Nicolas Cage

Nicholas Kim Coppola

7,7
76 333 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Nicolas Cage

Nazywać się będzie "Tresspass", wyreżyseruje go Joel Schumacher i zagra w nim też Nicole Kidman. Będzie opowiadał o małżeństwie porwanym przez wyjątkowo brutalnych przestępców. Cage i Kidman zagrają ww. małżeństwo. Może nie będzie aż taki zły ten film. (?)

użytkownik usunięty
RunningScared

Fabuła prosta, acz bardzo ciekawa. Zobaczymy.

I taki film z chęcią zobaczę, bo te bajki, w których ostatnio grał (Polowanie na czarownice, Uczeń czarnoksiężnika, Kick-Ass)... Po prostu szkoda gadać. Co prawda żadnego z nich nie widziałem, ale i nie chcę raczej zobaczyć. Pozdrawiam!

canaris

"...te bajki, w których ostatnio grał (Polowanie na czarownice, Uczeń czarnoksiężnika, Kick-Ass)... Po prostu szkoda gadać. Co prawda żadnego z nich nie widziałem... "

pozwoliłem sobie wyciąć fragment z tej głupiej wypowiedzi :D

canaris

Jak w ogóle możesz coś oceniać jeśli tego nie oglądałeś?!?!

canaris

Ciebie mi szkoda, chory człowieku! Kick-Ass i Uczeń Czarnoksiężnika to całkiem fajne filmy, a Polowanie na Czarownice (jeszcze) nie miał swojej premiery!, a ty już piszesz że "szkoda gadać" hahaha Lecz się człowieku, najpierw oglądnij - później oceń!

Kamikadze32

Widzę, że mój post wzburzył szanownych kolegów (w szczególności wielbiciela produkcji: Drużyna A, Toy Story i Włatcy Móch).
BTW Pewnie źle się wyraziłem. Skoro w.w filmów nie widziałem, absolutnie nie mam zamiaru ich oceniać! Chodziło mi jedynie
o to, że to takie, zdaje się, bajki czy kino familijne jak kto woli. Po prostu nie przepadam za tego rodzaju filmami i niechciałbym w czymś takim oglądać swojego ulubionego aktora. Co do "Polowania na Czarownice", - wystarczył mi trailer. Tak samo nie mam ochoty oglądać Wadcy Pierścieni czy Harrego Pottera.
Żeby było jasne - nie chciałem tutaj nikogo urazić - każdy ogląda to, co lubi.
Pozdrawiam!

canaris

Polecam Ci kolego Kick-Ass. Genialny film. Na pewno nie familijny :] Trochę podobny do Kill Billa tylko lepszy.

canaris

Nie jestem wielbicielem tych produkcji, ale nie ukrywam że mi się podobają. Drużyna A to bardzo fajny film akcji z dużą dawką humoru dlatego też dałem mu 9/10, Toy Story 1-3 oceniam na 8/10. 1 i 2 część widziałem bardzo dawno temu a 3 obejrzałem z sentymentu do poprzednich części. A film "Włatcy móch" był beznadziejny, za to serial oceniam 7/10 (po prostu lubię). A jeżeli piszesz że "te bajki" Cię nie interesują to ich nie oglądaj (rozumiem, że nie wszystkie gatunki muszą Cię interesować). Ale to nie znaczy że możesz je krytykować, bez oglądania, "wystarczył mi trailer" hahahaha. Jak ja bym oceniał filmy po trailerze, to w większości z góry na dół byłoby 1/10 :) :) :)

canaris

Hmm. radzę Ci mimo wszystko obejrzyj te filmy co będziesz mógł je skrytykować lub pochwalić.

"Tak samo nie mam ochoty oglądać Wadcy Pierścieni czy Harrego Pottera." ja tak samo nie miałem ochoty oglądać "Sin City" a teraz to jest jeden z moich ulubionych filmów.

Pozdrawiam ;)

RunningScared

Cage nie będzie w nim grał. Wyjechał sobie na Bahamy czy gdzieś w te okolice...

Johnny_D

Na szczęście już wrócił. 30 sierpnia zaczynają zdjęcia.