Nicolas Cage

Nicholas Kim Coppola

7,7
76 321 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Nicolas Cage

Moim zdaniem jest nijaki,nie podoba mi sie jego szpetna twarz...co wy w nim widzicie:/ bo ja nic nie widze....ogladalam z nim duzo filmow,i w zadnym filmie mnie do siebie nie przekonal:/

Rashida

I jestem pewna ,ze to ze jest bratankiem francisa forda coppoli bardzo mu pomoglo!tylko dzieki temu nazwisku osiagnal to co osiagnal,rodzinka mu pomogla sie wybic i taka jest prawda,zeby nie francis ford coppola nikt by go nie znal!

Rashida

Co ja w nim widzę? Ogromny talent aktorski. Wątpię, by rodzina pomogła mu się wybić, ponieważ występował zawsze pod nazwiskiem "Cage", aby tego uniknąć. Czy tego chcesz czy nie, on ma duży potencjał i dryg do aktorstwa i robi to wyjątkowo dobrze.

Może wysil się i napisz jakieś sensowne argumenty na poparcie swojej opinii?

Rashida

Dużo aktorów wyszło w taki własnie sposob na sławnych. Nick Cage załatwił Deppowi pierwszą role.

Szajba

Ja też go nie lubię... po prostu nie mogę na niego patrzeć... aktor powiniem mieć odpowiednią prezencję, czy coś, a on nic... nie przekonuje mnie. Nie trawię gościa i tyle. Jednak szanuję innych, którzy są w nigo zapatrzeni, bo przecież każdy ma inny gust. No i skoro to on załatwił Deppowi pierwszą rolę, to ma u mnie za to plusa (bo Depp jest genialny) :]

vanillaessence

Witam dla mnie Cage jest dobrym aktorem aczkolwiek jest mi on obojętny.Uważam że jest on aktorem ktory gra tylko w tzw. "amerykańskich produkcjach" czyli "60 sekund", "Skarb narodów" i.t.p czyli filmy głownie sensacyjne w ktorych jest szybka akcja.Nie widzialem go jeszcze w bardziej ambitnym filmie aczkolwiek bardzo mi sie podobał film "Family man"-polecam pozdro