ani zdolnosci aktorskich. Wiec odwal sie ode mnie raz na zawsze. Na poczatku bylo to smieszne, a teraz zaczyna sie pomalu robic zalosne.

Arti_Volo

Stawiam na Salme pod wzgledem umiejetnosci aktorkch i urody.

Szajba

ja też staiwm na salmę. oby dwie są równie ładne ale salma jest moim zdaniem lepszą aktorką (patrz: frida)

Arti_Volo

Jak można stawiać na Salme? Ona jest brzydka i słaba w aktorstwie. Monica jest populkarniejsza i lepsza.

i_v_

Absolutnie najpiękniejsza na świecie jest Monica Bellucci.

Arti_Volo

Doprawdy. Po przeczytaniu tego tematu musiałam wypić coś mocniejszego, bo oczom wprost nie wierzę. Może Salma jest ładna, ale Monica przy niej jest nieziemska. Pod względem ciała nie będę się wypowiadać, bo już znacie moje zdanie. Przeciętna kobietka kontra ideał.
Pozdrawiam :)

Arti_Volo

Dla mnie nie ma porównania.Monica jest lepsza o 1000000 razy od Salmy.Salma ma kwadratową twarz i jest malutka,a Bellucci to BOGINI pod każdym względem: oczy,usta,nogi,wogóle cała:)

baska_89

Salma Hayek jest piękniejsza a co ważniejsze ma inteligentne spojrzenie..i jest bardzo interesująca. ;).
Uwazam,ze nie bez powodu dostaje same role kobiet o silnych charaketerach i wielkiej sile przebicia mowię o roli Fridy czy też bohaterki ''Czasu Motyli''.
I rownież uważam,że kobiety drobniejsze są piękniejsze ; ).
178 cm to ciut za dużo dla kobiety ale tak czy inaczej uważam ,że Belucci jest przepiękna,nic tego nie zmieni. :)

baska_89

Monica Bellucci

Arti_Volo

Dla mnie Monica, ale Salma również ma klasę i nietuzinkową urodę.

Arti_Volo

Zgadzam się z Flexią.Osobiście wolę Salmę-świetnie zagrała z Penelope w Sexipistols.Choć te dwie to nie moje ulubione aktorki to uważam, że Bellucci chowa się przy nich.

Arti_Volo

Wedlug mnie Monica Belluci:D choc Salma Hayek tez pieknaa:)