Nicolas Cage

Nicholas Kim Coppola

7,7
76 321 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Nicolas Cage

Wpiszcie swoje ulubione tytuły filmów z Cagem. Mnie podobał się bardzo 60 sekund i Twierdza bo niestety mało filmów widziałem z jego udziałem. Mimo to uważam że jest świetnym aktorem.

krzysg4

Jak dla mnie zdecydowanie "Zostawić Las Vegas". Nikt inny nie zagrał by tego lepiej. Oscar jak najbardziej słuszny :-). Oprócz tego na uwagę zasługują także: "Miasto aniołów", "Ciemna strona miasta", "Ptasiek", "Dzikość serca", "Adaptacja" i może trochę nie pasujące do tego zestawienia "Bez twarzy". W każdym z tych filmów Cage był rewelacyjny. Gorąco polecam każdy z nich (jeśli ktoś jeszcze któregoś nie widział)! Oczywiście są też inne dobre filmy z conajmniej dobrą grą Cage'a, ale ta szóstka zdecydowanie się wśród nich wyróżnia :-). Pozdrawiam wszystkich fanów Nicolasa :-).

Guma_3

Najbardziej utkwił mi w pamięci w filmach Twierdza i Bez twarzy.

Mackal

The Rock
Gone in 60 second
8mm
...
W wielu filmach fajnie zagrał, ale w tych super.

Mackal

Gone in 60 second,
The Rock,
8 mm,
w wielu filmach fajnie zagrał, ale w tych świetnie...

Guma_3

Popieram...Cage jest idealnym aktorem i sprawdza sie w kazdej roli...czy ma byc zlym bandziorem, czy aniolem strozem...Najlepsze filmy to:
Zostawić Las Vegas
Bez Twarzy
Adaptacja
Naciągacze
Miasto Aniołów
Skarb Narodów

Teraz jeszcze czekam na Next... :D

krzysg4

zdecydowanie "Zostawic Las Vegas" i "8mm".

slyy

Tak "twierdza" to swietny film. Koniecznie musisz zobaczyc jeszcze "Miasto aniolow".Pozdrawiam

krzysg4

Zdecydowanie "Pan życia i śmierci" polecam!!!

dengr

Oglądałem "Pan życia i śmierci" dobry film, ale jednak mojej dwojki "8mm" i "Zostawic Las Vegas" nie przeskoczy.

krzysg4

Pewnie nie poweim nic nowego ;p....
1. Bez Twarzy
2. Skarb Narodów i....
3. Lot Skazańców ;D
Za to nie podobał mi sie bardzo "Lord of War"

krzysg4

Ja widziałam go w kilku gatunkach filmowych. A oto moje typy: "Bez twarzy", "Ptasiek", "Naciągacze". Pozdro

krzysg4

W "Dzikości serca" jest jedyny najlepszy i prawdziwy - i ta jego wężowa kurtka! Chciało by się go mieć!

krzysg4

1.60 sekund
2.Bez twarzy
3.Lot skazańców
4.Skarb narodów
5.Twierdza
6.Szyfry wojny
7.Naciągacze

krzysg4

Dla mnie najlepszy był w "Zostawić Las Vegas". To najlepsza rola jego i wogóle the best play ever!
W "Twierdzy" lesza od niego była muzyka i Sean Connery.
"60 sekund" nie ogladałam.

krzysg4

Moim zdaniem najlepsze film z jego udziałem to:
- Skarb Narodów
- Lot skazańców
- Bez twarzy
- 60 sekund

krzysg4

Nie lubie go. Niestety miałam nieprzyjemność oglądać z nim 20 filmów. Z nich wszystkich podobała mi sie chyba tylko Twierdza (oklaski dla Connery'ego ) i Szyfry wojny (oklaski dla Slater'a)

Pozdrawiam

Ania

ania_10

Droga Aniu, robisz się nudna pisząc pod każdym tematem jak to nie lubisz Nicolasa Cage'a :D ile razy można... spokojnie my już wszyscy znamy twoją opinię;D a poza tym nikt Ci nie kazał oglądać tych 20 filmów;p

kasiaqcz6

kiedys go lubilam ,zle mi zbrzydl ten jego wyraz mordy i sposob grania. Wy sie robicie nudni piszac pod kazdym tematem ze go lubiie

krzysg4

1.Miasto Aniołów
2.World Trade Center
3.Skarb Narodów
4.Kult (film się nie zbyt podobał, ale Cage dobrze tę rolę zagrał)
5.8MM

krzysg4

Zostawić las vegas i Dzikość Serca
Rumble fish i Ptsasiek
Bringing Out the Dead

strasznie nierówny jeżeli chodzi o pozimom filmów aktor

skoczmnie

cholera! jeszcze oczywiście Raising Arizona!! bezt tego lista nie byłaby pełna:D

skoczmnie

1. BEZ TWARZY
2. OCZY WEZA
TE SA NAJLEPSZE
LUBIE TEZ INNE
ALE JESLI KTOS PISZE ZE LIBI 'MISTO ANIOLOW', TO DAJCIE SPOKOJ. NAJGORSZY FILM W KTORYM GRAL

Monty_2

A I ZAPOMNIALAM O 'KULCIE',
NIEZLY I ZASKAKUJACY

krzysg4

Bez Twarzy
Twierdza
Oczy Węża
Pocałunek Śmierci
60 sekund
CON AIR