Moim zdaniem jest nijaki,nie podoba mi sie jego szpetna twarz...co wy w nim widzicie:/ bo ja nic nie widze....ogladalam z nim duzo filmow,i w zadnym filmie mnie do siebie nie przekonal:/
I jestem pewna ,ze to ze jest bratankiem francisa forda coppoli bardzo mu pomoglo!tylko dzieki temu nazwisku osiagnal to co osiagnal,rodzinka mu pomogla sie wybic i taka jest prawda,zeby nie francis ford coppola nikt by go nie znal!
Co ja w nim widzę? Ogromny talent aktorski. Wątpię, by rodzina pomogła mu się wybić, ponieważ występował zawsze pod nazwiskiem "Cage", aby tego uniknąć. Czy tego chcesz czy nie, on ma duży potencjał i dryg do aktorstwa i robi to wyjątkowo dobrze.
Może wysil się i napisz jakieś sensowne argumenty na poparcie swojej opinii?
Ja też go nie lubię... po prostu nie mogę na niego patrzeć... aktor powiniem mieć odpowiednią prezencję, czy coś, a on nic... nie przekonuje mnie. Nie trawię gościa i tyle. Jednak szanuję innych, którzy są w nigo zapatrzeni, bo przecież każdy ma inny gust. No i skoro to on załatwił Deppowi pierwszą rolę, to ma u mnie za to plusa (bo Depp jest genialny) :]
Witam dla mnie Cage jest dobrym aktorem aczkolwiek jest mi on obojętny.Uważam że jest on aktorem ktory gra tylko w tzw. "amerykańskich produkcjach" czyli "60 sekund", "Skarb narodów" i.t.p czyli filmy głownie sensacyjne w ktorych jest szybka akcja.Nie widzialem go jeszcze w bardziej ambitnym filmie aczkolwiek bardzo mi sie podobał film "Family man"-polecam pozdro