Nina Dobrev

Nikolina Constantinova Dobreva

7,8
12 316 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Nina Dobrev

jej gra jest "drewniana" i bez większych emocji, telepie mną, kiedy widzę tej jej przesadne i
sztuczne miny. Ładna buźka nie czyni jej dobrą aktorką i byłoby fajnie gdyby gimbo przestało
dawać jej 10tki za twarz.

Pamela16

Właśnie. Więc mówienie, że jest drewnem jest grubą przesadą.

IKnowWhatYouAre

Jeszcze dostanie rolę w jakimś filmie i pokaże, że ma talent aktorski

Pamela16

zgadzam się z tym, że gra kiepsko. przez nia przestalam ogladac pw, bo irytowala mnie swoja gra a raczej jej brakiem

anjaa33

to twoja sprawa czy lubisz ją oglądać czy nie

anjaa33

Pewnie ta irytacja spowodowana jest zazdrością !

sweetnothingg

To, że aktorka zagrała w produkcji o wampirach czyli głównie w serialu dla młodzieży, nie oznacza od razu, że trzeba ją traktować jak słodkie dzieciątko nieumiejące grać. Wręcz przeciwnie. Oprócz tego, że jest ładna to i gra dobrze. Kiedy obejrzałam fragment właśnie tego serialu, w którym główna bohaterka czyli Elena, wpada do rzeki samochodem.... to było niesamowite. Jej gra, jest na prawdę nieprzeciętna. Lub moment kończący ostatni sezon, któregoś sezonu. Pamiętam, że straciła w nim życie jej ciotka. A niedawno stracił życie jej brat. I to jak zagrała rozpacz po jego utracie, było na prawdę piękne. Uwielbiam tą aktorkę. Myślę, że nie powinno się jej tępić. Lubię ją tak samo jak Emmę Watson, która również grała w filmie dla młodzieży, a nie jest od razu mieszana z błotem. Troszke empatii i zrozumienia, SKĄD W WAS LUDZIE TYLE NIENAWIŚCI ?

Gaiphage

Nie ludzie tylko zakompleksione gimnazjalistki !

sweetnothingg

Albo jej płacz. Już ziemniak by lepiej potrafił zagrać Elene/Katherine. Elena nie powinna być mdła, tylko miła ale z pazurem. A ona jest straasznie nudna.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
tomucho77

Taaa.. bo Nina jest pięknym bóstwem które powinniśmy wielbić. Mogłaby się z Candice rolami zamienić. Bardziej by do książki pasowało, a poza tym Candice jest ciekawa, czego o Ninie nie można powiedzieć.

BlackBerry648

Nie mieszaj urody z aktorstwem ! powyższy post udowodnia to czemu twierdzisz że ziemniak był by lepszy od Niny.

tomucho77

Aktorstwo? błagam...

BlackBerry648

ja bym tego tak nienazwała...

sweetnothingg

Nie chodzi o dawanie 10 za urodę, bo jeśli by o to chodziło, to by kobiety miały znacznie wyższe średnie w rankingu. Po prostu grała w tych pamiętnikach wampirów i za to nastolatki dają jej 10...

użytkownik usunięty
sweetnothingg

Racja, święte słowa. Mnie też to denerwuje.
Teraz żeby zostać "aktorem" wystarczy wygrać idiotyczny casting do serialu , zostać wypromowanym przez jego twórców i tym samym podniesiony do rangi co najmniej jakiegoś świętego. Tak jak w tym przypadku. Takich mamy teraz "aktorów".

A gdybyś to ty wygrała casting to czy była byś tego samego zdania ?

użytkownik usunięty
tomucho77

Tak, ponieważ nie jestem aktorką.

Brawo za hipokryzję :(

użytkownik usunięty
tomucho77

Jaką hipokryzję? Ja nie jestem aktorką ona też nie. Ona mi przypomina naszych podwórkowych "aktorów " - Mroczków, Cichopków, Herbusiów itd.
Czy jak kilka razy naprawisz samochód to się będziesz tytułować mechanikiem od razu?

Hipokryzja Moja Droga hipokryzja ! nie potrafisz zaakceptować kogoś innego a samą siebie potrafisz !

użytkownik usunięty
tomucho77

Widzisz, wysnuwasz za daleko idące wnioski, ja ją akceptuję z taką różnicą że ona nie jest moim zdaniem aktorką. Tyle w temacie.

Ja nie wysnuwam daleko idących wniosków tylko czytam ze zrozumieniem twoje posty.

użytkownik usunięty
tomucho77

Dorabiasz ideologię pod to co napisałam nie wiedząc co myślę. To co piszesz jest tylko twoją interpretacją moich słów, niczym więcej.
Wyrażenie że ktoś nie jest aktorką nie jest równoznaczne z brakiem akceptacji tejże osoby. Chyba nie do końca ze zrozumieniem przeczytałeś.

Pozdrawiam

Również Pozdrawiam.

Taaa.. już widzę jak Mroczkowie, Cichopek czy o zgrozo Mucha zagraliby np. rozpacz, którą Nina świetnie pokazała.

sweetnothingg

Eeee nie zgdazam się. Jest jeszcze bardzo młoda i moim zdaniem nie rozwinęła sie jeszcze aktorsko ale ma szansę to zrobic.
w roli Eleny i Katherine nieźle się spisała. Może nie perfekcyjnie ale nieźle.

sweetnothingg

W zupełności się zgadzam. Jej gra w 'Pamiętnikach Wampirów' jest bardzo przeciętna, zwłaszcza w ostatnich odcinkach. O jej braku talentu utwierdziła mnie rola w filmie 'The Perks of Being a Wallflower' gdzie zagrała tak samo dennie jak Elenę w pamiętnikach... Nie rozumiem zachwytu jej osobą. Chyba faktycznie jest to jedynie platoniczne, za urodę.

użytkownik usunięty
Kuba308

Była w odpowiednim czasie i w odpowiednim miejscu by zaistnieć. Mało jest prawdziwych aktorów i to jest właśnie straszne. W erze kręcenia seriali o idiotycznych fabułach na siłę przedłużanych z byle kogo się robi gwiazdy.
Też odnoszę wrażenie że jej "uroda" (mnie nie zachwyca ani jej rzekoma gra, ani - wygląd) niejako przyczyniła się do powiedzmy tego całego sukcesu.
W filmie o którym piszesz tak samo "grała" jak we wszystkich pozostałych, to czegoś dowodzi.

sweetnothingg

http://www.youtube.com/watch?v=KzGN6_W5Oxo jeśli wy nie widzicie u niej emocji to jesteście ślepi i nic nie wiecie o aktorstwie... Według mnie jest dobrą aktorką, nie jest może nie wiadomo jak rewelacyjna, lecz na pewno NIE JEST DRĘTWA! a że nie zagrała w dobrych filmach i nie najlepiej jej poszło to nie ma znaczenia. Każdy uczy się na błędach i w przyszłości stara się być lepszym w tym co robi. Porównajcie sobie aktorów światowej klasy, ich początki nie zawsze były takie kolorowe. Dajcie jej szanse, a nie od razu ją skreślacie, bo aż przykro się robi jak czytam co piszecie..

Claudia12

Świetnie zagrała te emocje i właśnie o to chodzi, że jak na początki to świetnie sobie radzi. Od czegoś trzeba przecież zacząć.

sweetnothingg

zajmijcie się sobą bo was zazdrość zeżre do końca :]
no ale cóż taki już polak, czasem się wstydzę nim być tak jak np teraz czytając wasze wypowiedzi

sweetnothingg

z tego co słyszałam, to jest po prostu pustą laleczka... nie da się tego ukryć :)

skaltka

Czyżby? Ja słyszałam że w 2012 miało być przebiegunowanie Ziemi. I CO?

WhiteDemon

Okej, dobry argument. Może tak - jej wzrok inteligencją nie iskrzy (aczkolwiek może tylko to skrzętnie ukrywa) i wybitną aktorką też nie jest. Może po prostu mam uprzedzenia, no ale cóż... :)

skaltka

;) I to jest uczciwa odpowiedź.

skaltka

A od kogo to słyszałaś ? z jakiś brukowych kolorowych gazetek ?

Ja słyszałem że po Benedykcie XVI papieżem miał zostać murzyn i w czasie jego pontyfikatu miał nastąpić koniec świata !

tomucho77

Murzyn już podobno w historii kościoła był papieżem :p w zasadzie faktycznie, czytałam o Ninie na jakimś portalu i przepraszam jeśli Cię tym uraziłam. Nie przepadam za nią, a to oznacza, że chętnie będę myśleć, że jest głupia, co nie musi być prawdą.

skaltka

Cały czas nie udzieliłaś odpowiedzi na moje pytanie od kogo słyszałaś że jest pustą laleczka ?

tomucho77

jak mówię nie usłyszałam, ale przeczytałam na portalu (nie pytaj jakim bo nie pamiętam, wpadłam tam przypadkiem).

skaltka

Pudelek.pl czy pomponik.pl ?

tomucho77

ani to ani to. na taką stronę nawet przez WIELKI przypadek nie wpadnę.

tomucho77

dlaczego od razu się tak rzucać ? wygląda na pustą lalkę , a jej "gra" aktorska jest godna pożałowania . Każdy ma inne odczucia , jeżeli tą lubisz to spoko , ale uszanuj to że ktoś inny może jej nie trawić .. I nie wiem co do tego ma murzyn ....

ewa0206

Można wiedzieć kto ci dał prawo do takiego oceniania jej osoby ? ("pusta lalka").

tomucho77

o jezu ... sama sobie dałam takie prawo . to wolny kraj . a ten portal jest do oceniania . takie są moje odczucia co do niej , także uszanuj to , a jeżeli nie to uwierz że mam to głęboko ... Dla mnie wygląda jak pusta lala i ten cały serial to dla mnie dno ale może dlatego że nie lubię takiego kina .
Pozdrawiam .

tomucho77

dlaczego już mi nie odpisujesz ? Tak bardzo chciałam się z tobą pokłócić a ty odbierasz mi tą przyjemność :)

ewa0206

Dlatego nie odpisuję bo nie chcę się zniżać do twojego poziomu, który jest poniżej mułu zalegającego na dnie :)

tomucho77

Długo zajęło ci wymyślanie 'pocisku' na mnie ? . O kochany absolutnie mnie to nie rusza :) . Ja mam wysokie mniemanie o sobie . Ty chyba wręcz przeciwnie . Skoro uważasz mnie za niższą niż muł to żegnam i pozdrawiam , z takimi osobami (tak świetnie mnie znającymi) jak ty też nie chciałabym pisać . Bo cóż ani to mądrze się wypowiada , ani ceni świetnych aktorów . Żegnam i pozdrawiam pana 'mądrego' :)

ewa0206

Również ŻEGNAM i pozdrawiam Panią niemądrą :(

sweetnothingg

ktoś tu jest zazdrosny ;)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem