Myślałam , ze w życiu już wiele widziałam , zawsze myślałam , że nikt nie pobije Angeliny Jolie , ale ona jest MILIONY razy DOSKONALSZA !!!!!!
BOŻE!!!!! Malutki kształtny nosek , doskonałe rysy twarzy ,cera bez żadnej skazy, wspaniałe oczy i NIESAMOWITE WŁOSY !!!!! Ona bez makijażu wygląda lepiej niż z makijażem!!! Figurę ma lepszą niż wszystkie modelki , skórę perfekcyjną, zdrową, gładką, o przepięknym odcieniu , wspaniałe biodra i boskie nogi !!! Fenomenalnie wciela się w podwójną rolę i do tego jest bardzo sympatyczna , wnioskuję to ze zdjęć paparazzi , nigdy nie ma skwaszonej miny , zawsze się uśmiecha.
CHODZĄCY CUD !!!!!!! Wygląda bardzo egzotycznie jak na swoje pochodzenie.
DLA MNIE NUMER JEDEN !!!!
Nie przejmuj się,wielu ludzi również ma ten problem. Wystarczy długo moczyć nogi a potem ścierać naskórek pumeksem.
Hmmm... Jeśli mam powiedzieć, którą osobę kobiete uważam za najpiekniejszą, po zastanawieniu mówie, że jak dorosnę chciałabym być tak chlernie atrakcyjna jak Megan Fox. Jest po prostu przepiekna. Nie, nie widziałam jej bez makijazu, od razu mowie. Poza tym czasem trudno stwierdzić, w końcu istnieje cos takiego jak makijaż permanentny. :D
Megan Fox jest faktycznie piekna, zazdroszcze jej wzrostu, wgl zazdroszcze wysokim kobietom. :D
Rachel Weisz jest również cudna, ma coś w sobie
Zupełnie zapomniałam o Rachel - zgadzam się, jest śliczna i co najważniejsze starzeje się z godnością :)
Jeszcze jedna Rachel według mnie wybija się ponad przeciętną - panna McAdams :)
Co do Lisiczki to dla mnie jest bardzo sztuczna i napompowana - gdyby pozbawić ją całej chemii wstrzykniętej w jej ' perfekcyjne ' ciało to otrzymalibyśmy niczym nie wyróżniającą się dziewczynę.
Megan Fox ciagle ma na oczach kępki rzęs, podejrzewam, że bez nich nie miałaby takiego naturalnego kociego oka:P