Nicolas Cage

Nicholas Kim Coppola

7,7
76 321 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Nicolas Cage

218 miejsce w rankingu aktorow ? podczas gdy w pierwszej 20 jest jakis gajos ? to nieporozumienie i dowod na to ze filmweb jest buraczanym forum - wlasciwie nie jest buraczane no ale niektorzy forumowicze na pewno. nie mowcie mi ze taki gust jest w polsce ze cage ktory jest swiatowej klasy aktorem jest u nas na 218 miejscu - parodia

zoltekiwi

Zgadzam się z tobą że Nicolas powinien być w pierwszej 100
Ale naprawdę jeżeli myślisz że Cage jest lepszy od Gajosa, to nie oglądałeś z Gajosem żadnego filmu !
Gajos to mistrz ! Jeden z najlepszych Polskich aktorów !
Obejrzyj sobie z nim teatr telewizji, albo po prostu zainteresuj się nim, to zobaczysz jakim jest mistrzem !
P.S.
W wiadomości mówiąc JAKIŚ TAM Gajos, wg. mnie pokazujesz że nie znając takiego aktora - raczej nie oglądasz za ambitnych filmów.
Pozdrawiam

zoltekiwi

zgadzam sie z krzycho123, poza tym myślę, że mamy tu przypadek kolejnej prowokacji. Cage marnym aktorem jest, nadaje się co najwyżej do teatru w małym mieście, a i tam żeby grać to nie trzeba mieć na nazwisko Coppola.
A pan Gajos na prezydenta!:)

westbam

Cage to świetny aktor! Specjalnie zmienił nazwisko, żeby nie jechał na karierze rodziny. A jako aktor jest genialny

zoltekiwi

Mistrzu zastanów się... też jestem fanem Nicolasa ale ... Oczerniać Gajosa ?! Idź lepiej banany prostować...

użytkownik usunięty
zoltekiwi

Powinien mieć on wyższe miejsce, przecież Oskara i Złotego Globa nie dostaje się za ładną buźkę. No i ta rola w Panu życia i śmierci.
Tylko nie obrażaj mi Gajosa, bo to wielki aktor jest :)

osobiści nie jestem fanem Gajosa ale filmy z nim są dobre przynajmniej te co kiedyś kręcono bo wspólczesnemu kinu polskiemu brakuje takich aktorów, co do Cage to aktor zajebiśćie (oczywiśćie wdłg mnie) występuje w każdym filmie dla mnie powinien być w pierwszej 20 ale czółowka już i tak jest mocna.heh w końcu każdy ma swoje zdanie.pozdr..

użytkownik usunięty
danielpiw23

Każdy film z Cagem oglądam z wielką przyjemnością

użytkownik usunięty
zoltekiwi

Taka pozycja ma pewnie związek z tym, że gra obecnie w niezbyt dobrych filmach, a co do Gajosa to strasznie się mylisz. Moim zdaniem powinien znajdować się gdzieś koło 50.

zoltekiwi

Jakiś Gajos??? Gajos to jeden z najlepszych polskich aktorów!!! Ale co do Nicolasa, to zgadzam się w zupełności, powinien był na pewno w pierwszej 100, jest jednym z moich ulubionych aktorów. Ten ranking schodzi całkiem na psy, nie sugerujcie się nim. Nicolas było jest i będzie jednym z najlepszych; )

Ann777

za Gajosa nie daruję, ale Cage to faktycznie trochę nisko jest
ps. lubię ten jego zbolały wyraz twarzy :)

pinka1801

Dokładnie! Zawsze ma taki sam, jakby mu się za przeproszeniem s**c chciało. Ale ja go bardzo lubię i naturalnie ma świetne oczy(chyba zielone)

Ann777

Cage jest świetny, kocham go za jego aktorstwo! rewelacyjny jest!

zoltekiwi

Cage jest słaby. Drewniany niczym Rasiak. No i przede wszystkim ten zbolały, zawsze identyczny wyraz twarzy w każdym filmie jest nie do zniesienia. To może pasować do jednej roli, ale w innej wygląda sztucznie.

horatius65bc

tez tak sadze.. cage sie dawno skonczyl w kolko gra to samo..