Orlando Bloom - Nicolas Cage:
Orlando Bloom - Władca Pierścieni: Drużyna Pierścienia - Liv Tyler - Incredible Hulk - Edward Norton - Iluzjonista - Jessica Biel - Next - Nicolas Cage
To teraz... Sam Worthington. Istnieje nawet kilka dróg między nimi ;)
W sumie to głupi jestem... Orlandoo Bloom - Troja - Diane Kruger - Skarb Narodów - Nicolas Cage.
Nie zwróciłem na to uwagi.
Sam Worthington - Wojna Harta - Bruce Willis - Sin City - Mickey Rourke - Rumble Fish - Nicolas Cage.
To teraz celem jest: Gerard Butler
Butler - PS: Kocham Cię - Swank - Za wszelką cenę - Freeman - Siedem - Pitt - Mr & Mrs Smith - Jolie - 60 sekund - Cage
To teraz: Jude Law
Jude Law - Sky Kapitan i świat jutra - Angelina Jolie - 60 sekund - Cage
Kolejny cel to: Keira Knightley
Keira Knightley -Piraci z Karaibów -Johnny Depp-Pewnego razu w Meksyku: Desperado 2-Eva Mendes-Ghost Rider-Nicolas Cage
Nie wiem czy dobrze zrozumiałam zasady gry :D
Colin Farrell-Aleksander-Angelina Jolie-60 sekund-Nicolas Cage
Ostatnio oglądałam Donnie Darko to może: Jake Gyllenhaal
Jake Gyllenhaal - Jarhead: Żołnierz piechoty morskiej - Jamie Foxx - Miami Vice - Colin Farrell-Aleksander-Angelina Jolie-60 sekund-Nicolas Cage ;]
Kolejny cel to: - Natalie Portman -
Natalie Portman- Leon zawodowiec- Gary Oldman- Mroczny rycerz- Maggie Gyllenhaal- Donnie Darko-Jake Gyllenhaal- Jarhead: Żołnierz piechoty morskiej - Jamie Foxx - Miami Vice - Colin Farrell-Aleksander-Angelina Jolie-60 sekund-Nicolas Cage !!
Ufff... troszkę się naszukałam :) No to proste: Jennifer Connelly :)
Jennifer Connelly - Piękny umysł - Ed Harris - Twierdza - Nicolas Cage
Kolejny cel to:
--- Leslie Nielsen ---
http://leslie.nielsen.filmweb.pl/
Leslie Nielsen-Dwóch gniewnych ludzi- Jack Nicholson- Choć goni nas czas- Morgan Freeman- Mroczny rycerz- Maggie Gyllenhaal- Donnie Darko-Jake Gyllenhaal- Jarhead: Żołnierz piechoty morskiej - Jamie Foxx - Miami Vice - Colin Farrell-Aleksander-Angelina Jolie-60 sekund-Nicolas Cage
Trochę się powtarza, ale cóż... :)
Liv Tyler
Liv Tyler -> Armageddon -> Ben Affleck -> Kobiety pragną bardziej -> Drew Barrymore -> Batman Forever -> Val Kilmer -> Zły porucznik -> Nicolas Cage
Colin Firth
Susan Sarandon -> Elizabethtown -> Jessica Biel -> Next -> Nicolas Cage
Niezapomniany Christian Clavier jako Jacquouille
http://www.filmweb.pl/o3132/Christian+Clavier
Christian Clavier - Goście, goście - Jean Reno - Mission:Impossible - Jon Voight - Skarb narodów - Nicholas Cage
Vivien Leigh
Vivien Leigh->Beyond Tara: The Extraordinary Life of Hattie McDaniel->Whoopi Goldberg->Przerwana lekcja muzyki-> Angelina Jolie->60 sekund-> Nicolas Cage!! :D
A może by tak Tim Burton (oprócz reżyserem etc. zagrał w kilku filmach) ?
Tim Burton->Hoffa->Jack Nicholson->Infiltracja->Matt Damon->Ocean's 13->Brad Pitt->Aleksander->Angelina Jolie->60 Sekund->Nicolas Cage
Woody Allen
Courteney Cox > Krzyk > Drew Barrymore > Aniołki Charliego > Cameron Diaz > Vanilla Sky > Penélope Cruz > Kapitan Corelli > Nicolas Cage
Nicole Kidman
Nicole Kidman > Azyl > Jared Leto > Pan Życia i Śmierci > Nicolas Cage
Tylko, że w Azylu dawała tylko głos, więc ułożyłam też drugi:
Nicole Kidman> Piętno > Anthony Hopkins> Alexander> Jared Leto > Pan Życia i Śmierci> Nicolas Cage
To teraz Paul Bettany :)
Paul Bettany > Pan i władca: Na krańcu świata > Russell Crowe > Ed Harris > Twierdza > Nicolas Cage
Sergio Leone
Sergio Leone -> Dawno temu w Ameryce -> Robert De Niro -> Co jest Grane? -> Bruce Willis -> SinCity - Miasto Grzechu -> Clive Owen -> Król Artur -> Keira Knightley -> Klatwa czarnej perły -> Orlando Bloom -> Troja -> Bard Pitt -> Mr. & Mrs Smith -> Angelina Joli -> 60 sekund -> NICOLAS CAGE
jarek_257: brad pitt nie grał w Aleksandrze xD mogłeś iść przez Mr. & Mrs Smith, albo dłuższą drogą - przez Siedem i Morgana Freemana ;)
Denzel Washington> Plan Doskonały> Jodie Foster> Azyl> Jared Leto> Pan Życia i Śmierci> Nicolas Cage
Leonardo Nam
Leonardo Nam > 8 części prawdy > Dennis Quaid > Męska gra > Jamie Foxx > Miami Vice > Colin Bachleda Farrell > Aleksander > Angelina Jolie > 60 sekund > Nicolas Cage
to teraz
JASON STATHAM
Al Pacino->Ocean's 13->Brad Pitt->Troja->Diane Kruger->Skarb Narodów->Nicolas Cage
Robert Downey Jr.
Robert Downey Jr -> Wielka Heca Bowfingera -> Eddie Murphy -> Showtime -> Robert De Niro -> Zawodowcy -> Al Pacino -> Ocean's 13 -> Brad Pitt -> Bękarty Wojny ->Diane Kruger -> Skarb Narodów -> Nicolas Cage
Robert Redford
Robert Redford > Niemoralna propozycja > Woody Harrelson > Skandalista Larry Flynt > Edward Norton > Fight Club > Brad Pitt Mr. & Mrs. Smith > Angelina Jolie > 60 sekund > Nicolas Cage
Dziwne, że w co drugim sznureczku pojawia się Brad Pitt, a nigdy razem nie grali.
Kolejny cel:
http://www.filmweb.pl/o3964/Christina+Ricci
Arnold Schwarzenegger > Bohater ostatniej akcji > Danny DeVito > Skok > Delroy Lindo > 60 Sekund > Nicolas Cage
to teraz Johnny Knoxville
Johnny Knoxville > Spisek > Sarah Jessica Parker > Miesiąc miodowy w Las Vegas > Nicolas Cage.
Hm, hm... No to Jack Nicholson :)
Widzę, że ktoś tu jest fanem Nicholsona ;]
Jack Nicholson > Wilk > Michelle Pfeiffer > Sen Nocy Letniej > Stanley Tucci > Pocałunek śmierci > Nicolas Cage
Jeff Goldblum
Vincent Price > Edward Nożycoręki > Johnny Depp > Parnassus > Colin Farrell > Aleksander > Angelina Jolie > 60 Sekund > Cage
Jason Lee
Jason Lee - Łowca snów - Morgan Freeman - Siedem - Brad Pitt - Pan i Pani Smith - znowu Angelina Jolie > i znowu 60 Sekund :D > NICOLAS!
Przerażający David Morse... Znaczy mnie przeraża nawet jak gra w komedii :D
David Morse - Zielona Mila - Tom Hanks - Szeregowiec Ryan - Steven Spielberg - Wojna Światów - Tom Cruise - Vanilla Sky - Penelope Cruz - Kapitan Corelli - Nicolas Cage
Andy Serkis
Andy Serkis > Prestiż > Christian Bale > Kapitan Corelli > Nicolas Cage
Nicolas Cage -----------------> Julie Benz
Julie Benz - Dexter - Michael C. Hall - Gamer - Gerard Butler - Władcy Smoków - Christian Bale - Kapitan Corelli - Nicolas Cage
Jaime Pressly
Jaime Pressly - DOA: Dead or Alive - Devon Aoki - Kroniki Mutantów - John Malkovich - Con Air - Nicolas Cage
Sandra Bullock
Sandra Bullock-Śmiertelna wyliczanka-Ryan Gosling-The Notebook-Rachel McAdams-Sherlock Holmes-Robert Downey Jr.-Gothika-Penélope Cruz-Vanilla Sky-Tom Cruise-Interview with the Vampire-Brad Pitt-Fight Club-Edward Norton-Incredible Hulk-Liv Tyler-Armageddon-Ben Affleck-Kobiety pragną bardziej-Drew Barrymore-Batman Forever-Val Kilmer-Zły porucznik-Nicolas Cage
Maciej Stuhr :)
mam leprze;D
Sandra Bullock - Śmiertelna wyliczanka - Ryan Gosling - Pamiętnik - Rachel McAdams - Sherlock Holmes - Incredible Hulk - Edward Norton - Podziemny krąg - Brad Pitt - Mr. & Mrs. Smith - Salt - Daniel Olbrychski - Z dalekiego kraju - Dalziel and Pascoe: Walls of Silence - Colin Buchanan - Between the Lines - Michael Pennington - Powrót Sherlocka Holmesa - Margaret Colin - Córka prezydenta - Michael Keaton - Jack Frost - Kelly Preston - Bliźniacy - Arnold Schwarzenegger - Batman i Robin - Michael Gough - Batman Forever - Val Kilmer - Deja Vu ( tak wiem juz dawno mogłem zamknąć;D xD)- Denzel Washington - Kolekcjoner kości - Angelina Jolie - 60 sekund - Cage ( juz mis ie nei chcialo;D
)
Maciej Stuhr - 33 Sceny z Życia - Izabela Kuna - Jan Paweł II - Jon Voight - Lara Croft: Tomb Raider - Angelina Jolie - 60 Sekund - Nicolas Cage
Masi Oka
Masi Oka - Heroes - Hayden Panettiere - Remember the Titans - Denzel Washington - Eva Mendes - Bad Lieutenant - Nicolas Cage
Mira Sorvino
Mira Sorvino - Sweet Flame - Jeremy Sisto - Pragnienie - Matt Keeslar -
Cold Storage - Kate Leahey - Me & You, Us, Forever - Michael Blain-Rozgay -
Avatar - Sam Worthington - Wojna Harta - Bruce Willis - Sin City - Mickey
Rourke - Rumble Fish - Nicolas Cage
no to teraz Mackenzie Phillips
Mackenzie Phillips - Obłęd - Daniel Craig - Lara Croft: Tomb Raider - Jon Voight - Skarb Narodów - Nicolas Cage
No to może Scarlett Johansson. :)
Scarlett Johansson - Vicky Cristina Barcelona - Penelope Cruz - Vanilla Sky - Tom Cruise - Oczy szeroko zamknięte - Nicole Kidman - Godziny - Meryl Streep - Adaptacja - Nicolas Cage.
Anthony Hopkins
Anthony Hopkins - Wichry namiętności - Brad Pitt - Mr. & Mrs. Smith - Angelina Jolie - 60 sekund - Nicolas Cage ;p
To może John Melendes, ostatnia gwiazda portalu ;p