Nico Evers-Swindell

Nico Thomas Evers-Swindell

6,6
419 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Nico Evers-Swindell
AngiBells

Też mnie to zastanawia, FilmWeb ma małe zaległości :)

andi87

Nawet niemałe. Z tego co widzę weryfikacja stanęła na lutym. Przypuszczam, że ktoś to już dodał, a kontrybucja stoi...

jenny777

Kiedyś dodadzą ;)

mateusz1497

napewno nikt (z adminow) nie zatwierdzil ja np dodalam jedna informacje pare miesiecy temu i do tej pory nie ma ani potwierdzenia ani odrzucenia jej ;/

ps. przy Nico ks William to brzydal ... a przy Camilli Kate to brzydkie kaczatko ;p

meredith21

Bo FW nie ma czasu na takie bzdury oni wolą występować w TVP INFO :) Szkoda gadać widać, że admini olewają użytkowników i tak naprawdę mają nas w (_O_).

bandofbrothers

Niedługo pewnie dodadzą. Spodziewałem się średniego filmu ale to była jakas parodia ;)) Moja ocena 3 lub na siłę 4/10 za ładny uśmiech Camilli Luddington ;-P

użytkownik usunięty
meredith21

kogo ta Camilla tam grała?

Kate Middleton :)

AngiBells

Możecie mi powiedzieć czy film jest wiernym odzwierciedleniem faktycznej historii ich romansu?

Sighma

Wg mnie to były tylko przypuszczenia jak to wszystko mogło wyglądać. Te rozmowy, imprezy. Może nie wszystko było tak jak było naprawdę, ale scenarzyści starali się ściśle trzymać prawdziwej historii :)

Sighma

Film jest raczej przekoloryzowanym odzwierciedleniem prawdziwego życia.

awrel

Widziałam tylko fragmenty. Np. scena gdy Kate płynie do Williama (gdy on chce do niej wrócić) - takie rzeczy są prawdą?

Sighma

dodalam ten film ok tydzien temu (dokladnie 6 dni)ale wciąż nie ma zatwierdzenia.-_-

Sighma

akurat też widziałam ten fragment;p - on do niej nie popłynął!

awrel

no w filmie ona popłynęła do niego, a jak było w rzeczywistości? Czy taka sytuacja w ogóle miała miejsce?

Sighma

Jasne że nie - niby skad by o tym wiedzieli? Wszystko jest raczej bzdurym wymysłem, a jedyne co prawdziwe w tej historii to to, ze sie poznali.

bubble_factory

No jak to? W tej scenie nie byli przecież sam na sam (o taką scenę bym nie pytała, bo wiedziałabym, że to byłyby tylko domysły), ale wokół było dużo ludzi.

Sighma

no helloxD minelo juz.................2 tygodnie i 2 dni od dodania tego filmu przeze mnie.cos widac ze modom sie nie spieszy

Bregota_2

mają za mało moderatorów, mogliby zorganizować nabór, jeśli sobie nie radzą.

minto

szkoda, i tak kiedys bedzie

Bregota_2

nie no to juz chamstwo! juz minąl meisiąc .

Bregota_2

poczekamy jeszcze jeden to może dodadzą.

Bregota_2

http://www.filmweb.pl/contrib/status
Bregota, jeżeli dodałaś pod koniec kwietnia, to już niedługo :)

jenny777

Bo kolejny miesiąc...

Sighma

@Sighma Oglądałam kilka filmów dokumentalnych o królewskiej parze i wiele rzeczy faktycznie się zgadza: ten pokaz mody, na którym wystąpiła Kate; fakt, że wspólnie z przyjaciółmi wynajmowali mieszkanie; wyjazd na narty... Ale trochę źle rozmieścili to w czasie, lata się nie zgadzają. Trudno się jednak dziwić, kto by tam to dokładnie sprawdzał... ;)
Nie wiem, czy ich rozstanie było tak dramatyczne. Pamiętam, że w pierwszym wywiadzie Kate powiedziała, że nie była z tego powodu zadowolona, ale to była dla niej okazja by zająć się trochę sobą... Oprócz tego wspominała, że William gotował dla niej, gdy studiowali... Widać, że scenarzyści dokładnie obejrzeli ten wywiad.
Chociaż ludzie ciągle narzekają, że film nie odzwierciedla prawdziwej historii, ja myślę, że nie mają racji. Zawarli w nim większość prawdziwych wydarzeń.