Nicolas Cage

Nicholas Kim Coppola

7,7
76 321 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Nicolas Cage

Straszny z niego snob. Kupił sobie prywatną wyspę bo nie chce odpoczywać wśród ,,zwykłych śmiertelników" :/ . Ze niby on jest nieśmiertelny. Debil robi wokoło siebie mase szumu. A on za grosz talentu niema. Brzydal i ciul. Takie moje skromne zdanie.

ania_10

łół ostro... ale to troche dziwne ze oceniasz nie znając go i wierzysz we wszystko co pisza w gazetach;/ a poza tym on jest aktorem, ktorego powinnas oceniac go pod względem gry a nie tego co robi prywatnie, poza tym obejrzyj sobie adaptacje lub zostawic las vegas a dopiero bedziesz krytykowac jego gre;/ "Brzydal i ciul" nie wypada takich slow uzywac kobiecie;]

kasiaqcz6

Ja pisze nie znając go?
Obejrzałam z nim 20 filmów. Wiem jak gra kobieto.

ania_10

nie znasz go osobiscie, a mówisz ze jest snobem. Jesli ani adaptacja ani zostawic LV ci sie nie podobalo to albo poprotu nie dojrzalas do nich albo nie zrozumialas ich ;D smieszna jestes ;d

kasiaqcz6

taa
A ty jesteś smieszna ,że piszesz pod rząd 3 takie same posty. Nie podobały mi sie te filmy .Wogule nie podobaja mi sie filmy z tym aktorem. Po prostu mam inny gust. Filmy z nim są strasznie zawyczaj ponure. Wole sobie pooglądać ,,Spacer w chmurach" albo jakieś europejskie filmy typu ,,Ultimo" lub ,,La Piovra". A czy ty znasz go osobiscie? A wiem ,że jest snobem ,bo oglądałam niegdyś w tv mnóstwo wywiadów z nim. Można łatwą wyczuć pychę i snobizm. Uważa się za lepszego ,bo jest sławny. A sławę zawdzięcza i tak tylko i wyłącznie znanemu wujkowi -F.F. Coppoli.

ania_10

co do 3 postów to było przez przypadek;D "Uważa się za lepszego ,bo jest sławny." to jest smieszne ;D ale dobra skonczmy to bo do niczego nie dojdziemy;) PEACE

kasiaqcz6

Co w tym śmiesznego? Snobus i tyle.

ania_10

moim zdaniem gosc gra dobrze, ma talent w przeciwienstwie do ciebie...;D

monhamen

ja go nie lubie,jest taki...amerykanski :)

kurasza

i co ? Kazdego amerykanina nielubisz ?
no to malo filmow pewnie lubisz :D. (wiekszosc jest amerykanskich)

monhamen

hehe no właśnie, a poza tym w ulubionych masz większość filmów amerykańskich to samo z aktorami ;D

kasiaqcz6

Tak, mam głównie amerykańskie bo w telewizji same amerykańskie lecą.Polskich też nie lubie ,chyba ,że są stare.

ania_10

A wg. mnie gościu ma znajomosci w telewizji w przeciwieństwie do mnie

ania_10

tak ,żeby dotarło

.

ania_10

lal ty to wszystko gdzies zapisujesz czy cos ? xD

kasiaqcz6

Oglądałam i Adaptacje i Zostawić Las Vegas. Nie wiem po co podałam te przykłady , bo akurat uważam je za najgorsze z tych 20 filmów które oglądałam.Chcesz to ci moge powymieniać.

ania_10

a ja uwazam ze Nicolas to zajebisty aktor, nie odladalem z nim głupiego filmu!!!

matt273

to pewnie ogladalesz tylko Szyfry wojny bo to jedyny fajny film z nim

ania_10

mierny ,ale lepszy niż pozostałe. Mam go w ulubionych bo grał w nim Slater,który jest nawet ok.

ania_10

a co Cie interesuje jego prywatne zycie? jak sobie chce kupowac, niech kupuje. nie wiem czemu Cie to obchodzi.

koqu_2

Ja tylko mówie ,że jest snobem i go nie lubie

ania_10

tak...to twoje zdanie
ale jak ja ( przykladowo ) bym cie nielubil - to niemowilbym jaka z cibie glupia pokrecona itp. to twoje zdanie rozumiem mozesz takie miec...
ale zeby od razu rozglaszac na calym filmwebie jaki to on jest glupi - niewypada

monhamen

Nie rozgłaszam na całym filmwebie tylko w poscie przeznaczonym do rozgłaszania.
Cage jest osobą publiczną i można go oceniać jak sie komu żywnie podoba.

ania_10

co Ty soba reprezentujesz jezeli za Arcydzielo uwazasz cytuje : Plebania, Zbuntowany aniol a wsrod wybitnych aktorow na 10 ocenilas Luisa Figo. Ja cie oceniam na zero.
Ps. Tak na marginesie jak widze i rowniez Miasto aniolow ci sie podobalo to juz 2 filmy z 20. Gratuluje

bassman

głupia jesteś, tak jak cage. A Plebania i Figo są wybitni

ania_10

bo ty nikogo nie masz w ulubionych

ania_10

wiesz co dziewczynko skoncz juz bo zabrakło Ci jakichkolwiek argumentow i odpowiadasz smiesznie wiec dziekujemy bardzo ale znamy twoje zdanie i dalsza dyskusja nie ma sensu PA;p

kasiaqcz6

Skoro dalsza dyskusja nie ma sęsu to sie nie odzywaj

ania_10

naucz sie pierw po polsku pisac, a pozniej zabieraj zdanie.

bassman

wONtpie RZeby jOM pocONgawala ortogrOfia ;)

ania_10

Jesteś głupią pipą i tyle,nie lubisz z nim filmów a ogladalaś ponad 20?w

Mr_Macphisto

ogladala 20 a 6 z nich oceniła na "10".... bardzo ciekawe. moze to jakies rozdwojenie jazni??

ania_10

MA KASĘ, miliony, które mu dają CIULE producenci, a ci CIULE producenci mają kasę stąd, że jeszcze większe CIULE masowo idą do kina na jego filmy - więc skończ mu wypominać, ma kasę - nie ukradł jej, to niech sobie kupuje co chce

ania_10

i co z tego ze sobie kupił wyspę?? jak ma kase to jego sparawa, w koncu od tego jest zeby ją wydawać, i wcale mu sie nie dziwie, ze chciała bo osoby tak popularne jak Cage, nie mają życia prywatnego, a taka wyspa nadaje mu namiastkę tego. a co do wyglądu to rzecz gustu, ale brzydki to on nie jestes...

Zuzaa_3

ale mam tempo xD Zgadzam sie z poprzedniczka. Ma kase niech sobie kupuje wyspe, gdybym ja miala to tez bym sobie kupila. Zdala od wielkich miast i tlumu. Czy to takie zle ;| ?

Caireann

Nie no obrażasz go, a w ogóle nie znasz.....Dla mnie to wielki paradoks. O czym ty kobieto piszesz?! Po prostu to jest żałosne. A tak na marginesie to sie nazywa zwykła ZAZDROŚĆ. Zgadzam sie z Bassmanem, jeśli uważasz, że Plebania itp. to arcydzieło. To ja nie mam pytań i sie zaraz tutaj posikam..... <-- cała wypowiedź przeznaczona głównie dla Ani :)