ale przez resztę kariery staczał sie po równi pochyłej. Teraz to już jest dno i 5m mułu. Ostatnich kilka lat to seria żenujących kup z jego udziałem w roli głównej. Facet już tak głupkowato gra, że aż zęby bolą. I raczej trudno to zwalić jedynie na denne scenariusze jakie dostaje. Dla mnie zszedł już zupełnie na psy. Nastepny etap jego kariery to chyba bedzie udział w reklamach proszków do prania i leków na zaparcia.
chociaż niegdyś bardzo ceniłam tego aktora nie pozostaje nic innego jak się zgodzić. nie można wszystkiego zwalić na scenariusz. prawda jest taka, że jest na tyle znanym aktorem, że w scenariuszach może przebierać. a jak widać i gra kiepsko i w kiepskich filmach. szkoda faceta.
ja jestem odmiennego zdania. niegdyś nie miałam nic do jego filmów, jednak z roku na rok zaczęłam go uwielbiać co raz bardziej. potrafi grać i nie idzie na gnioty w których miałby grać coś pustego i bez treści, bo wiem iż takim odmawia. nie jest już młody dlatego jego role różnią się teraz od tych niż te którymi mógł trudnić się w czasach młodości, jednak wciąż ma urok i powala na kolana swym aktorskim kunsztem. taka jest bynajmniej moja opinia