Nicolas Cage

Nicholas Kim Coppola

7,7
76 321 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Nicolas Cage

Nick jest świetnym facetem;] mówił o aktorstwie jakby to było całe jego życie, naprawde kocha to co robi;) szkoda tylko, że w ogóle nie mówili o City of Angels, ale cały wywiad był szalenie ciekawy i chłonęłam każde jego słowo;p a kto by pomyślał gdyby nie był aktorem chciałby być księdzem:D
rewelacyjny aktor i ciekawy człowiek:)

kasiaqcz6

Mówisz o tym cyrku na tvnSTYLE? Rozmowa z takim łysym dziadem chyba...Widziałem to.
Zauważ, że publika uśmiechała się z politowaniem jak słuchała wywodów tego błazna Cage'a.
Bo aktor z niego żaden i taka pierdoła gada o aktorstwie, śmiech na sali.
Facet w tym wywiadzie (jego zachowanie i mimika) zachowywał się tak samo jak w filmach, w których grał bandziora, pijaczka, czy żołnierza...TO SAMO!

lisoszakal

Sorki, ale nie zgadzam sie z wasza opinia. Cage jest interesujacym facetem i ma swoje pasje, kocha aktorstwo i jest wysmienitym aktorem...nic dodac nic ujac...

lisoszakal

"Mówisz o tym cyrku na tvnSTYLE? Rozmowa z takim łysym dziadem chyba...Widziałem to"
Dobra Cage Cagem ale troche szacunku dla Jamesa Liptona prosze!!! To nie Wojewódzki, zeby go juz na dzień dobry jechać po nim epitetami w stylu "łysym dziadem".
Pozdrawiam.

Szajba

OK, OK, sorry druhu :-)

Nie znałem tego dziennikarza i dzięki za uświadomienie.

Nara i do zaś... :-)

kasiaqcz6

Widziałem to kilka razy, koleś prywatnie też jest spoko gościem.
Nie to co np. will smith który też tam był...
Z tych wywiadów najlepszy był chyba z Michaelem J. Foxem.