Nicolas Cage

Nicholas Kim Coppola

7,7
76 836 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Nicolas Cage

Wszyscy robią taką nagonkę na Cage'a a jak tak by się przyjrzeć bliżej jego filmografii to 3/4 filmów w których zagrał to dobre filmy i dobre role a 1/4 to szmira i bezpłciowe, gówniane role. Wynika z tego, że w około 30 filmach jest ok a w 10-15 kur....o daleko od ok. Ja w każdym bądź razie pamiętam Cage'a z lat 80 i 90 kiedy to królował w świecie aktorów i dlatego też nie skreślam gościa. Zawsze przecież można obejrzeć Po raz setny Dzikość serca, Arizona junior czy Zostawić Las Vegas, żeby nie stracić do niego szacunku.

Jonczyq_2

dokladnie. poza tym Piekielna zemsta czy Anatomia strach to nie sa jakies zle filmy. Ale wystarczy go objechac w mediach zeby wiekszosc ludzi tez zaczela go opluwac

Jonczyq_2

On już nic nikomu nie musi udowadniać. Nie raz pokazał, że jest aktorem światowej klasy. Wypowiedzi haterów mało mnie obchodzą, a średnia 8,4 świadczy, że nie ma ich tak naprawdę zbyt wielu. Po cichu liczę, że zobaczę jeszcze Nick'a w jakimś świetnym filmie.

Jonczyq_2

podpisuje się pod tym obiema rękami!

malutki27gp

Nie oszukujmy się, Cage nigdy nie był wybitnym aktorem. Może i grał w fajnych filmach ale tylko dlatego żę miał szczęście (patrząc na to w jakich syfach gra teraz;/) ... no ale chociaż nie ma tak irytującego podbródka jak Travolta ;p

eblis

Travolta jest ładny

Troublesome

no fakt ale tylko bez żuchwy ;p

eblis

może i gra w dobrych filmach, ale wręcz NIE CIERPIĘ jego mimiki twarzy... aktor jednej miny, wieczny twardziel, denerwuje mnie to bardzo...