Facet jest beznadziejny. Nie dość że obleśny to jeszcze beznadziejnie gra. Obrzydził mi skutecznie ekranizacje "Ghost Ridera".
Popatrz na siebie, zanim zaczniesz oceniać innych, bo na pewno masz bardziej paskudnego ryja niż Cage.
Jak nie chcą ludzie płacić to zwyczajnie kochanie nie oglądają filmu z tym aktorem, bo przecież nikt ich nie zmusza..;D
"Boże, co za gęba;(
Facet jest beznadziejny. Nie dość że obleśny to jeszcze beznadziejnie gra. Obrzydził mi skutecznie ekranizacje "Ghost Ridera".
"
ŻAŁOSNA jest twoja wypowiedź
Widać przez jaki pryzmat oceniasz ludzi, wygląd.To nie jest klucz do poznania osobowości człowieka.
Uwazam że to świetny aktor i facet,bardzo lubie czytać jego wywiady, poza tym widać ,że aktorstwo to jego pasja.
A wyglad nie ma dla mnie znaczenia:]
Nie oceniam aktorów po wyglądzie. Można mieć paskudną gębę i nie być obleśnym a grać świetnie (przykładem niech będzie Willem Dafoe). Cage nie ma talentu, a patrzenie na jago twarz wzbudza we mnie obrzydzenie.
Wg mine cage nie jest salbym aktorem ale po ptasku, zostawic las vegas zaczal grac w samych filmach akcji, i przez to jego aktorstwo czasami jest na granicy kiczu!!!
Być może, ale ja nie jestem aktorem i ludzie nie muszą płacić żeby oglądać mój "ryj"
myslisz że placac za bilet do kina ktos mysli o tym ze przez 2 h bedzie mial przyjemnosc ogladac czyjs ryj? myslisz ze o to chodzi w filmie, historii ktora ktos opowiada?
blagam!!!!!!!!!! biorac pod uwage zdrowie psychiczne osob ktore beda czytaly twoje wypowiedzi apeluje o to żebys sie juz wiecej nie odzywal. koniec apelu.
Do Nkukla:
Przecież sztuka aktorska to także istotny element oglądanego filmu. Kiepscy aktorzy negatywnie wpływają na jakość filmowego dzieła.
ale jeżeli aktor jest kiepski to nie znaczy że film też, przecież zdarzeją sie przełomy w karierze jak i w życiu mysle ze sam mogłes się z takimi spotkać jeżeli nie wiem o czym mówie to... szkoda klawiatury
Aleś mnie wnerwił tym tekstem gościu:/... Cage jest przystojny i utalentowany, bardzo mi się podobało jak zagrał w "Ghost rider"... Ciekawe gdzie jest napisane, że mają prawo grać tacy aktorzy (pod względem urody) jak Ryan Reynolds czy Ben Afleck. Różne ludzie mają gusta i powinieneś to uszanować... Zapomniałeś o dodaniu na początku zwrotu "Uważam...", albo "Moim zdaniem...". Gdyby był kiepskim aktorem to by nie dostawał tylu propozycji ról... Przemyśl to sobie.
Dlaczego tak trudno uszanowac wam czyjąś opinie która różni sie od waszej? Ktos powie że Cage ma ryj i od razu lawina...bo ty masz gorszy ,popatrz na siebie padalcu...Ludzie!!!!!!!!!
Zastanawiam sie skąd tyle zawisci w was.Kilka filmów wczesniej widziałam jak ludzie chcieli spalic żywcem jakąs autorke tekstu w którym cham napisała przez samo h.szok.
Mnie sie cage też nie podoba.Nie lubie go.
i owszem możesz mieć swoje zdaniei ja to szanuje, ja go lubie ale zdarzały się filmy z nim które uważam za gorsze chodzi tylko o to że koleś porównuje gre aktora do jego wyglądu... czy anthonny hopkins jest jakiś super przystojny ? uważam że jest super aktorem
nie wiem jak można obrzydzić Ghost Ridera - ten film to dno głębsz niż Rów Mariański ...
Gęba ? Normalna twarz, nie jakiegoś gogusia wykreowanego przez bravo a zwyczajnego gościa który jest jednym z najlepszych aktorów w historii kina. Każdy film podniesie do rangi dzieła, a każdy gniot do rangi filmu. Nie widziałem z nim żadnego złego filmu, mimo iż scenariusz i cała reszta kulała to on swoją grą i maksymalnym zaangażowaniem ratował niejedną produkcję.
Od wampira, po dresika, alkoholika, anioła, skazańca po poszukiwacza skarbów - wszystko zagrane na maksa bez ściemy.
.
Z reguły nie odpowiadam na posty sprzed kilku miesięcy, ale teraz zrobię wyjątek ^^ Bo tak się składa, że ja również nie cierpię Nicolasa Cage'a - nie podoba mi się jego "gęba", nie podoba mi się jego gra aktorska, nie podobają mi się filmy, w których gra. No ale rozumiem, że ktoś może być innego zdania ^^