218 miejsce w rankingu aktorow ? podczas gdy w pierwszej 20 jest jakis gajos ? to nieporozumienie i dowod na to ze filmweb jest buraczanym forum - wlasciwie nie jest buraczane no ale niektorzy forumowicze na pewno. nie mowcie mi ze taki gust jest w polsce ze cage ktory jest swiatowej klasy aktorem jest u nas na 218 miejscu - parodia
Zgadzam się z tobą że Nicolas powinien być w pierwszej 100
Ale naprawdę jeżeli myślisz że Cage jest lepszy od Gajosa, to nie oglądałeś z Gajosem żadnego filmu !
Gajos to mistrz ! Jeden z najlepszych Polskich aktorów !
Obejrzyj sobie z nim teatr telewizji, albo po prostu zainteresuj się nim, to zobaczysz jakim jest mistrzem !
P.S.
W wiadomości mówiąc JAKIŚ TAM Gajos, wg. mnie pokazujesz że nie znając takiego aktora - raczej nie oglądasz za ambitnych filmów.
Pozdrawiam
zgadzam sie z krzycho123, poza tym myślę, że mamy tu przypadek kolejnej prowokacji. Cage marnym aktorem jest, nadaje się co najwyżej do teatru w małym mieście, a i tam żeby grać to nie trzeba mieć na nazwisko Coppola.
A pan Gajos na prezydenta!:)
Cage to świetny aktor! Specjalnie zmienił nazwisko, żeby nie jechał na karierze rodziny. A jako aktor jest genialny
Mistrzu zastanów się... też jestem fanem Nicolasa ale ... Oczerniać Gajosa ?! Idź lepiej banany prostować...
Powinien mieć on wyższe miejsce, przecież Oskara i Złotego Globa nie dostaje się za ładną buźkę. No i ta rola w Panu życia i śmierci.
Tylko nie obrażaj mi Gajosa, bo to wielki aktor jest :)
osobiści nie jestem fanem Gajosa ale filmy z nim są dobre przynajmniej te co kiedyś kręcono bo wspólczesnemu kinu polskiemu brakuje takich aktorów, co do Cage to aktor zajebiśćie (oczywiśćie wdłg mnie) występuje w każdym filmie dla mnie powinien być w pierwszej 20 ale czółowka już i tak jest mocna.heh w końcu każdy ma swoje zdanie.pozdr..
Taka pozycja ma pewnie związek z tym, że gra obecnie w niezbyt dobrych filmach, a co do Gajosa to strasznie się mylisz. Moim zdaniem powinien znajdować się gdzieś koło 50.
Jakiś Gajos??? Gajos to jeden z najlepszych polskich aktorów!!! Ale co do Nicolasa, to zgadzam się w zupełności, powinien był na pewno w pierwszej 100, jest jednym z moich ulubionych aktorów. Ten ranking schodzi całkiem na psy, nie sugerujcie się nim. Nicolas było jest i będzie jednym z najlepszych; )
za Gajosa nie daruję, ale Cage to faktycznie trochę nisko jest
ps. lubię ten jego zbolały wyraz twarzy :)
Dokładnie! Zawsze ma taki sam, jakby mu się za przeproszeniem s**c chciało. Ale ja go bardzo lubię i naturalnie ma świetne oczy(chyba zielone)
Cage jest słaby. Drewniany niczym Rasiak. No i przede wszystkim ten zbolały, zawsze identyczny wyraz twarzy w każdym filmie jest nie do zniesienia. To może pasować do jednej roli, ale w innej wygląda sztucznie.