Nicolas Cage

Nicholas Kim Coppola

7,7
76 945 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Nicolas Cage

ostatnio co premiera jakiegoś filmu to Cage się w obsadzie pojawia.... Co to za fatum?
Lubicie go, nie lubicie?
Dla mnie to przeciętny aktor ale generalnie nic do niego nie mam

tomaszdarwin

Lubimy go, a przeciętny aktor to np:
C.Bale, Heath Ledger czy Hugh Jackman

dezertx

Pytam, bo kiedyś czytałem kilka słów o nim, napisanych przez krytyka filmowego i tu cytat "Ma wiecznie tą samą minę zbitego psa".
Niby nie krytyków się słuchać powinno, tylko własnego wyczucia dobrego aktorstwa, ale fakt faktem ta mina "zbitego psa" nie może mi się od niego odkleić - więc może coś w tym jest...
Toteż pytam na jego stornie, licząc, że fani powiedzą mi kilka słów na ten temat (lub anty-fani)

tomaszdarwin

Według mnie Nicolas to naprawdę świetny aktor a ta mina to taki jego znak rozpoznawczy;)I moim zdaniem tylko dodaje muu uroku he he:)
Fakt faktem że najlepsze są te starsze filmy z jego udziałem ale ja staram się oglądać wszystkie na bieżąco. W dużej mierze tylko dla tego aktora... Chociaż Next ( ostatni oglądałam) trochę mnie wkurzył...

tomaszdarwin

Ja go lubię bardzo i po latach nawet "mina zbitego psa" mi nie przeszkadza. ;p

tomaszdarwin

Pojawia się teraz w każdym filmie bo podobno popadł w długi. A co do jego gry to wszędzie gdzie go widzę gra jedną miną. Tego oscara to nie wiem za co dostał.

tomaszdarwin

Ja go jakos nie trawie, sam jego widok mnie zniecheca do filmu . . .

sanitariusz_mariusz

jedna mina ... kur.. a stalone ile ma , wiecznie skrzywiona a kazdy go lubi , cage'a za (wedlug was za jedna , wedlug mnie nie ) mine tez lubia, a w filmach gra zajebiaszczych ... a i w filmach kozackich gra , wiec jak dla mnie jaknajbardziej jeden z 10 najlepszych terazniejszych czasow aktorow , a do przedmowcy ktory twierdzi ze bale i jackman sa przecietni to polecam film prestiż

mateuszekkkkk

ostatnio oglądałam pocałunek wampira i polecam wszystkim którzy uważają że Nicolas gra jedną miną :) Gra fenomenalna (tysiące min:)) choć film jest dość trudny...