Nicolas Cage

Nicholas Kim Coppola

7,7
76 321 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Nicolas Cage

Jak dla mnie jest to jeden z lepszych obecnie aktorów średniego pokolenia ;-) nie rozumiem
dlaczego wszyscy go tak nie lubią. Sadze, że nie wszystkie filmy z nim widzieli. Owszem to
jest dość nierówny aktor ponieważ miewa świetne role ale i te naprawdę przeciętne a nawet
kiepskie. Ale podziwiam go za to, że nie podpiera się nazwiskiem Coppola i że zdobył sławę
swoją pracą.

kathrina_filmweb

Tak też bardzo lubię Nicka w końcu jest moim ulubionym aktorem i jest najlepszy. A to co napisałaś popieram.

kathrina_filmweb

Tez nie rozumiem czemu tyle osób go nie lubi. Ja jestem zakochana w wielu filmach z jego udziałem. Jest moim ulubionym aktorem.

kathrina_filmweb

Bardzo się cieszę, że nie jestem sama w tych przekonaniach.

kathrina_filmweb

Oczywiście że nie sama ;)
To mój ulubiony aktor ;)

immortal13

i ja się dołączam :)
mi nawet te gnioty, w których gra, się podobają. Tylko jeden film z nim oceniłem na 6/10, reszta 7/10 i 8/10 ;) Jeden nawet 9/10 :D

Z udziałem tej osoby:
obejrzałeś: 15 tytułów
średnia ocena: 7,7
chcesz obejrzeć: 3 tytuły
masz ulubionych: 5 tytułów

kathrina_filmweb

Masz rację, to że jest w średnim wieku wcale nie przeszkadza. Oglądałem kilka filmów z jego udziałem(ostatnie zleceni, bez twarzy,skarb narodów 1 i 2)to świetne produkcje.

plamcik

mnie się nawet wydaje, że im on starszy tym lepszy

kathrina_filmweb

U mnie jest w pierwszej trójce ulubionych aktorów, najbardziej go lubie za takie filmy jak ''Zostawić Las Vegas'',czy ''Dzikość Serca'', czy też ''Zły Porucznik'' i ''Pocałunek Wampira'' jak widać ciężko wymienić jeden bo też ''Family Man'' i ''Ciemna Strona Miasta'' były świetne :)

mj_rock

Przecież z niego taki zły porucznik jak ze mnie baletnica, to była profanacja świetnego filmu z 1992 roku, twórców tego filmu powinno się wysłać do kamieniołomu.

Zuy_pan_muzgodestroktor

''Złego porucznika'' z 1992 roku oglądałem raz i to już dawno nie porównuje ich nawet bo nie pamiętam już za bardzo tego filmu,oceniam po prostu gre Cage w nowszym ''Złym poruczniku'' a nie na tle poprzednika .....

mj_rock

On by nie zagrał nikogo "złego" a co dopiero porucznika.

Zuy_pan_muzgodestroktor

nie raz juz grał i to bardzo dobrze zresztą ma już na koncie wiele nagrodzonych ról i nie musi już nic udowadniać jeśli nie chce.....

kathrina_filmweb

W niektórych filmach wypada rewelacyjnie(tak że trzy Oskary przyznane by nie wystarczyły): Pocałunek Wampira, Adaptacja, czy nawet Miasto Aniołów gdzie moim zdaniem z Meg uratowali nie najlepszy scenariusz . Ale nie ukrywajmy że w większości, przynajmniej od jakiegoś czasu gra w szmirach.

mati_mac

Co z tego, że od jakiegoś czasu gra w szmirach, ale facet nawet w takich filmach daję rade i często to jego gra ratuje cały kiepski film. Po prostu nie dam złego słowa na niego powiedzieć. I nie wiem czemu niektórzy na forum go tak strasznie atakują. Wg mnie są o wiele gorsi aktorzy od niego.

kathrina_filmweb

Nicolas Cage jest najlepszy:) no może jeden z najlepszych:*