Nie moge ogladac filmow z nim. Jest dla mnie za szybki. Za szybko zasypiam. A wiecie co jest najgorsze? To nie jest ani zart ani przenosnia. Jak on z ta swoja mina zawsze ta sama cos probuje w filmie zrobic to mam wrazenie ze to trwa wiecznosc:) za szybki jest on jak dla mnie :) szybki Cage:) ale kangur:)
A z Ciebie osioł:P...nie no żartuje...:D owszem jest szybki i jest może owym kangurem, ale tylko dlatego, że gra w wielu filmach i w ciągu swoich lat nakręcił ich sporo i są one godne uwagi (oczywiście nie licząc Kultu)...a reszta jest świetna!!Oglądałeś może Miasto Aniołów lub Twierdzę? To się zastanów troszkę, co mówisz...czy w Mieście Aniołów Nicolas zmieniał miny i wyglądał całkiem inaczej niż w Twierdzy, gdzie grał bohatera:D No, ale oczywiście bez urazy bo to jest tylko moje zdanie,a jak widać troszkę się z Tobą nie zgadzam:D
No raczej mimika twarzy w Mieście Aniołów wyraźnie się różniła niż w Twierdzy...:D Obejrzyj jeszcze raz dwa filmy dokładnie klatka po klatce i oceń..możliwe, że dojdziesz do podobnego wniosku:D
Nie no ok. Ja sie zgadzam . W Twierdzy byl spoko. W Miescie aniolow tez ale to chyba bardziej zasluga scenariusza byla. Tzn ja generalnie nic do niego nie mam ( Miasto ogladam notorycznie a Twierdze uwielbiam bo tam moj idol gra Sean) tylko ze troche mi nuda zalatuje. Ma sympatyczny ryjek w zasadzie i ustawionego wujka ( dobrze ze on tego nie czyta ) lool Ale rozumiem mi tez podoba sie wiele rzeczy na ktore inni patrzec nie moga:) opinie zawsze mile widziane:)
tfu zprostowanie nuda mi Cage zalatuje nie Twierdza!!! matko bo jeszcze by mnie kto zle zrozumial. I jeszcze chcialam dodac ze owy "kangur" to nie o nim bylo :) tzw Kangur to zart smieszacy tylko opowiadajacego:) no ja sie ubawilam przy nadawaniu przydomku Szybkiemu po pachy:) i to za darmoche:)
Zgodzić się wypada. Jedyna znośna rola Cage'a była w Twierdzy. Cage to jakaś przereklamowana pomyłka...
Dlaczego??Uważam, że i w Bez Twarzy bardzo dobrze zagrał...jego inne filmy też są bardzo dobre...no może pomijając KULT i WTC no i Ghost Ridera bo to gratka dla ludzi, którzy lubią bajeczki i komiksy...Ale np. NeXt? Bardzo fajny film...więc to nie tylko Twierdza była znośną rolą Nicolasa...