Nicolas Cage

Nicholas Kim Coppola

7,7
76 321 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Nicolas Cage

gusta i gusciki

użytkownik usunięty

Ja tam nie mam nic przeciwko niemu, gdyby nie był przynajmniej w połowie tak dobry jak o nim myślę to nie dawali by mu ról za rolą...a teraz pytanie za sto punktów - Kto widział film "Arizona Junior"? "Dzikość serca"? Nie? Kojarzycie go tylko z Ghost Rider Next 60 sekund czy Twierdzy (która tez nie była taka znowu zła)To w takim razie ja wam współczuje:) ma taka facjatę jaka ma i na jego miejscu bym tego nie zmieniał. Do „Miasta Aniołów pasował idealnie, Meg mi tam nie pasowała ale to inna historia, jak wam sie nie podoba jego gra to nie musicie oglądać jego filmów:) ja nie lubię Woodego Allena wiec się nie katuje ale tez nie wypowiadam się na forum o Woodem Allenie w sposób obraźliwy i chamski żeby pokazać innym jaki to ja nie jestem Może wam się cos nie podobać ale podejdźcie to sprawy konstruktywnie Amen:)

PS – i kto mnie teraz zbluzga ?:)

Ja tam go bardzo lubię. Zapomniałeś dodać o genialnej kreacji alkoholika w opuścić las vegas;)

LeeLou

No i ja dodam jeszcze Pan życia i śmierci oraz Bez twarzy za które go lubię oprócz Leaving Las Vegas i Wild at heart które już były wymieniane;)